Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Problem s SD kartou

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    138

    Mam SD Kingston 512 a kdyz z ni vsechno smazu, porad mi to hlasi, ze mam 70Mb zaplnenejch. V cem je problem? Ja karta fyzicky znicena nebo ji staci pouz naformatovat? A kdyz naformatovat tak jakym programkem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od empiK
    Mam SD Kingston 512 a kdyz z ni vsechno smazu, porad mi to hlasi, ze mam 70Mb zaplnenejch. V cem je problem? Ja karta fyzicky znicena nebo ji staci pouz naformatovat? A kdyz naformatovat tak jakym programkem?
    Formátuj ... můžeš použít třeba Pocket Mechanic. Měla by stačit ta trial verze.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    138

    Mam tam film, tak ho nejdriv zkouknu, pak zkusim. Diky.
    Zkusil sem si test rychlosti karty: 1,45 Mb/s READ

    Pokud se Vam chce, zajimali by me vase vysledky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    138

    Jeste WRITE 0,01 Mb/s

    Tam sem teda krute pohorel
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    138

    A jeste :-), koukal sem, ze ji mam ve FAT16, jde z toho nejak udelat FAT32?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    138

    Aha, tak propriste, nejdriv koukej, pak se ptej. :-). Nasel sem to primo v tom PM. Takze ted otazka, zkousel ste to nekdo na ten FAT32 a pokud ano, co se stalo:?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    nic, proste to pobezi )
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    23

    Akorat nevim, jestli bude prechod na FAT32 vyhrou. Viz zaver clanku: http://www.ce4you.cz/articles/detail.asp?a=159
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problém s kartou
    Od koks v sekci Touch HD
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-01-2009, 19:17
  2. Problém s sd kartou
    Od tsims v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 04-09-2007, 00:34
  3. Problém s SD kartou.
    Od BilejVlk v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-06-2007, 16:38
  4. Problém s kartou na 720
    Od Petr V. v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-09-2006, 15:57
  5. problem s sd kartou
    Od Gafis v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 23-06-2006, 13:42