Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: synchronizace kontaktu s outlook 2003

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    49

    Mam mda 2 a pouzivam ted nove sychronizaci kontaktu pres activesync do outlook 2003. Problem je ze kdyz mam cislo ve tvaru +420... tak se mi ulozi bez + a zustane tvar 420. To sami se deje kamaradovy s ericssonem 910. Da se nekde nastavit aby outlook ukladal tak jak ma? Diky za radu uy me to docela stve. :-) Karel
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    62

    Asi Ti to nepomuze, ale mne to funguje koretne - pri synchronizaci z PDA i do PDA. Nemas nahodou nejak divne nastavene doplnovani predvolby v Outlooku? Ze by Outlook nepoznal, ze jde o predvolbu a misto toho bral jen samotne cislo?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    kdyz je rec o outlooku 2003 mam problem se synchronizaci kontkatu .. komplet jsem smazal vse co bylo v outloku, vyprazdnil kos, restartoval obe zariazeni a dal to znova ze synchronizovat ... mel jsem navyber bud nahradit obsah PPC tim co je v PC (to by byl vymaz) nebo sloucit .. tak jsem to sloucil, ale ve vysledku bylo 60 konfliktu

    kdyz jsem dal resit konflikt tak to hazelo najakou chybu 80004005

    mam Win XP 2SP, activesync 4.1
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    40

    Tak nedavej +420 ale 00420. Vysledek je stejny a nuly nezmizí.:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od seven
    Mam mda 2 a pouzivam ted nove sychronizaci kontaktu pres activesync do outlook 2003. Problem je ze kdyz mam cislo ve tvaru +420... tak se mi ulozi bez + a zustane tvar 420. To sami se deje kamaradovy s ericssonem 910. Da se nekde nastavit aby outlook ukladal tak jak ma? Diky za radu uy me to docela stve. :-) Karel
    ..podle mě je to nastavením kontaktů v PDA... je tam někde jeká se má automaticky vkládat předvolba..nastavíš tam +420 a pak zadáváš číslo jen v devítimístném formátu.. např 123456789.. Při synchronizaci se ti tam automaticky vloží +420.. Alespoň tak nějak jsem to dělal já ale už si to moc nepamatuji.. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    79

    Tiez mam problem s chybami 80.... v outlooku, vobec nechce synchronyzovat nove kontakty ani poznamky, vzdy vyhodi hlasku s tymi cislami a v AS mi zostanu nevyriesene polozky. Viete niekto co s tym? Doteraz som outlook nevyuzival, ale zistil som ze je to celkom vyhodne. Dakujem.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. synchronizace - sdílení kontaktů s MS OUTLOOK
    Od wolfik_ce4you v sekci Omnia SGH-i900
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 25-05-2009, 09:05
  2. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 18-04-2008, 21:27
  3. Synchronizace s MS Outlook 2003
    Od Glass v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-09-2007, 07:43
  4. Synchronizace kontaktu s necim jinym nez Outlook?
    Od sorX_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 05-07-2005, 15:44
  5. synchronizace kontaktu s jinym programem nez outlook
    Od rajcze v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-05-2005, 19:14