Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 52 z 53 PrvníPrvní ... 24250515253 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 766 až 780 z 789

Téma: SmartMaps - rady, tipy, zkušenosti

  1. #766
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Rad bych se zeptal, je jiz stanoven nejaky casovy horizont do kdy jiz bude verze plne kompatibilni s Windows Mobile 5 a tedy se zarizenimi jez tento system obsahuji dostupna? Dekuji

  2. #767
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    171

    Citace Původně odesláno od a
    Jak to prosím vypadá s verzí 2.5.# pro nižší verze, než Windows Mobile 2003? Fungují nová navigační data s verzí 2.4? Děkuji.
    Navigační data fungují i se staršími verzemi, struktura se neměnila. Jen to občas najde asi i nějakou cyklotrasu (cyklo mělo být zakázáno v datech, ale bohužel to řeší až aplikace).

    Verzi pro PPC 2002 připravíme spolu s verzí pro WM5, což předpokládám do půlky prosince. Tato další verze bude spojena ještě se několika důležitými kroky, mezi nimiž je změna registrace map a vylepšení menu pro snažší ovládání prstem.



  3. #768
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    130

    Mam dotaz.
    Mam nainstalovanou jednu mapu (Praha) na CF karte a druhou (CR) na SD.
    Jde prekopirovat mapa z CF do SD, nebo to musim preinstalovat?
    Dekuji
    Lada

  4. #769
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    171

    Citace Původně odesláno od Lada Dekany
    Mam dotaz.
    Mam nainstalovanou jednu mapu (Praha) na CF karte a druhou (CR) na SD.
    Jde prekopirovat mapa z CF do SD, nebo to musim preinstalovat?
    Dekuji
    Lada
    Stačí to jen překopírovat. Zápis o mapě je v registru, nezáleží na tom, kde je mapa.

  5. #770
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od Miloš Strouhal
    Rad bych se zeptal, je jiz stanoven nejaky casovy horizont do kdy jiz bude verze plne kompatibilni s Windows Mobile 5 a tedy se zarizenimi jez tento system obsahuji dostupna? Dekuji
    Panove
    dnes jsem mel tu skvelou moznost se seznamit s FS Pocket LOOX n500. Je to za skromny peniz temer dokonale zarizeni s WM 5.0. Dohady o funkcnosti SmartMaps na zarireni s OS WM 5.0 musim bohuzel vyvratit. SM funguje. Je to jen otazka korektni instalace. SM spolehlive funguje s nasledujici konfiguraci. Instalace SM vlastni instalace, program SM do rom, zbyvajici data na SD/MMC. Spolehlive otestovano na Demo SM 2.4 a naslednym upgrade navigacnich dat a aplikace na 2.5.1.





    App je nutne instalovat do PDA bez predchoziho nekorektniho nakopirovani SM.Aktivacni ID je unikatni pro kazdou verzy OS a PDA. Je nutne aktivovat produkt na kazde zarizeni, i pri zmene ROM. Jinak se SM hlasi, jako ze ma nedostupna data. Nova verze SM jiz bude mit inovovanou strukturu dat, a registrace.

    S pozdravem

    Milda2000, casem clen SmartMaps creator team.

  6. #771
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Citace Původně odesláno od milda2000
    Spolehlive otestovano na Demo SM 2.4 a naslednym upgrade navigacnich dat a aplikace na 2.5.1.
    Tak mi to nedalo, a ještě v noci jsem si stáhl ze samoobsluhy aponie aktuální 10ti denní DEMO, a přesně dle vašich instrukcí jej nainstaloval. A výsledek? Stále stejný, SmartMaps po prvním spuštění nezobrazí ani identifikační kód , abych mohl následně pomocí samoobsluhy vygenerovat aktivační klíč. Mapové podklady jsem nainstaloval všechny, avšak ve výběru se stále nezobrazuje ani jedna jediná mapa! Abych se ujistil že chyba nemůže být na straně nějakého nekalého softwaru v mém zařízení, provedl jsem Hard Reset a DEMO znovu vámi zmiňovaným spůsobem nainstaloval na zcela čisté zařízení. Výsledek samozřejmě opět nulový..:? Takže to s tou kompatibilitou s WM5 zase až tak žhavé nebude, že?..Jaké mam zařízení poznáte dle mého podpisu. Mam v něm oficiální Windows Mobile 5 Phone Edition ROM přímo od výrobce zařízení, tedy od HTC.

  7. #772
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Potvrzuji, problem na WM5 (Dell Axim X50v). SmartMaps se mne po instalaci Dema ze Samoobsluhy nezeptaji na registraci.
    Neni nekde neco v registrech, co se musi smazat, aby tak ucinily? Diky.



  8. #773
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    11

    Omlouvam se, vcera jsem to napsal dost neohrabane, samozrejme je treba mit ciste registry. Bohuzel nevim, kde jsou schovane ty dulezite klice od lic. Smazani klicu Aponie nic neresi. Po instalaci se mi mapy take neobjevili, ale v seznamu byly, stacilo vybrat jakoukoli. Jinak samozrejme tato verze neni optimalizovana pro WM 5.

