Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Hlasitost hovoru u MDA2 WM2003SE

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    159

    Jenom krátce: mám problém s hlasitostí hovoru u 2.06.xxWWE na MDA2. Všechny přijaté hovory hrozně řvou. Je to obecný problém?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    skús si to stíšiť počas hovoru posuvným gombíkom na boku.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    159

    Dobrá rada nad zlato, ale tato ne :-)

    Podle mého je chyba ve FW, která způsobuje nastavení MAX hlasitosti při každém hovoru, bez ohledu na nastavenou hlasitost.

    Btw. "gombík" na boku mám přemapován na UP-DOWN :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Mám ten istý FW a mne to funguje. A čo ti to robí keď stišuješ hlasitosť počas hovoru?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    To si děláš srandu, že? Klepni si na symbol repráčku a tam máš piktogram sluchátka - to si dej níž... Chlape to snad ne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    159

    Nejsem debil! :-)

    Hlasitost můžu snižovat do aleluja na všech místech, ale každý nový hovor jí nastaví zase na max! O to mi jde... Tuším, že se to řešilo na XDA-dev, ale zaboha to nemohu najít, tak se ptám, jestli to někoho taky nepostihlo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    keď si dáš tichšie sluchátko pred hovorom stíšiš len hlasitosť zvonenia ale nie hlasitosť počas hovoru.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    159

    Marek: ano, to funguje (ačkoliv na začátku je šoupátko vždy na MAX)...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    159

    MDAčko už mám dva roky, tak posoudím, zda se chová nekorektně :-) A to je tento případ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    bohužiaľ viac ti nepomôžem ,sú tu väčší machri tak hádam oni...ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    ted sem si nekolikrat zavolal a mluvil sam se sebou - a i po SRknutí je to tak jak sem to nastavil...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    159

    To by mě z toho... :-)

    Mě to řve bez ohledu na jakékoliv nastavení... Hlasitost vyzvánění je jasná, ale hlasitost hovoru stále na max, skoro jak handsfree
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    tak od tohohle mě pomohl je HR.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Hlasitost hovoru
    Od nucleolus v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 06-10-2009, 18:02
  2. Slabá hlasitost hovorů
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-09-2008, 13:58
  3. wifi SD karta pro MDA2 wm2003se
    Od paurus_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-09-2005, 09:07