Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 61

Téma: WeatherPanel v češtině

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Je to můj prvni překlad a to bez konkrétní znalosti angličtiny tak mne prosím neukamenujte.
    Kdyby někdo měl nějaké korekce a opravy - mohu je realizovat.
    Prikladám i překlad od ntr23 ať to máme pohromadě.Mimo jine děkujeme.

    Návod:
    Vypněte WeatherPanel v nastaveni/dnes/položky/ - odkliknout WeatherPanel
    Do adresaře kde mate WeatherPanel nainstalovany, např. Program files /Weatherpanel/ vložte textovy soubor a překopírujte soubor WeatherPanel.dll (doporučuji někam odložit původní WeatherPanel.dll kdyby náhodou)
    Zapněte zpět WeatherPanel na obrazovku dnes.
    Bohužel záložka neni přeložena tu jsem zatim nikde nenašel.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    128

    Co dela to .dll ? Nejak jsem nepoznal rozdil. mam to porad stejny jako kdyz jsem ¨mel jen ten soubor lang.txt .
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Dll prelozi polozky v nastaveni
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    128

    Nejak to prelozeny nemam... (
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    To je nejake divne - prave ted jsem si stahnul to co jsem zde vcera umistil a znovu nainstaloval - preklad tam je , nejsou prelozeny zalozky , ale jinak vse ostatni ano. Je tu jeste nekdo kdo instaloval a nema prelozeno?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Jeste podotykam , ze se jedna o preklad verze 2.1.1
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    307

    Nepřeložilo se nic, instaloval jsem jak dll, tak lang.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    On je potřeba někdy soft reset, teprve potom to většinou funguje, alespoň u Pocket Weatheru tomu tak je...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    307

    Citace Původně odesláno od Jarouš
    On je potřeba někdy soft reset, teprve potom to většinou funguje, alespoň u Pocket Weatheru tomu tak je...
    Ani to ne, instaloval jsem WP do Ipaq FStore, tak jsem to vše hrnul také tam a vida ono je to ještě jednou v Program Files. To jsou věci, už to funguje, dík.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Tak uz jsem si vazne myslel ze mi hrabe - kdyz to psal i Pavel.Mimo jine te zdravim
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    307

    Taky zdravím) , moc mě mrzí, že budu chybět po škole.

    Jedna drobounká chybička-nepřekládá se v Today obrazovce Wind (tuším co to asi je), dal jsem i Enter za poslední slovo do Lang.txt a nic...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    To jsem nedělal já - potykal se s tim ntr23 zde sám nevím čím to je.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    18

    Bohužel Wind to nepřeloží stejně jako moon visibility. Zkoušel jsem to a už to neumazal, proto to v mém překladu zůstalo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Nekde tu byl preklad. Jelikoz je potreba dbat i na serazeni polozek zde je upgrade z me strany.

    Napriklad je rozdil zda v prekladu to seradite:
    A)
    Rain / Snow / Wind=Déšť / Sněžení / Vítr
    Rain / Snow=Déšť / Sněžení
    nebo
    B)
    Rain / Snow=Déšť / Sněžení
    Rain / Snow / Wind=Déšť / Sněžení / Vítr

    V pripade razeni B se oba dva vyrazi prelozi jako "Déšť / Sněžení". Je to dane zpusobem hledani retezce.

    ===================================
    ===================================
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00048184_MrscapX2_3dl.jpg 
Zobrazení: 21 
Velikost: 28.3 KB 
ID: 1387  
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Tak to mi uteklo - protože jsi jen editoval proto nikdo nestahoval - dekujeme.:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. WeatherPanel
    Od paurus_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 10-01-2006, 16:38
  2. Registrace WeatherPanel - POZOR
    Od Red Dwarf_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 26-08-2005, 09:02
  3. WeatherPanel - Registrace
    Od Valheru_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-01-2005, 19:42
  4. WeatherPanel
    Od paurus_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 21-12-2004, 14:08