Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: rx3715 - po 2 mesicich pouzivani

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    271

    Ahoj,

    nejsem zadny "pokrocily" uzivatel ppc, takze se mi po cca 2 mesicich kazdodenniho pouzivani me 3715 nahromadilo nekolik drobnosti.

    1] kdyz pustim synchronizaci, ActiveSync skonci na tom, ze neustale synchronizuje bud 5 nebo 6 souboru stale dokola. Musim ho rucne zastavit. Mam nekde neco vyresetovat nebo preinstalovat, aby to zacalo pracovat normalne?

    2] kdyz jsem mel zapnutou pravidelnou archivaci, vzdy po ni probehla synchronizace uplne vsech souboru i pres ActiveSync. Je to normalni? Trvalo to treba 20 minut ... (btw a hned po jedne takove "velke" synchronizaci zacaly problemy popsane v bode 1] - ale to je jen muj dojem)

    3] sama od sebe mi prestala fungovat synchronizace pres IR. Pres USB je v pohode, jenze ja si do prace stojanek netaham, proto me to stve. Poslani souboru z PC na PDA pres IR jde, takze porty funguji v poho, nejde jen ta synchronizace (

    4] jen takovy postreh - kdyz je PDA na nabijecce nebo je vybite pod 30% (ale to jen nekdy) - nefunguje psani treba "K". Zkousel jsem to snad 20x za sebou, v nabijecce to psalo "lc", po vytazeni "k" :

    5] PDA mi prisel v originalni krabici od azKancelar (ti to objednali u AC computers). Kdesi jsem cetl, ze by tam mely byt nejake kupony od HP na download aplikaci, jenze jsem je nenasel, ani nic podobneho. Muze mi nekdo rict, jak to ma vypadat nebo kam to byva vlozeno?

    btw nevi nekdo, kde najdu nejakou mapu, jak psat pismenka pro jednotlive nastroje - napriklad InterWrite, LetterRecognizer, atd...? Palm mel takove nalepky, urcite by mi pomohlo neco podobneho, treba takove R nenapisu nikdy na prvni pokus :?

    Mockrat diky,

    Honza
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Začnu od konce. InterWrite atd.mají nápovědu a tam je všechno popsané. Dokonce umí diakritiku. Osobně to nepoužívám, ale vyzkoušel jsem a mohu říci, že je to mnohokrát lepší, než palmí grafitti.

    5/ Zda mají být kupony na soft u tohoto modelu nevím, koukni do recenzí a popř.kontaktuj prodejce. Toto je jeden z důvodů, proč mám raději kamenné obchody.

    4/ Myslíš psaní na softklávesnici nebo rozpoznávání písma? Zkus češtinu odinstalovat a zase nainstalovat.

    3/ A BT synchronizace jde? Koukám, že synchronizuješ na 2 PC. Máš to vůbec správně nastavené v AS? Myslím synchronizace s 2 PC?

    1 a 2/ Četl jsi
    tento článek? Koukni, jak to máš a zda-li správně nastavené. Jinak asi zazálohovat data, HR a vše znovu nainstalovat (jako první lokalizaci), popř. přeinstalovat AS.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    271

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Začnu od konce. InterWrite atd.mají nápovědu a tam je všechno popsané. Dokonce umí diakritiku. Osobně to nepoužívám, ale vyzkoušel jsem a mohu říci, že je to mnohokrát lepší, než palmí grafitti.

    5/ Zda mají být kupony na soft u tohoto modelu nevím, koukni do recenzí a popř.kontaktuj prodejce. Toto je jeden z důvodů, proč mám raději kamenné obchody.

    4/ Myslíš psaní na softklávesnici nebo rozpoznávání písma? Zkus češtinu odinstalovat a zase nainstalovat.

    3/ A BT synchronizace jde? Koukám, že synchronizuješ na 2 PC. Máš to vůbec správně nastavené v AS? Myslím synchronizace s 2 PC?

    1 a 2/ Četl jsi
    tento článek? Koukni, jak to máš a zda-li správně nastavené. Jinak asi zazálohovat data, HR a vše znovu nainstalovat (jako první lokalizaci), popř. přeinstalovat AS.
    ahoj,

    dik za zpravy, ale:

    BT jsem nezkousel, nemam ho v notebooku a nechce se mi do nej investovat, pro moje potreby staci IR a USB.

