Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Problém - MDA2 jako bluetooth modem

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Tak se mi po probdělých nocích podařilo propojit moje mdáčko jako blutůt modem a dokonce se i připojím, ale.... ....asi tak po půl minutě mi připojení spadne. Prostě na pédéáčku vyskočí hláška že sem byl disconnect..

    ...jinak pro zajímavost můj problém (ten původní, který sem už vyřešil) byl se špatným nastavením com portu...

    No a teď zas tohle.......
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Co tam máš za verzi ROM.. S tímto vydržím být připojen hodiny a hodiny bez přerušení..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    23

    Citace Původně odesláno od xp
    Co tam máš za verzi ROM.. S tímto vydržím být připojen hodiny a hodiny bez přerušení..
    Taky jsem pripojen pres blůtůt hodiny a mam mda2/rom1.52.00wwe a vubec...jsem se vykaslal na flesovani romky )
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    ROM 2.06 jako základ ext rom sem použil tu tvojí původní, ostatní rom budou ty samý - z xdadev. Jinak mám ovladače od widcommu ale těmi to podle mě nebude. Měl by to být nějaký konkrétní cab z té tvé rom?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Ne, pokud máš stejnou ROM jako já, chyba nemůže být logicky na straně MDA. Je v tvém PC nebo ovladačích pro tvůj dongle.. Žádnej spec. cab nemam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Jen pro upřesnění, když se mi to odpojí, na pc vyskočí hláška: Řídící protokol linky PPP byl ukončen.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond - Nefunguje jako bluetooth modem
    Od abahaci v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 04-01-2009, 17:54
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-10-2008, 18:14
  3. HTC Wizard jako modem (USB, Bluetooth)
    Od Pavel Koza v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 31-01-2008, 14:31