Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Emulátory

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    5

    Zdarec, mate nekdo nejakou zkusenost s emulatorem morphgear na n30?
    Velmi se me zamlouva ale nejak nejde rozchodit, kdyz to chci naistalovat v compu tak tam lita hlaska ze windows CE servis nebyl nalezen. Tak nevim.
    Beha vam to nekomu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    288

    Citace Původně odesláno od medved22
    Zdarec, mate nekdo nejakou zkusenost s emulatorem morphgear na n30?
    Velmi se me zamlouva ale nejak nejde rozchodit, kdyz to chci naistalovat v compu tak tam lita hlaska ze windows CE servis nebyl nalezen. Tak nevim.
    Beha vam to nekomu?
    Me to beha naprasto v pohode.Jediny prblem je, ze nektere GBA hry(hlavne 3D) nejsou uplne plynule a chce to bud nataktovat nebo je nehrat .Jinak nevim jak to beha na jinych PDA, ale obavam se, ze toto je jeden z mala pripadu, kdy muze schazet rychlejsi CPU.Ale hromada her by mela bezet v pohode.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od medved22
    Zdarec, mate nekdo nejakou zkusenost s emulatorem morphgear na n30?
    Velmi se me zamlouva ale nejak nejde rozchodit, kdyz to chci naistalovat v compu tak tam lita hlaska ze windows CE servis nebyl nalezen. Tak nevim.
    Beha vam to nekomu?
    co presne za hlasku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    5

    no mám-li být přesný tak když se řídím stránkami kde píšou za prvé naistalujte Morpgearsetupppc2003 tak mě to tam hodí hlášku WINDOWS CE NOT FOUND ON THIS COMPUTER. SETUP CANNOT CONTINUE AND WILL NOW EXIT. Tak sem zkusil jestli to náhodou nevezme rovnou pocketík a pro ten je tento soubor neplatnej formát.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    mas tam opravdu AtiveSync nebo CE services?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    261

    Nevíte někdo o emulatoru Amigy?Chtěl bych hrat hru mega-lo-mania na svym mda2.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    5

    uf uz sem si vyresil problemek s emulatorem, Active byl nejak blbe naistalovanej protoze to prestalo brat i jiny programy (a v te chvili me to trklo , pozde ale prece), ale jinak diky

    :yes: :yes: :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od Morte
    Nevíte někdo o emulatoru Amigy?Chtěl bych hrat hru mega-lo-mania na svym mda2.
    Jediny, co existuje, je Pocket UAE, ale osobne se mi ho nepodarilo rozchodit tak, aby opravdu bezelo neco konkretniho (natoz nejaka hra)

    http://pocketinsanity.sourceforge.net/index.php?content=uae
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    261

    Zack ok dík testnu a dám vědět protože tahle hra za to fakt stojí a na pocketu by se to hralo naprosto bombasticky.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HTC hurricane (SDA II) a emulatory...
    Od DRTIC=) v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 12-11-2006, 12:08
  2. Vario a emulátory
    Od X_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 26-06-2006, 23:16
  3. Hry pro emulátory
    Od jixjox v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-02-2006, 00:05
  4. emulátory na PPC
    Od daww v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 18-01-2006, 19:03