Chci se jenom zeptat, kde se daji sehnat nove mapy na Alturion? Hlavne my de o Cesko, Polsko a Slovensko.
Diiik za odpoved.
Chci se jenom zeptat, kde se daji sehnat nove mapy na Alturion? Hlavne my de o Cesko, Polsko a Slovensko.
Diiik za odpoved.
Cesko a Polsko mas soucasti instalace
Slovensko neni
nevíte nekdo kde se dá alturion6 koupit
http://www.alturion.com/buy/?id=28
Tady
uz mam oficialni ceny, prokladam JPG, nechce se mi to ted prepisovat.
Pekne
akorat ze ten odkaz na shop nefunguje (neni DNS zaznam)
Možná by bylo nejjednodušší kdyby jsi teda řekl jak se dá ta BETA zaktualizovat na funkční 6.1 a možná ,že by diskuze byla daleko plodnější o opravdovejch problémech - doposud se tady opravdu jen probírá jedno a to samé dokolaPůvodně odesláno od petr22
No kde asi - normalne si to aktualizujes, ne ?
Pustis Alturion update, zadas registracni cislo, pripoji se to na net a update si to stahne
Pokud sis ten program nekoupil, tak samozrejmne zadne registracni cislo nemas a tim pades mas smulu
A NE, aktualizaci na 6.1 nikdo na net neda, ani neposle emailem, ani postou ani nijak jinak. Ke stazeni volne nikde neni, pouze na ftp.alturion.com. Jako user/pass slouzi registracni adresa.
Mě je to úplně jasné , jenom jsem měl pocit ,že ta diskuze už nikam nevede, protože se opravdu pořád točí kolem jednoho problému ,jak jsi sám dobře uvedl a tím je NELEGÁLNÍ sw a problémy s ním spojeny.
Pokud se 90% lidi bude ptat na veci, ktere jsou zpusobeny pochybnou piratskou betaverzi Alturionu, tak to lepsi nebude. Napr. typu mam verzi 6.0 a nejde updatovat a podobne, nefunkcni diakritika.....
Kdyz uz to stahuju z netu tak bych to rozhodne nedaval takhle okate najevo.
Takze jednou provzdy:
ALTURION SE AKTUALIZUJE NA NEJVYSSI VERZI POMOCI AUTO UPDATE, KTERE SE NAINSTALUJE SPOLU S PROGRAMEM. LOGIN A PASSWORD JE UZIVATELSKE JMENO A ADRESA, ZISKANE PRI REGISTRACI SOFTWARE.
UPDATE NA 6.1 A VYSSI VERZE NENI NIKDE KE STAZENI ANI HO NIKDO NIKOMU NEPOSLE MAILEM.
Vymazanim tehle prispevku by se dala diskuse zmensit na 1/3
Jojo, já to vymažu a lidi se začnou ptát na to samé do kola. Nechť se tedy z této diskuse přiučí a poučí, než začnou pokládat další dotazy tohoto typu.
Mnojo, jenze ty lidi stejne pridaji svoji otazku aniz by cetli zbytek diskuse..........
To je takle vsude, vyhledavani nikdo nepouziva
Nicméně když už jsme tedy vyřešili problém s nelegálním SW a problémy tím následně působené , můžete mi někdo dát opravdu relevantní odpověd , resp doporučit jaký produkt zakoupit. Chvílí z diskuze jsem měl pocit ,že je Alturion naprosto dokonalej , pak přicháuzejí uplně negativní příspěvky, nějak se v tom neorientuji . Mám koupenej od Aponie SmartMaps navigátor a připadá mi hodně dobrej.Je stabilní a bezproblémovej ale .... západní Evropa žádná , (tvrdí, že tedy do konce roku určitěvýjde) ale malinko mě děsí takhle postupně zaplatit deseti tisíce za mapy.... pro soukromé potřeby. Jak jsem tak pochopil ale porovnávat s kvalitou spracování Alturionu nebo TT či R66 se moc nedá . Ale u těch ostatních zase pokrití ČR je dost mizerné. Což mě docela překvapuje když prakticky všichny nakupují data od TeleAtlasu .
Je tady nějaký opravdu perspektivní SW se slušným pokritím výchdní Evropy. Tedy aspont ČR+SR,HU,PL,SLO,CRO.
Obavam se ze vychodni Evropu ma leda TomTom Route Planner a ten je starsiho data
Na PL existuje Automapa Polska, neco jako PocketKim s hlasovou navigaci - je to polsky program
Alturion nevypada ze by expandoval na vychod - podrobna mapa konci nekde u Brna, i kdyz kraj mapy je na CR-SR hranici
Ja osobne bych na CR + okoli koupil TomTom 5.0 s Plus mapou (CR+PL+DE+AU)
Chorvati maji ViaGPS - neco jako PocketKIM taktez s hlasovou navigaci