Pred zhruba pulrokem jsem se stal (ne)stastnym majitelem pametovky od SanDisku. To ze jsem se trefil do toho nejhorsiho vyrobku za tu cenu jsem velmi brzy pochopil, ovsem mi slo hlavne o ukladani mensich souboru ve velkym mnozstvi, a to az do vcerejska fungovalo. Kdyz jsem se vcera chtel mrknout na dopravni predpis nestacil jsem se divit - asi 5 slozek z pametovky proste zmizelo, vsechno co jsem fotil, tocil, psal tam proste nebylo zustaly mi jen MP3ky, eknihy a par her. Naivne jsem si myslel ze ten podelanej kus plastu moje data udrzi, kdyz se vsude na netu zvatla o spolehlivosti pametovych karet. Zmizeni nekterych souboru mne nejenom stve, primo mne to S.RE. Proklinam SanDisk ikdyz ten za to mozna nemuze.
Ted ale to zajimavejsi - system hlasi ze pametovka ma obsazenych 155 MB, MemMaid ovsem rika, ze zaplnenych je pouze asi 22 MB coz odpovida rozmerum toho co mi zustalo. iPaq po SR s kartou ve slote nenastartuje. Tak mne napadlo, ze bych mohl kartu naformatovat, ovsem tak o svoje cenne souburky bezpochyby prijdu, tak se chci zeptat jestli jeste je nejaka moznost zachrany nebo ten referat ze zabezpecovaci techniky muzu psat znovu. Budu vdecen za kazdou reakci.