Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: ActiveSync přes Infra

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1

    Co dělat - když infra přenosy souborů a infra přenosy přes modem fungují a nelze provést synchronizaci pomocí ActiveSync přes Infra (přes kabel funguje)?

    Děkuji předem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    3

    MDA II synchro přes infra
    Más stejný problém a nevím si stím rady. Pokud již víte jak na to tak děkuji za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Citace Původně odesláno od Petr Řezníček
    MDA II synchro přes infra
    Más stejný problém a nevím si stím rady. Pokud již víte jak na to tak děkuji za radu.
    Pripojeni pres infraport AS by melo chodit bez problemu - alespon na mem MDA II tomu tak bylo.
    Take muezete zkusit tento programek, i kdyz ja jsem ho potreboval jen k pripojeni MDA II jako modemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    3

    Děkuji za prográmek. Zkusil jsem nainstalovat. Přidal se COM 4. Bohužel nastal další konflikt s již nainstalovným IP. zkusil jsem ho odinstalovat a stále synchronizace nefunguje. MDA hlásí - Nemohu připojit k PC, vzdálený přístup vyvolal kritickou chybu 608. Zkuste restartovat zařízení.
    Tak nevím.
    Děkuji za další typ.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Jakou mate verzi ROM? Respektive jaka cisla se zobrazi po soft resetu? Mozna mate neco archaickeho...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    163

    V sobotu jsem poprve zkousel synchronizaci s PC pres infra. ActiveSync (u me 3.8cz) z PC cihlu nenajde, i kdyz PC o PDA vi a posila na nej a prijima od nej cokoliv. Stacilo spustit ActiveSync na cihle a zvolit Tools - Connect via IR... a hned se to chytlo a fungovalo to! Nesmirne pomale, ale v nouzi staci :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    3

    Synchro MDA II přes IP
    Zobrazuje se R-1.00.10 a G-1337.36
    v info o softwere je: ROM verze 1.00.00 WWE
    a et.ROM verze 1.01.131 WWE
    Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Internet přes ActiveSync
    Od Filip Veškrna_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-08-2007, 20:43
  2. ActiveSync přes BT
    Od Borisivan v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-06-2006, 12:30
  3. RSS do PDA přes activesync
    Od Ellie_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 16-03-2006, 16:23
  4. Poslat přes infra/bluetooth WM 2003SE
    Od _eXplorer_ v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 12-01-2006, 11:38
  5. Propojení Asus MyPal A620 + Siemens S45i přes infra a GPRS k internetu
    Od Rumcajs_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-11-2003, 16:17