Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: Mapy pro Ozi

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Máte nějaké zdroje na mapy pro Oziho?
    Já přidávám jeden :
    http://www.skyfly.cz/gpspraxe/

    Teď bych potřeboval mapu Rakouska. Pochlubte se se svými mapami.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    65

    Něco je zde nebo také zde, ale jsou to celkem známé stránky, takže asi žádné překvápko. No ale nikdy nevíš...)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Jo díky.To znám :-))
    Dávejte další tipy a hlavně mapu Rakouska :-))
    Já tam nechci bloudit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Všude se chlubím GPS a najednou nebude nic :-(((

    To nemají uživatelé GPS v Rakousku nějaké svoje fora kde by se šlo poptát?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    No ono vystavenim te mapy jsou porusena autorska prava - je to neco jako program(
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    No asi je to pravda. Ale těch map Česka a Slovenska je několik. Že by Rakuáíci byli tak uvědomělí?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    101

    Jakou podrobnost by jsi si představoval? Jako autoatlas, euroatlas, nebo podrobnější - jako turist?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    No stačil by autoatlas. Na místě už se posunkovou řečí přeptám :-))
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    189

    Další mapy (i když placené) jsou tady:http://www.navigacegps.cz/eshop/cenik.asp?12
    Měřítko 1:50000 ale je nutná kalibrace
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Tyhle mapy jsou naprosto k nicemu

    od SHOCARTu jsou tak spatne naskenovane, ze precist popisky je umeni - proste to ma strasne male rozliseni, takze se ta mapa neda pouzivat - protoze je videt jen mozaika ctverecku

    A mapy od KCT zase maji ten problem, ze byly aktualni nekdy za panovani Franze Josefa II, ale naskenovane jsou naopak dobre

    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Citace Původně odesláno od petr22
    Tyhle mapy jsou naprosto k nicemu

    od SHOCARTu jsou tak spatne naskenovane, ze precist popisky je umeni - proste to ma strasne male rozliseni, takze se ta mapa neda pouzivat - protoze je videt jen mozaika ctverecku
    No neztotoznuji se s tvym názorem - ackoliv mohlo by to býti lepsí.
    Mapa shoc.18 viz obrazek .125%
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00052691_pc_capture2_npF.jpg 
Zobrazení: 64 
Velikost: 70.8 KB 
ID: 1553  
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Vzdyt si sem prave dal exemplarni priklad toho, ze mam pravdu :-)

    Vetsinu tech popisku nejde pri nejlepsi vuli precist, navic nejsou ty mapy nejnovejsi (cca 5 let stare). Proti mapam KCT z doby nemecke okupace je to ovsem urcity pokrok.

    Kdybych neco takoveho prodaval, tak bych si dal pozor aspon na to aby to bylo stejne citelne jako papirova mapa.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Nejake mapy pro Ozie snad má prodávat i Aponia, ale jak to je a jak vypadaji to nevím.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    12

    nemam mapu rakuska, ale mam cely program,ktory podporuje aj Rakusko, vola sa mapsonic... je na 4 CDs
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    12

    nemam mapu rakuska, ale mam cely program,ktory podporuje aj Rakusko, vola sa mapsonic... je na 4 CDs
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    12

    Ten odkaz co tam mate na skyfly .... ja by som potreboval mapy v jpg. take niekde nie sú? Slovensko,Čechy...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Mapy do tom tom 6.
    Od fox.vwgolf v sekci TomTom
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 25-12-2007, 23:09
  2. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-11-2007, 17:11
  3. Mapy.cz - kterým browserem se otevřou mapy?
    Od hotovyrado_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 23-01-2007, 20:56
  4. Jak na mapy.cz ?
    Od dansafe_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 18-08-2006, 21:29