Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: bug ve foru aceru

  1. #1

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    podivejte se se co mi ce4you dela v tehle diskuzi



    neni to divny?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    429

    Je to divné mne to robí to isté
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Bude Vám to dělat všem, dokud Petra Machová nebo někdo z moderátorů neopraví její příspěvek kde chybí hranatá závorka ...


    ... tak už je to OK ....
    Někdo to promáznul celý ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    je to opraveno
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Hmmm. To sou věci.. To sem vážně na ce4you ještě nikdy neviděl.. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    154

    ony se daji na phpbb delat dobry divy s obycejnym html
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    to jsem zkousel na foru na c-evo.org - tam se da vkladat klasicke html. proste jsem ukoncil puvodni tabulku a zacal novou s podobnou strukturou - jen jinymi barvami.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. ČT24 pro WM5 přímo ve fóru
    Od Jiří Graz v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 20-02-2006, 16:35
  2. hledani v tomto foru
    Od emilk v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 17-07-2003, 14:27