    Milda

  9. #774
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    Ta instalace je fakt nějak čudná. Po nainstalování SM 2.5 to začalo vyhazovat při vyhledávání cesty hlášku o rozdílných navigačních databázích. Po odklepnutí OK u hlášky to ale cestu vyhledalo. Při jednom použití SM to vyhodilo hlášku, že nejsou k dispozici mapové podklady, program mapy na kartě skutečně neviděl a nešlo nijak nastavit cestu nim. Počkal jsem na SM 2.5.1, sosnul nejaktuálnější podklady, vyčistil registr a začal s instalací. Při instalaci souboru SMacr100 se to ale pravidelně kousalo před dokončením, vyskakovala nějaká hláška o nemožnosti zápisu do registru. Tento soubor instaluje 4 části najednou, zkusil jsem proto instalaci vždy pouze jedné části. Podařilo se, vždy jsem zadal jen SN. Překvapením bylo, že po dokončení instalace všech komponent jsem nebyl požádán o žádný aktivační klíč a program normálně naběhl. Jen se nepodařilo odstranit rozdílnost v navigačních databázích, opět vyskakovala hláška o rozdílných databázích, cestu to ale opět najde. Zálohoval jsem důležitá data a nakrknutej jsem šel do HR. Jako první program jsem instaloval SM do čistého. No a co myslíte? Mám to tam, ale opět problém s instalací SMacr100, opět instalace pouze po částech, sice to chtělo po dokončení instalace aktivační klíč, ale i když mám nejaktuálnější podklady, zase to hází při vyhledání cesty informaci o rozdíných navigačních databázích. Jen dodávám, že jedu MDA2 s originál a nijak neupravenou 172... Poradí někdo? Je problém mezi židlí a klávesnicí nebo udělali soudruzi z NDR opět někde chybu? Je faktem, jak tu někdo zcela oprávněně psal, že názvy jednotlivých součástí SM nedávají absolutně přehled o jejich aktuálnosti (nejen v datu vydání, ale i ve verzi)... může být problém v instalaci nejnovějších navigačních a mapových podkladů a např. starších bodů zájmu? Tuto možnost jsem se snažil eliminovat a sosnul jsem všechny dostupné soubory znovu. Nic nepomáhá, instalace se kouše a při vyhledání cesty to stejně hodí hlášku o rozdílných navigačních databázích. Podotýkám, že program jde do paměti, mapy a data na kartu. Co je platné, že je uvolněna verze SM 2.5.1 zdarma, když s tím mám popsané problémy?

  10. #775
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Takze ani po HR nejsem schopen SmartMaps (TRIAL navigatoru) na WM5 nainstalovat...

  11. #776
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    11

    2 Jarous
    nemohlo se ti stat neco podobneho?
    pokud program po instalaci dat pro hledání cest hlásí „Chyba ve vyhledávání cest!“ jedná se kolizi starší a nové verze dat, přičemž jedna verze se nachází na kartě a druhá v hlavní paměti. Řešením je ruční smazání souboru „CR.SMR“ z karty i z hlavní paměti a opětovná instalace aktuálních dat.

  12. #777
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Shodou okolnosti mam na stole to same zarizeni (LOOX N520) a bohuzel to vazne nejede. Hard reset, download te demo verze (2.4.0), instalace na kartu Aplikace, CR a Praha, spusteni a... NIC.

    Update na verzi 2.5.1... NIC

    Update navigacnich dat... NIC

    Asi mate protekci



  13. #778
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    11

    Aplikace musi byt v PDA data na karte. Mam taky dotaz, mam problem s InterWrite. Po nainstalovani na n500 prestane fungovat ActiveSync. Mate podobnou zkusenost?

    Milda

  14. #779
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Tak nevim, ale ani na treti pokus (aplikace na zarizeni, zbytek na kartu) se mi proste zadna mapa nenabidne.

    Z ceho provadite tu puvodni instalaci? Ja z toho baliku, co je ke stazeni jako demo...

    P.S. Docela bych to potreboval rozchodit, at to zarizeni muzu na GPS otestovat...

  15. #780
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    Mildo, díky, vím o čem mluvíš, ale to není můj případ, jukni na obrázek. Já jsem natáhnul všechno nově, ale stejně nevím, o jaké navigační databáze se jedná... o mapové podklady kontra body zájmu? Jak je vlastně možné, že nově natažené databáze jsou v rozdílné verzi?
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00102119_SM_hlaska_spHg.jpg 
Zobrazení: 37 
Velikost: 30.2 KB 
ID: 3335  

Strana 52 z 53 PrvníPrvní ... 24250515253 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. SmartMaps 3.4 - obecné zkušenosti, rady a tipy
    Od Petr_J v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 31-01-2011, 13:40
  2. iGO - rady, tipy, zkušenosti
    Od beecher v sekci iGO
    Reakcí: 315
    Poslední příspěvek: 26-07-2006, 21:33
  3. Tom Tom - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 735
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 13:33
  4. Pocket Kim - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci PocketKiM
    Reakcí: 328
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 13:31