Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: Necitlivy display u MDA I

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    Asi sem si prosoupal displej na mda.
    V miste pro psani se stal displej docela hodne necitlivy. Neda se na nem psat ani s folii, ani bez folie. Nemate nekdo zkusenost, co by s tim mohlo byt? Da se to nejak rozume "opravit"?

    Diky za nazory
    Ales
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    pokud je prosoupanej, tak to poznas i na prvni pohled, drsnej, bez lesku a pri pohledu pod uhlem se polekas :-) V takovem pripade je jedine reseni. Koupit nove PDA, at uz treba poskozene MDAI a vymenit jen display, nebo neco uplne nove, protoze servisni oprava nema cenu (no ma, ale vysokou).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    jak prosoupany :O ? je to hodne poskrabany? je dost rizikova prace jak to zkusit napravit,je to risk
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    No, prosoupany. Tak moc podreny neni. Je tam par ryh. Je pravda, ze se desim, kdyz se kouknu pod uhlem... :sarcastic:

    Ani by me nevadilo to podreni. Me strasne s...e, ze se neda psat. Ja jsem jen chtel vedet, jestli to je normalni. (myslim to, ze kdyz je podreny display, tak je ta plocha necitliva) To ze oprava bude strasna, jsme cekal...:disgusted:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    no, je to normalni, prave to je ten problem, ze prodrenim se plocha narusi a neni citliva, o ten vzhled nejde :-) takze pokud je to tak, mate smulu
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    :dead: :dead: :dead: :dead: :dead: :dead: :dead:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    budto si kup naky mdacko ktery je zniceny a ma jen dobrej display, nebo jestli se ho budes chtit zbavit tak bych mozna mel zajem....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    Citace Původně odesláno od aaischa
    budto si kup naky mdacko ktery je zniceny a ma jen dobrej display, nebo jestli se ho budes chtit zbavit tak bych mozna mel zajem....
    ) To je super! Das mi tolik, abych si mohl kouput MDAc???

    Ne, vazne. kolik? Ja asi stejne nemam moznost koupit misto toho neco jinyho. (prachy, co jinyho... (-: )
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    napisu ti na icq, ted se mi nenacita contact list, ale pak se na icq dohodnem aspon doufam
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    Ok, uvidime. Me taky ICQ nebezi...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    mne taky, asi globalni problem :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Neběží nám nikomu. Zkuste SZ..
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Neběží nám nikomu. Zkuste SZ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    dobreeeeee :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    jojo ) ale to icq je divny budto nakej utok nebo jem neco spadlo ...doufam ze se ty nkontakt listy nestratej : ( :? :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Display MIO 701
    Od kennyho v sekci Mio
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 05-12-2007, 06:43
  2. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 22-11-2007, 16:40
  3. Necitlivý dotykový display
    Od xhladi07 v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 03-01-2005, 18:17