Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Ukládání rovnou na kartu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    3

    Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli se dá nějak obejít instalování aplikací do paměti telefonu, ale rovnou, abych instaloval na kartu??? Aplikace se totiž nejdřív uloží na paměť telefonou a až poté se instaluje na kartu... A to bych potřeboval nějak "obejít"... Předem děkuji za odpověď...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    jak to myslíš? Aby v paměti telefonu nebyla ani známka o tom co je na kartě?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    426

    Citace Původně odesláno od Suoraj
    jak to myslíš? Aby v paměti telefonu nebyla ani známka o tom co je na kartě?
    Ne, nějaké cihly nejdřive zkopírují CAB do paměti a pak teprve rozbalí na kartu. Dělal mi to můj NEC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    64

    Ještě je tu jedna možnost, ale asi to není úplně pro začínajícího uživatele:

    Potřebuješ registry editor a tam najdi změň : HKLM\SOFTWARE\Apps\Microsoft Application Installer and Change the value of fAskDest from 0 to 1.

    Potom když použijěš instalčku z pc přes active sync - vyber instaluj na kartu, pak na pocket pc vyskočí hláška kam přesně chceš nainstalovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    3

    Nevím, jak to funguje u PDA, ale já když chci instalovat do Motoroly MPx200 nějaký program přes ActiveSync, začne mi probíhat instalace, vyberu si, kam ji chci nainstalovat, ale i přesto se nejdřív natáhne do vnitřní paměti a až z ní si to poté bere a ukládá na kartu... A tomu bych chtěl předejít...

    Chtěl bych ze zeptat, i love you, jede změna registrů i na Smartphone???
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    278

    Chcem sa opytat,mam podobny problem z pamatou na mpx-ku (nechcem zakladat novu temu)
    Mam pamat.kartu a IPSM pamat na 3MB ked chcem stiahnut vacsi subor ako 3MB tak ma upozorny,ze je nedostatok pamate a ukonci sa stahovanie programu...Neda sa to nejak upravit,aby vsetky aplik.mp3 atd stahovalo rovno na pamat.kartu a nie najprv do IPSM (flash) pamate?Da sa to nejak upravit cez registry?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Tak na tohle zatím pokud vím nikdo nepřišel. Leda nějak z exe souboru udělat cab.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    278

    Aha.... :?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. BT ukladani primo na kartu
    Od Muchkon v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 07-09-2007, 22:19
  2. ukladani mailovych priloh na SD kartu
    Od fishman_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 06-06-2006, 21:05
  3. inbox-ukládání na sd kartu.
    Od janstik_ce4you v sekci + Registry
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 27-03-2006, 22:44
  4. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-09-2005, 10:15