Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 19 12311 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 282

Téma: Flashování MDA Compact

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    426

    Chci se zeptat jako přeflashovat MDA Compact.
    Jakým programem zálohovat ROMku, kde stáhnout novou verzi....
    Případně i jaké jsou v ní změny.
    Jsem začátečník ve flashování tak poraďte .
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Tady nalezneš odpovědi na všechny své dotazy..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    426

    Citace Původně odesláno od xp
    Tady nalezneš odpovědi na všechny své dotazy..
    Díky ti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    192

    Pinochio já z tebe asi dostanu mladý - ty ho ještě nemáš a už ho chceš flešovat Jinak ty se asi nedostaneš na stránky i-Mate tak ti , až se uvidíme, dám klidně všechny dostupné flashe včetně tradiční čínštiny a arabštiny abys sis to užil Ale až ho budeš mít, tak mi hned pošli výpis ExtRom, jestli tam není číííírou nááááhodou oprava BT.To platí pro každého kdo MDA Compact bude držet v ruce, než do něj začnete prát další SW.
    Zviditelnění ExtROM:
    1. provést známý HáeR
    2.Jakmile se objeví okénko se spuštěním ostatních SW do 3.sec tak ihned provést soft reset.Nenainstalují se SW z ExtRom a ext rom je v tu cvíli (a i nadále do dalšího HáeR) viditelná v libovolném správci souborů a jde z ní SW kopírovat ven.Žel bohu ne dovnitř a mazat.To ještě nikdo nevyřešil:sarcastic: :? .Jinak rád poradím.
    Jo a po prozkoumání ExtRom provedete znova HáeR a pokud se vám SW v ExtRom líbil necháte proběhnout celý cyklus a MDA Compact je jako panna.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    no, nebo si muzete instalovat jen co chcete, ze jo :-)))
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    192

    Jo i tak možno
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    54

    Ten výpis ExtRom pošlete sem, určitě by zajímalo více lidí, co tam dali... Jinak, jestli tomu dobře rozumím, chcete říci, že Compact MDA má nějaké potíže s BT?
    Ivoš
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    54

    No jo, mezitím jsem znovu přečetl článek "Prvních 60 minut s...." a píše se tam: Extended ROM na tomto zařízní chybí, propracované autoinstalace hned po HW resetu zde prostě nevyužijete...
    Ivoš
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    192

    No tak to se ukázalo býti nepravdou.ExtRom nechybí.Jak už jsem psal zatím (opět na tom pracuje celý svět ) nejsou známy přístupové kody (znalci MDA/XDA2 vědí o čem mluvím) ale jde spouštět jednotlivé aplikace samostatně,úplně ji vynechat a nebo si dávat do MDA jenom ty co potřebuji a ostatní odjinud.Není to zas tak složité a náročné ale my fajnšmekři požadujeme aby stroj nasypal po HáeR do všech míst co kam otřebujeme bez naší účasti. Říkam-jde to i tak ale půjde to líp .
    K BT nejsou žádné závažnější než to, že MDA JAM (Compact asi též:? ) využívá ovládaní BT zabudované ve Windows MobilE 2003 SE a to je veeeéééélmi chudé a proto s tím nechodí zařízení co potřebují ke svému životu Widcomm ovladače.Vše co není náročné chodí.Mně chodí ale např veškeré doplňky co mám od SE -v autě BT HSC-30 (ale nepamatuje si čísla samo co se ovládá z tel.SE) a BT HSB 300 sluchátko do ucha.Ale na většinu všech HF BT se na světových servrech nadává.Zájemci vřele doporučuji prolézt www.xda-developers.com vše co se týká Magician. dále www.compactjam.com Hezký den
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    192

    Jo ještě- zExtROM ven JDE aplikace kopírovat ven ku prospěchu dalších (chvála PDAbohu ) ) ale nejde zatím CABy vkládat dovnitř a již výrobcem vložené nejde vymazat.Jde je jenom nespustit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    To: Honzabr

    Napsal jsi...
    "2.Jakmile se objeví okénko se spuštěním ostatních SW do 3.sec tak ihned provést soft reset.Nenainstalují se SW z ExtRom a ext rom je v tu cvíli (a i nadále do dalšího HáeR) viditelná v libovolném správci souborů a jde z ní SW kopírovat ven.Žel bohu ne dovnitř a mazat.To ještě nikdo nevyřešil .Jinak rád poradím."

    Chtěl bych se tě zeptat,
    Prosím tě,v jakém správci souborů mohu vidět ExRom ? Postupoval jsem totiž podle tvého postupu,vše proběhlo O.K.,ale teď bych chtěl chtřeba dohrát do DPIII klient MMS. A nevím kde a jak ho hledat.
    Dík.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2002
    Příspěvků
    202

    Citace Původně odesláno od Jarda Lukas
    Prosím tě,v jakém správci souborů mohu vidět ExRom ? Postupoval jsem totiž podle tvého postupu,vše proběhlo O.K.,ale teď bych chtěl chtřeba dohrát do DPIII klient MMS. A nevím kde a jak ho hledat.
    Do ExtRom se dostanes, pokud po HR do tri sekund (nez se zacnou CABy z ExtRom instalovat) provedes SoftReser. Pak ji najdes v libovolnem spravci souboru, tedy i v tom co je integrovany v PPC. Je videt jako dalsi pametova karta.

    Mezi CABy je i jeden, ktery odmaze v registrech odkaz na tuto "kartu" a tim padem je pak uz naporad (tedy do dalsiho HR) "schovana" a uz s ni nic neudelas.

    Jestli chces pozdeji doinstalovat nejakou aplikaci z teto ExtRom, tak to neni problem. Jen si musis v dobe, kdy je jeste viditelna udelat jeji zalohu, nebo si takovou zalohu najit na netu - idealni je na to xda-developers.com. Pak instalujes jako beze jine programy (nakopirujes CAB nekam do PPC a spustis.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Jo dík Medvede.

    Bohužel ten CAB uz není videtelný,takže jdu opet udělat hard a soft reset a najít rychle ten CAB s ExROM...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2002
    Příspěvků
    202

    Citace Původně odesláno od Jarda Lukas
    Bohužel ten CAB uz není videtelný,takže jdu opet udělat hard a soft reset a najít rychle ten CAB s ExROM...
    Pokud nechces delat HR, tak tady na tom ftp urcite najdes ten spravny CAB :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    192

    Jo správně a ještě na xda-developers je v diskusi návod na úpravu registrů tak aby ExtRom byl viditelný furt i po HáeR Nevím,nezkoušel jsem.Až zas tak to nepotřebuju.Jinak se mi velmi osvědčil TotalComander for PDA (free).Ještě dotaz, ty už máš orig.T-mobile MDA Compact?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 19 12311 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-05-2008, 09:53
  2. Flashování MDA II
    Od trend99_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-10-2007, 13:38
  3. Flashování
    Od Kouďák v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 17-02-2006, 17:07
  4. Jak na flashování ROM?
    Od Jarmom_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 05-02-2004, 13:21