    Nesynchronizuji 2 PC, mam jeden notebook a s nim pracuji. Jednou ho necham v praci (kolebku mam jen doma) a pristi den nemuzu synchronizovat - odtud asi dojem, ze mam 2 PC.

    Kupony - ano, dival jsem se do recenzi, maji tam byt. Muj dotaz znel, jak vypadaji, abych nevypadal jako hlupak, kdyz mi odpovi - otevrete prirucku na strane 78 a ten cernobily formular jsou ony kupony - chtel jsem jen vedet, co muzu cekat, dokazu si predstavit, ze i seriove cislo PPC muze byt kuponem na download z HP. IPAQ dorazil v zapecetene krabici od AC comp. takze nepredpokladam, ze je nekdo "ukradl".

    Ano, vsechno znovu preinstalovat, vymazat - to je vzdy reseni - ale ne elegantni. Predstavuji si radu typu v c:\prg files\microsoft\active sync je log.txt a tam je seznam nesynchronizovanych souboru - proverte je, zda existuji, muze s nimi byt problem. Ted nemam, ceho bych se chytil - AS mi nedava ani jmeno souboru, ktery synchronizuje, takze vubec netusim, v cem to muze byt :dead:

    Diky,

    H
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Moje zkušenosti jsou dvě negativní:
    - malá tlačítka
    - napájení přes synchronizační kontakt. To mě překáží při používání PDA v držáku v autě :-((
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    271

    InterWrite ma napovedu?

    Muzu se zeptat kde? Vcera jsem to proklikaval a nic jsem nenasel

    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Já už tu hrůzu nepoužívám, ale určitě tam je. Zkus v pravo dole , kde se vysunuje soft klávesnice - ploška pro psaní a přepíná druh rozpoznání nebo vedle je šipka. Můžeš zkusit start > help nebo v menu nejdi InžerWrite, klikni na ní a tam by to mělo být.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    271

    aha - dik, to jsem potreboval (myslim ty znaky)

    a muzu se zeptat, pokud je bezne psani hruza, tak co pouzivas pro psani?

    co ty kupony? nenakopnes me, jen abych vedel jak to vypada a co mam hledat?

    dik
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Takže nakonec našel.
    K psaní používám buď soft nebo BT klávesnici. To rozpoznávání písma mě nebere a je hrozně pomalé. Když se spletu nebo mi to rozpozná jinak, zdržuje to. Co vím ze srazů, používá to minimálně lidí.
    Jsou tam 3 druhy na výběr. Jedno je podobné palmímu grafitti, aby si rychleji přivykli na jiné, pak interwrite, co umí i diakritiku a ještě jeden, co rozpoznává přímo písmo, ale u toho jsem to asi nepochopil a ani mi to nešlo. Píšu jako pra..., takže jedině klávesnice.

    Hrůzou jsem myslel velkou češtinu. Používám teď k plné spokojenosti malou češtinu od Moravie.

    S kupony ti neporadím, u mého modelu nebyly. Koukni zde na obrázky v recenzích HP, možná to objevíš, ale hádal bych, že Ti to tam nedali.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    32

    Ty kuponky asi nemá nikdo, taky jsem je v krabici marně hledal a nenašel, tak jsem je přestal řešit a mám klid.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    56

    To nejsou kuponky, ale vouchery a kod je nalepeny na tenke brozurce se zelenou hlavickou - HP iPAQ PocketPC Your Software, Your Choice. Alespon tak jsem to dostal ja. A jeden ten voucher jsou 4 body. Tak se zkus mrknout...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    116

    Je to osmistránková brožura a vypadá takhle:

    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    271

    vidite, tuhle brozurku tam vubec nemam (

    btw da se za ty kupony vubec neco rozumneho stahnout?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    149

    Citace Původně odesláno od _blackBone
    vidite, tuhle brozurku tam vubec nemam (
    btw da se za ty kupony vubec neco rozumneho stahnout?
    Tady

    Tay kupony urcuji pocet bodu. Treba k hx4700 byly 4 body.
    Jsou tam pomerne zajimave veci. Napriklad SPB Pocket Plus

    Jirka
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. WM5 pro HP rx3715
    Od majesty v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-09-2005, 08:56
  2. rx3715
    Od 17razor v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-12-2004, 17:49
  3. Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 13-05-2004, 07:42
  4. OT: pouzivani vice uctu v Outlooku atd...
    Od m.sachl v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 04-04-2004, 16:30
  5. MDA2 a zpravy pri pouzivani GPRS pro stolni PC
    Od jsec v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-02-2004, 13:18