Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 8 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 114

Téma: NAVIGON

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Vaše zkušenosti a postřehy...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Postrehl jsem ze tam vubec neni mapa CR :-)

    V Nemecku ale pekne
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    149

    Citace Původně odesláno od petr22
    Postrehl jsem ze tam vubec neni mapa CR :-)

    V Nemecku ale pekne
    Mapa CR tam je, podrobne do ulic je tam 6 mest (PRaha, Brno, Ostrava, Plzen,..) a potom silnice 1.trídy.
    má stejně jako TT 3dpohled. V mapš jsou zachyceny body jako prodejny aut, Mcd, servisy,P, ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Kdyz to kolega instaloval (Navigon 2004) tak tam nikde CR na vyber nebyla - akorat obri mapa Nemecka, Francie, Beneluxu, Italie a pridruzenych statu (leda ze by se ta verze prodavana u nas nejak lisila od nemecke verze)

    Tamta verze mela asi 6 CD. Ale jak rikam - v Nemecku perfektni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    149

    ČR je verzi 4.2 (určitě i ve verzi 4.0 ) je to na 3 CD, je tam celá západní evropa , skandinávie a čr.
    potom ještě existuje verze 1.4 a taje na 9 CD, ale tu jsem neměl možnost testovat, takže nevím jestli obsahuje češtinu. Bohatě stačí 3CD verze výborná je funnkce plánování tras, kde si v počátečním bodu nastavíte poloměr 30Km a po celé cestě cca 10km, takže dojedete tam kam chcete, aniž byste musel měnit mapu v PDA, ale pořád máte možnost odbočit ze zvolené trasy.
    jinak se dají jako u všech map, vybírat pouze oblasti nebo státy, je to pouze na vás co si vyberete.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    A jak vypadá hlasová navigaqce,nezní to směšně jako z Atari z roku 85.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Jo a ještě jeden dotaz,prý 400mhz procesor pro účeli Navigonu je pomalejší,je to pravda? Momentálně má v PDA nainstalovaného PocketTima a ten zabírá uplné nic(8,3 mega)a také mu nějakou vteřinku trvá než vytyčí trasu.Teda někdy,někdy je to okamžitě.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Tak tohle je Navigon Navigator 4.0 a CR tam rozhodne neni
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    128

    Da se nekde sehnat demo nebo trial na odzkouseni? Nerad bych se popalil jako s PKimem... ( Stahl jsem neco, ale to je jen update... Kolik To zabira v PDA?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Demo neni

    v PDA to zabira cca 2 GB (plna instalace). JInak podle toho jakou mapu nebo jakou cast vyexportujes.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    128

    Ctu dobre? 2GB? Vzdyt tolik mista nemam ani kdyz sectu karty.... Asi prestanu nadavat na PKima.... )
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    2 GB maji vsecky mapy dohromady - tzn cela Evropa

    Nemecko ma cca 300 MB
    Alpy asi 180 MB
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    On je rozdil v tom, ze tyhle mapy jsou az do urovne baraku v ulicich, kdezto u Pocket Kim Ir Sena je vesnice = tecka na mape kde se krizi nekolik silnic
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    To skutečně zabírá plná verze 2 Giga? A jak to vypadá když třeba pojedu do Itálie Nebo Španělska a musím tam nacpat všechny země přes které jedu? To znamená Německo,Francii a Španělsko. Nebo Německo,Rakousko,Itálii...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Nemusi se tam nacpat vsecky zeme - staci usek kterym se projizdi a nebo jen nejdulezitejsi komunikace

    Tzn "major roads of Europe" - 80 MB
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 8 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Navigon 7 + Navigon 8110
    Od martinhamr_ce4you v sekci Navigon
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-03-2008, 09:00
  2. Navigon 6.5
    Od martinhamr_ce4you v sekci Navigon
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-02-2008, 09:47
  3. Navigon 6
    Od sasar v sekci Navigon
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-12-2007, 16:01
  4. TMC a Navigon
    Od martinhamr_ce4you v sekci Navigon
    Reakcí: 119
    Poslední příspěvek: 21-11-2007, 08:20
  5. Navigon 4.2
    Od lmt v sekci Navigon
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-06-2006, 16:58