Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: 730 a fotky

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    80

    Ac jsem si nekoupil 730ku primarne k foceni (na to mam Canon 300D), obcas by se mi nejaka fotka zejmena v praci hodila, ale narazil jsem na pomerne zajimavy problem :-) Pri horsich svetelnych podminkach se Asus neumi vyporadat s "expozici", pokud clovek foti na maximalni rozliseni (plati pro obrazky i video), jakmile se vsak rozliseni zmensi, svete div se, obrazek se dost projasni. Mate nekdo fintu, jak mu donutit vetsi citlivost i na to maximalni? (Doufam, ze je to srozumitelny)

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    33

    Mám přesně stejné poznatky, ale nepodařilo se mi tento jev nijak eliminovat. Na max. rozlišení se mi zdá focení jako nepoužitelné. Trápí mě však ještě jeden problém. Používám na focení Fujifilm S7000 a pda jsem plánoval použít jako místo pro dočasné uložení fotek při zaplnění XD karty. Všude píší o spolupráci s USB a ono nic. Zřejmě chybí ovladače,že?



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od dolby
    Trápí mě však ještě jeden problém. Používám na focení Fujifilm S7000 a pda jsem plánoval použít jako místo pro dočasné uložení fotek při zaplnění XD karty. Všude píší o spolupráci s USB a ono nic. Zřejmě chybí ovladače,že?
    Ano. Pokud se fotak nejevi jak oklasicke Mass Storage Device, tak mate s nejvetsi pravdepodobnosti smulu.

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    33

    Tak jsem dnes náhodou rozchodil foták přes USB. Pomohla mi poznámka webmástra o USB master storage. Stačí jen hledat. Tato volba je stendartně disablet. Je fajn že nemusím nakupovat další karty a využiju naplno 1GB SD. A náhledy fotek na vga displeji taky hodně napoví.Prostě paráda.

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    43

    Citace Původně odesláno od dolby
    Tak jsem dnes náhodou rozchodil foták přes USB. Pomohla mi poznámka webmástra o USB master storage. Stačí jen hledat. Tato volba je stendartně disablet. Je fajn že nemusím nakupovat další karty a využiju naplno 1GB SD. A náhledy fotek na vga displeji taky hodně napoví.Prostě paráda.
    Tak pokud jsi to tedy nasel, muzes se i podelit s poznatky, jak na to ne?

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    33

    To se ti řekne se podělit.Nejsem lakomec, ale když já už nevím jak jsem na to šel. Jestli od lesa nebo od pole. Vím jen, že je nutné v operačním systému povolit usb host, nebo tak nějak.Hodně zdaru.

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    43

    Citace Původně odesláno od dolby
    To se ti řekne se podělit.Nejsem lakomec, ale když já už nevím jak jsem na to šel. Jestli od lesa nebo od pole. Vím jen, že je nutné v operačním systému povolit usb host, nebo tak nějak.Hodně zdaru.
    To jsi jako povolil nekde v registrech?



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    80

    Citace Původně odesláno od Be@r
    Citace Původně odesláno od dolby
    To se ti řekne se podělit.Nejsem lakomec, ale když já už nevím jak jsem na to šel. Jestli od lesa nebo od pole. Vím jen, že je nutné v operačním systému povolit usb host, nebo tak nějak.Hodně zdaru.
    To jsi jako povolil nekde v registrech?
    Domnívám se, že si trochu nerozumíte, ty jsi to povolil zřejmě na foťáku, zatímco kolega mluví o PDA :-)

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    33

    Tak už jsem to našel.Povolil jsem to v -NASTAVENÍ,SYSTÉM,NASTAVENÍ SYSTÉMU,HOSTITEL USB. Poté jsem připojil foták a zapnul ho. Hned se objevil v pruzkumníku jako USB zařízení.Je mi ale záhadou,že když připojím svůj USB disk 256MB tak kontrolní ledka svítí ale disk se nenajde.

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    33

    Tak už jsem to našel.Povolil jsem to v -NASTAVENÍ,SYSTÉM,NASTAVENÍ SYSTÉMU,HOSTITEL USB. Poté jsem připojil foták a zapnul ho. Hned se objevil v pruzkumníku jako USB zařízení.Je mi ale záhadou,že když připojím svůj USB disk 256MB tak kontrolní ledka svítí ale disk se nenajde.

Podobná témata

  1. fotky se zobrazuji 2x
    Od GROOVEMAN_ce4you v sekci HD2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 12-03-2010, 10:16
  2. Kontakty + fotky
    Od myself_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-12-2007, 19:59
  3. Spořič - fotky
    Od Nedorost Libor v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-12-2006, 14:12
  4. Fotky - PDA
    Od spitalska v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 25
    Poslední příspěvek: 18-03-2006, 00:20
  5. fotky ke kontaktům ?
    Od merlin_cz_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-01-2005, 10:16