Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 11 z 19 PrvníPrvní ... 910111213 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 271

Téma: Alturion - rady, tipy, zkušenosti

  1. #151
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    88

    S Nemeckem jsem mel uplne stejne problemy. Resim to tak, ze na PC si vyberu jen usek kam hodlam jet, exportuju a je to v pohode. Celou mapu se mi tam nepodarilo dostat.

  2. #152
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    311

    Tak jsem rád, že v tom nejsem sám.
    Mě se včera podařilo mapu rozdělit na dvě části a obě jsem tam po urputném boji dostal.



  3. #153
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    168

    Je to kluci asi nejaky rozbity...

  4. #154
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    311

    Citace Původně odesláno od elit
    Je to kluci asi nejaky rozbity...
    Ty jsi to Německo zkoušel? Ona ta mapa je poměrně dost velká, takže ne každý ji může používat. ´

    Jestli máte někdo k dispozici dostatečně velkou kartu a máteAlturion, zkuste si naimportovat celou mapu Německa a pak ji tam otevřít. Pokud se to někomu povede, napište sem typ PDAčka a značku/velikost karty. To bude asi vypovídající a může to pomoci nám problémovým.

    FSC Loox 720.........SanDisk UltraII/1GB............Alt 6.0.1.10 nejede
    FSC Loox 720.........Corsar/1GB........................Alt 6.0.1.10 nejede
    MDA Compact.........SanDisk UltraII/1GB............Alt 6.0.1.10 nejede
    MDA Compact.........Corsar/1GB........................Alt 6.0.1.10 nejede
    Acer N10................SanDisk 1GB.......................Alt 6.1 funguje!
    iPaq 3870...............NoName 1GB......................Alt 6.1 funguje!

  5. #155
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    311

    Citace Původně odesláno od romanx
    Jeste, jen doplnek tohle si asi cetl, ze ? Hlavne bod 11

    http://www.alturion.com/support/details.php?id=349
    Tak jsem obětoval dva litry za Corsar 1GB SD kartu a výsledek je naprosto stejný. Takže kartou to určitě není.

  6. #156
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    311

    Zjistil jsem zajímavou věc - rozdělil jsem mapu Německa na vrchní a spodní část (spodní část se mi podařila až s "neautomatickým" natahováním map) a při přidávání map se chovají dost zvlaštně. Na kartu jsem dal CZ a mnou vyrobenou vrchní část Německa. Když jsem pak zkusil přidat spodní část, nešlo to. Resp. přidal jsem ji, ale mapa nebyla v nabídce "plánovače tras". Když jsem vrchní část vyjmul a vložil nejprve spodní část, vrchní část šla vložit v pohodě. Takže teď mám spodní i vrchní část, ale jak jsem řekl - chování Alturionu je dost zvláštní.

    :?: :?: :?:

  7. #157
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    69

    Zkus jeste tu mapu Nemecka rozdelit tak, aby mela max. velikost 200 MB.
    Ted si nejsem jisty jestli to jde primo v te deskop verzi, ale snad jo.
    Ja mam malou kartu tak to nemam jak vyzkouset.






  8. #158
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    311

    Velikostí to nebude. Jedna z map má cca 350MB a v pohodě funguje.

  9. #159
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Acer N10

    Sandisk 1 GB - jedou vsechny mapy
    Alturion 6.1

  10. #160
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    7

    iPAQ 3870
    1 GB no name
    Alturion 6.1
    vsechny mapy ok


  11. #161
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    110

    Mam problem - vyexportuju mapu, na PDA ji otevru, ale nenabidne mi uz pak zadnou z ulic a na mape nevidim nikde vubec nic (zoomovat jsem zkousel jakkoliv). Zkousel jsem to dat i do pameti (ne na kartu). Nevi nekdo co s tim?

  12. #162
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    29

    Citace Původně odesláno od AleqCZ
    Mam problem - vyexportuju mapu, na PDA ji otevru, ale nenabidne mi uz pak zadnou z ulic a na mape nevidim nikde vubec nic (zoomovat jsem zkousel jakkoliv). Zkousel jsem to dat i do pameti (ne na kartu). Nevi nekdo co s tim?
    Nazdar, projdi si historii, odpoved je tam snad i vicekrat, minimalne jedna ode mne.



  13. #163
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    65

    ahoj, díky Vašim popisům se mi povedlo Alturiona rozběhnout. měl jsem verzi 5.3 a ta chjodila docela dobře, ale byla už trochu out. teď mám 6,01,16 a je tam toho váíc. Bouhužel někdy jezdím v Praze mimo silnice nebo v protisměru. Dá se s tím něco dělat? Auto upgrade z pochipitelných důvodů nemohu. Díky Honza

  14. #164
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    168

    Citace Původně odesláno od jan.honek
    ahoj, díky Vašim popisům se mi povedlo Alturiona rozběhnout. měl jsem verzi 5.3 a ta chjodila docela dobře, ale byla už trochu out. teď mám 6,01,16 a je tam toho váíc. Bouhužel někdy jezdím v Praze mimo silnice nebo v protisměru. Dá se s tím něco dělat? Auto upgrade z pochipitelných důvodů nemohu. Díky Honza
    No vidis

  15. #165
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    65

    jsem spokojený, jenom toho s ním zatím moc neumím. mám tam dost modrých ploch - pořád mám pocit, že jedu k vodě a taky nevím jak využívat menu ve'd me domů...

Strana 11 z 19 PrvníPrvní ... 910111213 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. iGO - rady, tipy, zkušenosti
    Od beecher v sekci iGO
    Reakcí: 315
    Poslední příspěvek: 26-07-2006, 22:33
  2. MapFactor - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci Ostatní raritní navigace
    Reakcí: 59
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 15:26
  3. Tom Tom - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 735
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 14:33
  4. Pocket Kim - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci PocketKiM
    Reakcí: 328
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 14:31