Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: active sync prez bluetooth u mdaII

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    moc sem to tu hledal a nenasel, predem rikam ze bt stack od widcomu mi nejde nainstalovat takze s microsoftim bt stackem jak nastavit s\nchronizaci s activ syncem prez bluetooth a na notebooku mam bt od msi takze muzu nastavit cokoliv ale prez serial port mi to nejede tak nevim
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    doufám, že jsem to pochopil správně - MSI bluetooth u notesu a MDA II a nejede Active Sync :-(

    dostala se mi do "spárů! MDA II z druhé ruky, takže jsem s tím také chvíli zápasil, ale v mém případě byly problémem předchozí instalace a pokusy minulého majitele, takže jsem raději udělal HR a od píky (

    nechal jsem si v notebooku najít "bluetooth device" -> bez problémů našel MDA II -> nechal jsem je spárovat -> opět na 100%

    pak jsem v průvodci MSI - "Bletooth setup wizard" -> 3 položka od shora -> zaškrtnout ActiveSync

    Pak jsem se podíval do MSI - "Advance Settings" a tam byl nastaven pro komunikace COM9 :-) a to už jsem bral za vítezství, neb u iPAQu to byla konečná co se PC týká, no a pak příjde ten "nezvyk" - prostě u ikony bluetooth v MDA chybí možnost nastavení :-(

    Pak jsem se nažil nějak rozchodit v MDA -> Nastavení -> Systém -> Bleutooth - což bylo zbytečné, neb po spárování MDA a PC, s nastavením portu na COM9 stačí aktivovat v MDA Active Sync a vše běží

    jinak vynikající manuálek je zde
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    jenze ja v tom msi nemam active sync ( u ipaqu mi to prez bt chodilo
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od aaischa
    jenze ja v tom msi nemam active sync ( u ipaqu mi to prez bt chodilo
    Zkus to popsat nějak lidsky ... v jakým MSI nemáš ActiveSync?
    Důvod proč ti nejedou ser. porty?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    me chodej seriovy porty, s mobilem to prez seriovej port jde... problem je v to ze ja nemam v pc v my bluetooth places..kdyz dam bluetooth wizard tak tam nemam sluzbu active sync a prez seriovej port mi to vubec nejde nechtej se spojit ale ipaq sem zvlad nastavit, jenze tam bylo bt od widcommu, jestli muzete nekdo tak mi sem prosiim hodne navod jak to udelat u mda2 prez seriovej port.. mooc dik.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od aaischa
    me chodej seriovy porty, s mobilem to prez seriovej port jde... problem je v to ze ja nemam v pc v my bluetooth places..kdyz dam bluetooth wizard tak tam nemam sluzbu active sync a prez seriovej port mi to vubec nejde nechtej se spojit ale ipaq sem zvlad nastavit, jenze tam bylo bt od widcommu, jestli muzete nekdo tak mi sem prosiim hodne navod jak to udelat u mda2 prez seriovej port.. mooc dik.
    ... hele, tomu nerozumím, ...
    Pokud se ti PDA a PC spáruje, měl bys ActiveSync spustit z PDA, ne z PC, tam jen v ActiveSync nastavíš port, který ti vytvoří BT.

    Znamená to na PDA spustit BT, jít do BT settings a vytvořit AS profil ("port"), který nasměruješ an PC.

    ... ani tohle ti nejde ????
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    http://www.ce4you.cz/articles/detail.asp?a=83

    tady je kompletní natavení, byť pro iPAQ, ale u PC se nic nemění, tam i najděš v MSI -> Active Sync :-)

    a pokud na MDAčku spáruješ zařízení a pustíš active sync

    a pokud ani tohle neprojde, tak po ICQ bod po bodu, klidně pomůžu, dělal jsem to včera :-) a v pohodě
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    Citace Původně odesláno od Pavlucha

    ... hele, tomu nerozumím, ...
    Pokud se ti PDA a PC spáruje, měl bys ActiveSync spustit z PDA, ne z PC, tam jen v ActiveSync nastavíš port, který ti vytvoří BT.

    Znamená to na PDA spustit BT, jít do BT settings a vytvořit AS profil ("port"), který nasměruješ an PC.

    ... ani tohle ti nejde ????
    no obávám se, že tohle u MDA II nejde, anebo jsem tuhle alternativu nenašel :-(

    jediné co to v BT settings nabízí je: zda ověřovat BT spojení a jen START pro synchronizaci pres Bluetoooth, ale v mometntě kdy se klepne na START tak vyskočí okno, které chce spárování :-( byť jsem je již v té době spárované měl :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    no to jo to je problém bt stacku od mrkvošrotu... jak se spouští activ sync s pda? tys myslel prez správce bluetooth?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    Citace Původně odesláno od aaischa
    no to jo to je problém bt stacku od mrkvošrotu... jak se spouští activ sync s pda? tys myslel prez správce bluetooth?
    ne, na PDA se zapne bluetooth a automaticky ( pokud je aktivní bluetootj na PC ) se zapně Active Sync :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    ja to i klidne spojim prez virtualni bt serial port ale activsync se jen snazi rozpoznat zarizeni a pak napise ze nebylo na portu nelezeno pocket pc nebo msartphone zarizeni ((
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    to je divné, tohe by bylo asi lepsi vyresit po ICQ ......

    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    pokud se vam to podari rozlousknout, tak se pak hodte nejaky navod, ja to zkousel uz nekolikrat, ale bohuzel se stejnym vysledkem

    nastavil jsem v AS na PC port ktery mi vytvoril

    hleda, hleda ale nenajde zarizeni

    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Pokud se nepletu, tak na PC ten prichozi port musi byt vzdy COM4:...
    Nekde jsem to TADY uz jednou popisoval, jak se to ma vsechno nastavit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    moc diky uz sem to prez icq vyresil byla chyba na moji strane, ja daval na pc odskrtnuty secure connection a ono to muselo byt zaskrtly... jinak mooc diik :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 26-08-2006, 08:39
  2. POMOC Active Sync prez BT
    Od Borisivan v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-06-2006, 15:13
  3. Klavesnice Bluetooth a Active Sync
    Od dominika_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-05-2006, 16:57
  4. Bluetooth + Active Sync
    Od Morte_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-07-2004, 00:49