Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: Samovolný HR po inst.WM2003

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    85

    Ahoj,všichni potřebuju poradit,po instalaci WM2003 se mě cihla pravidelně několikrát denně samovolně dostane do HR.Je to ůplně bezdůvodně,z ničeho nic mě cinkne a je to,nebo se na mdáčko podívám po delší době a je tmavej displej a nejde vůbec oživit,pomůže jen nabíječka a pak se zas ozve to protivný cinknutí.Neví někdo čím to může být způsobený?Mohlo se něco stát při instalaci/i když to dělal člověk nad míru povolanej/anebo za to může nějakej program?
    Díky za radu.Petr
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Dela to i bez nainstalovaneho softwaru?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    85

    To nevím,ale už to zkouším.Od posledního HR už nic neobnovuju a uvidím.TY myslíš že je možný že to způsobuje nějakej program?Neřekl bych totiž že mám nainstalovanýho něco blbýho,ale třeba se mýlím.Jestli to ted vydrží v klidu aspon dva dny,tak zkusím vše znova instalovat po jednom programu zvlášť a snad na to teda přídu,čím to je.Petr
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Co kdyby jsi se s nami podelil o informaci, jakou verzi WM2003SE jsi tam vlastne nacpal..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    tyhle kraviny delaj wm2003 s verzi rom 1.72 ale mel sem wm 2003se jak tu čínskou verzi rom a ted mam 2.06 a jede to porad ok
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od aaischa
    tyhle kraviny delaj wm2003 s verzi rom 1.72...
    No, delaj asi na takovych 90% zarizenich... Ja mel stesti, ze kdyz jsem mel DP2 s originalni deskou, tak to chodilo, a po tom, co umrela, uz to nechodilo, takze jsem bezel na 1.60.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    ja vim ze je to mimo tema ale prisel sem na to co udelat aby se dp2 s rom 1.72 nezasekavalo a nezpusobovalo to HR ))))
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od aaischa
    ja vim ze je to mimo tema ale prisel sem na to co udelat aby se dp2 s rom 1.72 nezasekavalo a nezpusobovalo to HR ))))
    No moc mimo tema to neni, mne samotneho by to zajimalo, proc to nechodi a v nekterych vyjimecnych pripadech ano...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    do minulyho tydne sem pouzival rom 1.72 nakou dobu se mi dp2 sem vzdycky rano nasel dp2 zaseknutej na soft reset nereagoval, tak sem vyndal a zandal baterku ato zpusobilo HR, jednou se mi to samy stalo rano pri prichodu SMS... tak sem zjistil ze problem je v tom ze se musi v mdacku nastavit : start-settings-sounds and notofications-notificationns- tam event:messaging new text message.. a tam NEsmí být zaškrtlý:display message on screen! mda se zasekne jen kdyz je mda dlouho vypnuty a prijde sms kterou chce zobrazit na display, je to divny ale je to tak... kdyz sem na to prisel tak mi pak s tpuhle rom vydrzelo mda2 bez HR 2 a půl týdne..pak sem si do nej dal wm2003SE
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    jinak je to dost kus od kusu nektery chodej i tak ok ale u dvou dalsich tohle pomohlo...:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    85

    Citace Původně odesláno od xp
    Co kdyby jsi se s nami podelil o informaci, jakou verzi WM2003SE jsi tam vlastne nacpal..
    Mám tam toto:
    2.O6:00
    R.1.18
    Vzhledem k tomu co je tam dodávaný,řekl bych že je to tvoje a Beecherova práce
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Petr Schinzel
    ... a Beecherova práce...
    To asi tezko, ja jsem od konce listopadu bez DP2 (ale s Dellem ), takze mne se SEcka na MDA2/DP2 vyhnuly velmi velkym obloukem...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od aaischa
    ...a tam NEsmí být zaškrtlý:display message on screen!...
    Hm, coz je teda pekne na pytel, ze... To je sice jako workaround hezky, ale neresi to, ze tam je proste bug, ktery v 1.60 nebyl...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    ale aspon vis co udelat kdyz tu rom chces mit
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od aaischa
    ale aspon vis co udelat kdyz tu rom chces mit
    Ano, rikam workaround...
    Ale jinak mne to vzhledem k tomu, jake PDA prave drzim v ruce, je uz tak trochu jedno, ze...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Office2010 64bit: inst. WMDC 64 bit nelze, SPĚCHÁ
    Od audis v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 20-02-2011, 13:38
  2. Samovolný SR a HR
    Od Adam Motvička v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 23-03-2005, 08:16
  3. Porovnání výkonu WM2003 a WM2003 Second edition
    Od Pavel Koza v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 14-10-2004, 07:29