Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Zatížení ipaqu 4700

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    63

    Stalo se mi za tento den několikřát, že po SR se mi neskutečně dlouho loadoval systém, byl velmi vláčný, nereagoval, tvářil se jako by byl velmi, velmi vytížen...
    Přitom chvíli předtím bylo vše ok... a navíc byl "čistý" po SR...
    Vysvětlete mi to někdo prosím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    184

    neinstaloval jsi neco noveho?


    Jinak si nainstaluj nejakeho spravce uloh, at se muzes podivat ktere procesy ti bezi a taky kolik ti si berou.

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    To jsi toho stihnul za dvanáct minut hodně .
    Vypadá to, že se bude něco s něčím hádat, dost často tenhle stav způsobuje načítání TODAY, zejména v režimu VGA. Zkus vypnout vše v TODAY abys měl čistou plochu a zkus znovu udělat SR. Zlepšilo se to?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    63

    Vse se uklidnilo az po HR... :-) Obnvil jsem ze zálohy a aza chvíly znova...
    Nu a kdyz jsem obnovil systém z PC, tak se to nestalo... až dneska mi při přechodu na VGA se seknul systém a po SR mi naskočila inicializační obrazovka...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od asdfg
    Stalo se mi za tento den několikřát, že po SR se mi neskutečně dlouho loadoval systém, byl velmi vláčný, nereagoval, tvářil se jako by byl velmi, velmi vytížen...
    Přitom chvíli předtím bylo vše ok... a navíc byl "čistý" po SR...
    Vysvětlete mi to někdo prosím.
    Ja jej mam naopak stale standartne rychly (srovnavam s jornadou a palmem 515), jednou po SR byl rychly jako blesk. Po vypnuti zase standart (
    Existuje nejaky testovaci SW ktery by se dal na 4700 spustit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    63

    Od te doby co jsem se zbavil SS cestiny se to nedeje Ale musim podotknout, ze PHM taskmanager mi neumoznoval zastavit procesy... ani ty bezny... proste pri tapnuti na kill se nic nestalo.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problém s iPAQ File Store na iPAQu hx 4700
    Od lacoln v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 16-09-2007, 16:07
  2. wifi ipaqu 4700 a Asuswl-500g
    Od Kmirek v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 31-07-2005, 13:00
  3. Internet s PIE po upgrade FW na iPAQu 4700
    Od libor_m v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-05-2005, 19:58
  4. Zatuhnutí iPAQu 4700
    Od bps v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 11-03-2005, 19:41
  5. Výrobce Wifi a bluetooth chipu v iPAQu 4700
    Od PavelR. v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-12-2004, 18:47