Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 29

Téma: MDA Compact NEJDE toolkit

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    7

    V novém MDA Compact mi kolabuje TOOL KIT.. Přijde zpráva od Ebanky... objeví se ikona... jde se do toolkitu ... vyberu Ebanku a nic TUHO... restart zařízení (shodit jen toolkit nejde) a dostanu se k informaci... opouštím menu a zase tuho...
    Reakce T-Mobilu… za to může Banka… Tak tedy hurá do Banky..
    Poslední verze toolkitu od Ebanky je horší než ta stará… padá skoro pořád… a věřím že padá jen na MDA COmpact ...

    Již mám kontakt na jednoho človíčka který je na tom podobně s jinou bankou(asi sem brzy něco připíše)...

    Chystám se v PO na T-mobile... prosím dejte vědět zda to někomu funguje nebo zda také ne...

    Děkuji moc

    Zaj
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Funguje bez problemu, posledni verze eBanky a to jak s MDA ROM, tak s posledni JAM ROM.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    7

    ...možná je tomojí starou SIMkou... každopádně je to dobrá zpráva...

    Náhodou na češtinu na InteliPadu (pro T9) jste nenarazil??

    ???máte nekde odkaz na JAM ROM...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Myslim, ze odkazy jsou na xda-developers, cestin jsou ani nehledal, neuzivam jak T9, tak cestinu )
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    7

    ted jsem koukal na jinou diskuzi...mám naproti Vám podstatně starší verze systému... Jsem tu nový ... mám kontaktovat T-Mobil nebo se pachtit někde sám... děkuji za pomoc...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    61

    Mne to delalo taky a ted uz nedela, chtela jsem volat na T-mobile, mam docela postarsi kartu tak jsem myslela ze nefunguje dobre s MDA Compact, ale museli tam neco zmenit, protoze uz to chodi normalne, ani jsem tam nestihla zavolat
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Tenhle problém zaručeně řeší update ... na verzi "ma_cdlsku1_wwe_10300_143_10100_ship"
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    71

    Stejny problem na MDA3. Poradite?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    61

    Citace Původně odesláno od bramborka
    Mne to delalo taky a ted uz nedela, chtela jsem volat na T-mobile, mam docela postarsi kartu tak jsem myslela ze nefunguje dobre s MDA Compact, ale museli tam neco zmenit, protoze uz to chodi normalne, ani jsem tam nestihla zavolat
    Tak uz mi to nefunguje zas, jakoby tam neco menili, chvili mi to chodilo a ted zas ne. Prijde upozorneni (nekdy az po soft resetu, ale to je mozna jiny problem) ale ta aplikace jako takova spadne.

    Volala jsem na infolinku a rekli mi at reklamuju telefon. Tak se tam asi zajdu zeptat, doufam ze na nejake prodejne t-mobile maji nejake technicke lidi co se na to kouknou, treba uz budou znat reseni a nebudu to tam muset nechat. Ta pani na infolince o tom nevedela nic a to jsem doufala, ze je to neco jako uz znamy problem :-/
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Komu to nejde a nechce prepalovat kompletni soft tak jsem prisel na jednoduche reseni - staci prepsat spousteci soubor STK.exe a toolkit pobezi (je to soubor s verze 1.03 kde pracuje bez probelmu) soubor je ulozeny ve windows . Sobor by jsem sem nejak vložil ,ale nevím jak :-D
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    7

    To byla super pomoc ... díky za všechny...:yes: :yes: :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    13

    Jak pise losos, problem byl ve verzi STK
    na webu http://t-mobile.cz/Web/Residential/T-MobileMDA.aspx by mela byt behem par hodin opravna verze STK (tusim STK verze 2.17)

    Editovano administratorem :: Jelikoz je tato diskuze oznacena jako technicka, provedl jsem nektere upravy v tomto i nasledujicich prispevcich tak, aby neodporovaly pravidlum. Dekuji za pochopeni
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    45

    Pred par hodinama jsem si MDA Compact koupil, mel jsem take tento problem s GSM bankovnictvim, pro zmenu v CSOB. Nyni je to opravene, po patchi z T-Mobile CZ uz sifrovane SMS dorazi bez problemu, dekuju a jdu sbirat dalsi poznatky!
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Já jsem s ToolKitem taky v háji. Nepomohl ani přepsanej STK.EXE ani patch z Týmobajlu.
    (Mně to teda nezamrzne, jenom to po první bankovní transakci nebo přijaté zprávě hlásí, že na SIM kartě nemám žádnou aplikaci.)
    No, ale když koukám na verze ROMek ... :sarcastic: ... že vono to bude tím ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    45

    Citace Původně odesláno od Pavlucha
    Já jsem s ToolKitem taky v háji. Nepomohl ani přepsanej STK.EXE ani patch z Týmobajlu.
    (Mně to teda nezamrzne, jenom to po první bankovní transakci nebo přijaté zprávě hlásí, že na SIM kartě nemám žádnou aplikaci.)
    No, ale když koukám na verze ROMek ... :sarcastic: ... že vono to bude tím ...
    Nebude, máš přesně co mám já a mě to funguje. Co máš za SIM kartu? Já mám totiž T-Mobile Universal, nevím co máš od Eurotelu. Třeba někoho něco napadne, mě ne, já jsem lama
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. MDA compact V nejde unlocknout
    Od frenkie71_ce4you v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-08-2009, 11:59
  2. SIM Toolkit - nejde vypnout zvuk u SIM Toolkit
    Od Spider_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-11-2007, 12:25
  3. SIM Toolkit na MDA Compact
    Od vanha v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-05-2006, 12:39
  4. MDA compact, Oskar a Sim toolkit
    Od fary_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-05-2005, 11:12