Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Zamčení tlačítek

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    101

    Zkoušel jsem to tady vyhledávat, ale (asi díky mé nedokonalosti) marně. Chtěl bych najít způsob (úpravu systému, registru, nebo utilitku), která by uzamkla všechny ostatní tlačítka kromě POWER. Možná je to jen moje začátečnická neznalost nastavení, ale PDAčko (Toshiba e330, PPC2002) se mi zapíná kterýmkoliv tlačítkem (já chci reakci jen na POWER). Stejně tak mám na jedno tlačítko přiřazeno vypnutí displaye, ale aplikace přiřazené ostatním se při jejich kliknutí spustí a po opětovném zapnutí displaye jsou spuštěny. Jak zabránit nechtěnému samovolnému zmáčknutí kteréhokoliv tlačítka?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Nastavení - tlačítka - zámek ... to jsi zkoušel?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    101

    Citace Původně odesláno od Pavlucha
    Nastavení - tlačítka - zámek ... to jsi zkoušel?
    Tak jsem to teď hledal, ale v SETTINGS - BUTTONS nic takového nenalézám. Mám tam pouze možnost nastavení přiřazení aplikace tlačítkům. Mezi možnostmi nic k zamčení není, pouze možnost "NONE". Ta sice žádnou aplikaci nespouští, ale vypnuté PDA mi stejně zapíná.
    Nebo jsi myslel někde jinde něco jiného?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Musí to tam byť. Ale je to posledná záložka - asi ju nevidíš - musíš si posunúť dolnú lištu šípkami úplne doprava. Volá sa to KeyLock.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    101

    Citace Původně odesláno od peter.nr
    Musí to tam byť. Ale je to posledná záložka - asi ju nevidíš - musíš si posunúť dolnú lištu šípkami úplne doprava. Volá sa to KeyLock.
    Mám tam jen 2 záložky: Program Buttons a Up/Down Control
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od peter.nr
    Musí to tam byť. Ale je to posledná záložka - asi ju nevidíš - musíš si posunúť dolnú lištu šípkami úplne doprava. Volá sa to KeyLock.
    ... nemusí. Ne všechna zařízení tuto "feature" mají - tj. nejedná se o funkci, která by byla standardní součástí OS. Vždy záleží na výrobci, zda při svých OEM úpravách tuto popř. jiné vlastnosti zahrne ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Aha. Ja mám Loox 720. Preto sa u mňa tá funkcia volá FSC KeyLock.

    Zrejme Toshiby to nemajú. Resp. nie je to tou 2002 verziou WM? Možno upgrade na WM 2003 by pomohol.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Našel jsem něco, co by ti mohlo pomoct, ale tam je pro odemknutí potřeba dvoj nebo trojhmat ...
    Je to tady ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    101

    Citace Původně odesláno od Pavlucha
    Našel jsem něco, co by ti mohlo pomoct, ale tam je pro odemknutí potřeba dvoj nebo trojhmat ...
    Je to tady ...
    Díky za tip. Mám několik poznatků. Ten odkaz je na ScreenLock1.1, který nepodporuje PPC2002, jen 2003. Našel jsem toto XXX , což je verze 1.2 i pro PPC2002. Po jejím spuštění pravda všechno zhasne, ale moje Toshiba na 1 a 4 tlačítko dle návodu nereaguje. Po podržení POWER se spustí ale bez podsvícení a až v paměti stopnu tento softík tak se rozsvítí. Tím chci naznačit, že to má nějaké divné chování.
    Potřeboval bych obecně, aby se PDA tlačítky nezapínalo, má je dost citlivá a i v pouzdře v kapse je to raz dva. Kdyby tak zapnutí reagovalo jen na POWER a nic jiného, a byla utilita, která by po spuštění dělala z POWER vypínání a zapínání displaye. Prostě bez utility POWER ON/OFF, s utilitou POWER display ON/OFF. To by byla paráda.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    199

    Jiná alternativa: XCPUscalar umí blokovat tlačítka. A nejsem si jistý jestli to neumí i buttonMax či ButtonMapper.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Zamčení tlf
    Od Jirka_Ka v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 05-01-2012, 12:00
  2. Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 03-07-2009, 12:19
  3. Zamčení PDA číselným kódem
    Od JKL_KOLDA v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 28-08-2007, 12:16
  4. Zamčení tlačítek
    Od Behe v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 08-02-2006, 13:42