Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: MDA3 a nemecka podpora

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    31

    Predem sorry za laicky dotaz ....
    Da se nejakym zpusobem dostat do ceskeho MDA3 nemecky layout klavesnice a pripadne i nemecky slovnik (word completition) ? Dik za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Spíš ne, než jo. A nechceš to raději komplet přeflešovat na němekou ROM s komplet německým prostředím?..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    31

    to by bylo nejlepsi, ale ... kde vezmu nemeckou rom? ... udela mi to u nas nekdo? ... co pak bude se zarukou?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Ten update je volně k dispozici na stránkách německého T-mobilu. O záruku přijdeš, ale původní ROM lze snadno zazálohovat, a v případě potřeby vrátit zpět, a o záruku tedy nepřijdeš.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    31

    Taxem to na tom nemeckym t-mobilu nenasel (mozna to bude tim, ze nemcinu tak nejak neovladam ) ... jen nejaky veci pro I. a II. ... nemuze te me, prosim, nekdo s lepsi znalosti nemciny nasmerovat ? ... diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    31

    Nasel jsem neco, co se jmenuje Software Update - MDA III HotFix (41.5MB, ba_tmde_12201_182bb_10600_ship.zip) ... myslite, ze by to mohlo byti to co hledam, tedy nemecka romka pro mda3 ?
    ( http://www.t-mobile.de/shop/handy/1,4855,2963-_2903-0-1-99,00.html )
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Ano, to je ono. nezapomeň se nejdřív "naučit" flashovat než se do toho pustíš.. A hlavně nezapomeň na tu zálohu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    31

    proces zalohy jsem tady na foru nasel, prefleshovani predpokladam probiha primo z toho co sem stahnul, vzhledem k tomu, ze je to exac a ze po spusteni hleda pripojenou MDAIII ...

    jinak diky moc za tvoji pomoc ... snad to nejak dopadne ... a dyz ne, tak si proste sef koupi dalsi ...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Loox 420 dovezen z Německa a co teď...?
    Od Pacey v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 12-08-2005, 09:51
  2. nová německá kuchyň
    Od Miloš Strouhal v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 09-03-2004, 19:56
  3. SmartPhone z Nemecka
    Od v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-09-2003, 09:19