Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Motorola MPx200 pripojeni k internetu - seznam.cz

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Nechapu proc a z jakeho duvodu se nemohu pripojit s MPx 200 na "seznam.cz":?: :?: Na vsechny ostatni stranky se to pripoji.Existuje i jiny prohlizec pro toto zarizeni?

    Podotykam ze jsem okamzite preflaschoval na:
    WM 2003
    MICROSOFT: 4.20.13349.0 MANUFACTURER: 3.70.23.0
    existuje neco novejsiho - pripadne kde:?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    75

    Citace Původně odesláno od Šeba
    Nechapu proc a z jakeho duvodu se nemohu pripojit s MPx 200 na "seznam.cz":?: :?: Na vsechny ostatni stranky se to pripoji.Existuje i jiny prohlizec pro toto zarizeni?

    Podotykam ze jsem okamzite preflaschoval na:
    WM 2003
    MICROSOFT: 4.20.13349.0 MANUFACTURER: 3.70.23.0
    existuje neco novejsiho - pripadne kde:?:
    áno existuje Opera, ktorá má i integrovaný akcelerator a stránky sa načítajú veľmi rychlo. Nevýhodou je že nepodporuje češtinu ( aspoň ja som nenašiel kde to nastaviť).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    157

    Nemám problém ani s klasickým IE. Najede bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Tak opera mi seznam otevre - ale nemohu tam zase nic vepsat napr. do hledani. :O
    IE ten otevre vse mimo seznamu - nacita a kdyz se ma otevrit vrati se zpet na obrazovku dnes - nerozumim tomu
    To jsem si zase nadelil zabavu
    V nastaveni zalozce general to mam takto - je to dobre?
    Připojené obrázky Připojené obrázky  
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    628

    Pétře, nejsem si jistý, ale pro české web stránky by language možná měl být Central Europe, nebo něco takového.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1

    Ahoj,s IE mam ten samej problem,nainstaloval jsem operu a beha mi v pohode,az na hacky carky.Skus jinou verzi
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Acer n30 + Motorola L7 - pripojeni k netu
    Od santox v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-02-2008, 14:18
  2. Cestina do WM2003 Motorola Mpx200?
    Od unicos v sekci Motorola
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 05-01-2006, 07:40
  3. Motorola MPx200 hačky a čárky
    Od Šeba_oldd v sekci Motorola
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 02-02-2005, 19:31
  4. Motorola MPx200
    Od Pavel Koza v sekci Motorola
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 29-11-2004, 09:53