Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Hry a programy, ktere jste nerozchodili. Pokud mate tipy nebo obdobne problemy, piste.

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    24

    Funguje Vam vsechen sofware?

    Pod MDA2 jsem bohuzel nerozchodil:
    G-Pod (uvodni obrazovka a pote hra spadne)
    Argentum (uvodni obrazovka a pote hra spadne)
    Done in 50 seconds
    Exit nights
    Pocket quake
    Sorcerery (od prvni obrazovky behem par vterin vyskakuje desktop pres hru)

    Mate najaky napad jak na to? Trapite se s necim jinym?

    Rom ver: 2.02.t1WWE
    Radio: 1.18.0
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    154

    Zaboha jsem nerozchodil Dooma... :no: vjede to do uvodni obrazovky, ktera se uplne rozmaze... je videt, ze se tam neco pohybuje... jde to... ale grafika nefunguje...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    288

    Ja rozchodil jak Dooma tak i Quaka i dvojku bez problemu.Je ale pravda, ze to neni tak jednoduchy jako hry primo pro PDA, ktere se jen nainstaluji a je to.Problemy jsem mel akorat treba s Tomb raiderem a par dalsimi hrami s tlacitky, proste nektere odmitaly fungovat, s tim se asi neda nic delat.. (je to jasna softwarova chyba)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    261

    argentum mi taky hned spadlo.gone in 50second v pohode
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Citace Původně odesláno od Def
    Pod MDA2 jsem bohuzel nerozchodil:
    Done in 50 seconds
    Mě běhá zcela bez problémů. A má dobré zvukové efekty.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    vubec se mi nepovedlo rozebehnout pocket flight simulator. a ten vesmirnej od stejnyho autora mi udelal hard reset
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Sorcery máš špatnou verzi, stáhni si novější.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    189

    1) Wis Bar Advance (všechny nové verze resetují či sekají PDA) Stabilní je 1.3.2.2

    2)Button Max (všechny nové verze resetují či sekají PDA)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Z tohodle vypisu, co tady jsem zkusil jenom Argentum a funguje mi bezvadne... Jak demo, tak nasledne i plna verze - a muzu rict, ze je to hafo dobra hra (Mam Argentum v.1.2).
    A jak tady nekdo pise o Tomb Riderovi - tak ten mi taky behal v pohode (akorat me silene nebavil). Dale se tady kdosi zminoval o Pocket Flight Simulatoru - ten mi myslim taky fungoval..
    Co mi opravdu nefunovalo byl Warring Nations.. (ale treba jsem mel nejakou spatnou verzi, ci co ja vim..)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Mě nefungoval pocket war - spustil sem ale při výběru random map nešlo zmáčknout jiné tlačítko než zpět..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    429

    Funguje mi : Arwale
    Argentum
    Warfare inc
    Strategic asault
    gfDoom,Doom4ce,duke nukem,hexen
    leos flight simulator,space simulator
    snails,helfire,kriegesgefangen

    Nejde mi :sorcery,quake mi spravilo HR(
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    48

    Podařilo se Vám někomu rozchodit Warfare Inc. pod VGA rozlišením?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    380

    Já nerozchodil Quake 2.Jednička mi jede pěkně,Doom taky.Už jsem psal i do tématu o Quake,ale nikdo to nečte.Někde jsem četl,že je zapotřebí min.20MB paměti,ale i potom to nechtělo jet.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Aku mate ROM a ake programy pouzivate
    Od skkubo v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 06-04-2009, 03:00
  2. Které programy instalovat do paměti, které na kartu?
    Od jerryk_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 24-01-2007, 11:46
  3. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 27-12-2006, 13:17
  4. Dva problemy, na ktere neznam odpoved
    Od Tom&Tom v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 24-04-2006, 10:31
  5. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 09-09-2005, 16:49