A nemaš na to nejaký link, screeny :?:Původně odesláno od CommanderZ
A nemaš na to nejaký link, screeny :?:Původně odesláno od CommanderZ
Kde by se dalo sehnat to Stuncar Extreme aspoň demo????
Tahle hra volne stazitelne demo evidentne nema. A o nic jineho at se tu nikdo nepokousi prosit![]()
Diky vam za tuto hru
http://www.idreams.com.pl/product.php?idProduct=2
Je to multiplatformovka aj medzi S60 a PPC :> , chcel som to skusit ale na PDA mi to padne ked dam SEARCH SERVER alebo WAIT FOR SERVER
Neviete preco? Obe zariadenia mam sparovane a mam zapnuty BT na oboch.
Dik za rady.
Coz o to, ja klidne poprosim, ale nedoufam v kladne vyrizeniPůvodně odesláno od CommanderZ
![]()
to se mi stavalo taky, musis vypnout BT na PDA, jakmile vyberes Server nebo Client, tak se BT samo automaticky zapnePůvodně odesláno od markjag
Zkoušel jsem jak Quartz tak StuntCar Extreme přes bluetooth mezi PDA a N-GAGE, ale nikdy jsem se nedokázal spojit. Zkoušel jsem již opravdu vše, i přes serial port ale nikdy jsem druhé zařízení nevyhledal a to ani jako host ani jako klient. Nevíte někdo, co je potřeba přesně udělat pro úspěšné spojení do hry PDA a mobilem přes Symbian?
Mam podobny problem. Do sveho Dell Axim x51v jsem nainstaloval Widcomm BT Stack a zkousel jsem ho propojit s iPAQ rx3715. Chtel jsem si zahrat Quartz 2. Ale po pokusu spojit tyto zarizeni pres bluetooth zadne zarizeni nevidi na tom druhem zarizeni zadnou sluzbu. Rad bych se proto zeptal, jaky je spravny postup propojeni dvou PDAcek pres bluetooth.
ja jsem zkousel Warfare pres BT uz s nekolika PPC, a bohuzel nepodarilo se mi ho rozjet (ani s verzi hry 1.2). Zkousel to nekdo ?
Já mam to samý.... Zkoušeli sme s kámošem rozběhat Stuntcar Extreme a Snails přes bluetooth na MDA Compactu a Looxu 600, ale nepodařilo se nám to... na Looxu má tu vymakanou aplikaci a já na compactu mam jen tu standartní winhumage... I když sme zařízení spárovali, tak to pořát jen vyhledávalo, ale nic víc... poradíte jak to rozběhat??? :?
Tak jsem na to prisel. Musite zarizeni sparovat, ale ne pres seriovy port ale pres PAN (privatni sit). V nastaveni hry se musi pouzit TCP/IP a musi se tam zadat adresa druheho zarizeni. Jeden bezi jako server a druhy jako host.
Já ale když dám vytvořit PAN, tak mi to napíše, že ji nemůže vytvořit protože opačné zařízení tento profil nepodporuje. Je to Symbianový mobil N-GAGE.
Tak s tim ti neporadim. Ale tipl bych si, ze to asi nepujde. Ale nehazej flintu do zita a zkus si projit ruzna internetova fora na dane tema.
Warfare som rozbehal aj s kamosom ked mal Palm a aj medzi PPC a PPC.Původně odesláno od jerrry
Já jsem měl Siemense S65 kde byla hra právě Battleships a ta šla hrat přes BT, takže by šla teoreticky dat přes emul. i na PDA.