Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 25 z 25

Téma: Zpravu CT1 a TV nova na PDA

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    Citace Původně odesláno od PavelR.
    Citace Původně odesláno od Kocir
    A proc rovnou si neudelat z PDA radio...
    ... a co zde?

    PavelR.

    Zkazil si chudákovi radost Osm minut slávy... To je tak když nečtou diskuze a pak ti objeví Ameriku na který už dávno stojíš. Jinak hodně reportáží je na popularis což je pořad o technice a je tam video archiv - buďto streaming nebo stažení videa
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Citace Původně odesláno od Suoraj
    Citace Původně odesláno od PavelR.
    Citace Původně odesláno od Kocir
    A proc rovnou si neudelat z PDA radio...
    ... a co zde?

    PavelR.

    Zkazil si chudákovi radost Osm minut slávy... To je tak když nečtou diskuze a pak ti objeví Ameriku na který už dávno stojíš. Jinak hodně reportáží je na popularis což je pořad o technice a je tam video archiv - buďto streaming nebo stažení videa
    :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    5

    Muzete na Vasich PDA zkusit nasledujici link a postnout sem vysledky?

    mms://195.250.155.75/ocko.tv

    Mela by to byt televize ocko, moje MDA2 se s tim nejak neumi poprat : Predem diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Citace Původně odesláno od ondratoral
    Muzete na Vasich PDA zkusit nasledujici link a postnout sem vysledky?

    mms://195.250.155.75/ocko.tv

    Mela by to byt televize ocko, moje MDA2 se s tim nejak neumi poprat : Predem diky
    na pda media player hlasi ze tento typ souboru neumi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    5

    Po flashi na W2003SE uz funguje i internetove vysilani Tv Ocko!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od ondratoral
    Po flashi na W2003SE uz funguje i internetove vysilani Tv Ocko!
    Zkoušel to někdo na MDA compact? Mně se to cca po 5 vteřinách kousne s začne vyrovnávání..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... a na cem to provozujes? ... predpokladam, ze na GPRS ... jaky mas nastaveny bandwidth ve WMP? ... zkus zacit od toho nejnizsiho ... to, ze nacita do cache pameti znamena, ze linka nestiha dodavat data a WMP chce prehravat a nema co ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od PavelR.
    ... a na cem to provozujes? ... predpokladam, ze na GPRS ... jaky mas nastaveny bandwidth ve WMP? ... zkus zacit od toho nejnizsiho ... to, ze nacita do cache pameti znamena, ze linka nestiha dodavat data a WMP chce prehravat a nema co ...

    PavelR.
    tak tak gprs.. Jestli bandwidth znamená rychlost připojení, tak jsem ve WMP vyzkoušel všechny rychlosti. Se stejným výsledkem. Ani změna nastavení slotů GPRS nepomohla :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... v tom pripade je to celkem jasne, GPRS totiz neni na streamovani videa (v tom fomatu a velikosti, ktere vyse uvedene stanice nabizeji) ten nejvhodnejsi zpusob prenosu dat. S tim bohuzel nic moc neudelas ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    36

    Mohl by mi prosím někdo poradit jakým výrazem nahradit "high" v odkazu na Události ČT PavlaR na první straně tohoto tématu?
    I při nejnižším bitrate se mi zprávy příliš trhají. Zkoušel jsem dosadit "low" jako že nižší kvalitu, ale to mi WMP nepřehraje vůbec.
    Jaký je prosím link na Otázky VM? Jsem teď nějaký čas v nem. a mám k disp. pouze MDAčko. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. zpravu nebylo mozne odeslat
    Od Mashe v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 02-08-2009, 03:34
  2. Zpravu nelze odeslat na 500+
    Od rkupka v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 07-10-2007, 12:58
  3. Nelze odeslat zprávu z MDA compact II
    Od zbz v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-08-2006, 15:16
  4. upozornění na novou zprávu v ICQ
    Od tribiani v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-11-2004, 14:44
  5. MDA a upozornění na zprávu
    Od Honza1_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 30-01-2004, 08:05