Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 53 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 789

Téma: SmartMaps - rady, tipy, zkušenosti

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    18

    Neni to vždycky úplně dokonalé ale jezdit s trochou tolerance se podle toho dá celkem dobře. Taky jsem našel pár chybek ale odeslal jsem je po domluvě
    napzemlik@planstudio.cz a slíbily že opravy budou v dalším upgrade když se nás do toho zapojí víc myslím že to vychytáme celkem rychle

  2. #32
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Uz se vam nekomu stalo, ze SmartMaps pri registraci produktu napsaly ze tento produkt je jiz registrovan ?

    To snad je vtip, ne ? Budto to registrovali sami pri posilani nebo fakt nevim. Ja ci update na 2.2, pomoooc



  3. #33
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Hezky, tak to nejde ani aktivovat.............

    A piratovi, co si to nekde stahne, to urcite funguje bez problemu. Ach jo.

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od petr22
    Hezky, tak to nejde ani aktivovat.............

    A piratovi, co si to nekde stahne, to urcite funguje bez problemu. Ach jo.
    Dobrý den,
    pošlete mi prosím informace o Vaší objednávce (prvních pět znaků seriového čísla) na sales@aponia.cz a já se Vám pokusím pomoci.



  5. #35
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Mapa Prahy nema seriove cislo ? Nalepka je jenom na CR (jedna)

  6. #36
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Takze pro ostatni:

    SmartMaps jsou pri objednani pres web automaticky registrovane na ucet kupujiciho a pokud to chcete registrovat sami pod jinym uctem, tak uz to nejde.

    Tudiz chcete-li pouzit program jako darek, tak to budto musite koupit na ucet dane osoby nebo pak produkt sami aktivovat

  7. #37
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Takze poznatky ze dvou jizd ze SmartMaps:

    1. super presne urceni polohy a velmi rychle prekreslovani obrazu
    2. velice plynuly posun sipky
    3. dobre udelana hlasova navigace (cisla silnic)
    4. program chodi velice svizne oproti konkurenci
    5. navigace odkudkoliv kamkoliv urcenim bodu na mape
    6. snadne pridavani waypointu pro navigaci

    A co me napada ze by se dalo vylepsit

    1. otaceni mapy podle smeru jizdy (to ze budou popisky vzhuru nohama by mi vubec nevadilo, mohlo by to byt vypinatelne)
    2. trochu hlasitejsi hlasova navigace - pri vyssi rychlosti nebo zaplem radiu skoro neni slyset (volume v PDA na plno)
    3. nejaky zensky hlas, poslouchat chlapa to fakt neni moc vtipne :-)
    4. jina ikona programu - pokud klikam na ikony, nepoznam PocketKIM od SmartMaps - oboje ma kompas
    5. moznost vypinat upozornovani na dlanici kdyz z ni nesjizdim - kazdou chvili to hlasi sjezd z dalnice, pokracujte rovne. Mohlo by to hlasit jen pokracujte rovne, upozorneni na sjezd kazdych par metru je matouci




  8. #38

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od petr22
    ...mohlo by to hlasit jen pokracujte rovne, upozorneni na sjezd kazdych par metru je matouci
    To samé se týká i na normální silnici.
    Slíbil jsem další poznatky, tak tady jsou:

    Zapnul jsem volbu "přepočítávat trasu", přesto se mně program při každém ignorování vypočítané trasy znovu ptá a navíc musím potvrdit na displeji YES (což je při jízdě velmi praktické).
    Dále mi vadí dost dlouhá doba přepočítávání. Zadal jsem trasu HB - Pardubice, trasa ekonomická. Přes HB jsem ale jel po svém, za což jsem si vysloužil 6x dotaz na přepočítání trasy. A než to dopočítal, byl jsem v České Bělé (tj. ujel jsem po paměti a bez navigace 12km, což je dost, aby se v neznámém místě, kde se na program musím spolehnout,dalo zabloudit).

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    37

    Citace Původně odesláno od petr22
    Takze poznatky ze dvou jizd ze SmartMaps:

    1. otaceni mapy podle smeru jizdy (to ze budou popisky vzhuru nohama by mi vubec nevadilo, mohlo by to byt vypinatelne)
    5. moznost vypinat upozornovani na dlanici kdyz z ni nesjizdim - kazdou chvili to hlasi sjezd z dalnice, pokracujte rovne. Mohlo by to hlasit jen pokracujte rovne, upozorneni na sjezd kazdych par metru je matouci
    Ad 1 - vypínatelné popisky si na rastrové mapě moc představit neumím, ale Zobrazení "pevné" šipky stabilně cca v jedné třetině disleje (zespod) a natáčení mapy TOMU OPRAVDU MOC CHYBÍ...

    Ad 5 - souhlas, souhlas, SOUHLAS! Stejně jako lze vypnout dotaz na přepočet trasy, chtěl bych vypnout toho pána i ve chvíli, kdy mi jenom do omrzení hlásí, že mám jet rovně - když chci poslouchat hudbu, musím pořád dávat pozor, jestli náhodou nehlásil odbočku...

  10. #40
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    nemyslel jsem vypinaci popisky, ale vypinani otaceni mapy

    Jo - a pri prekreslovani mapy taky nevim proc blika displej (podsviceni)

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    37

    "vypinani otaceni mapy" - jo táááák... :-)

  12. #42
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Takde dalsi jizdy se SmartMaps a deje se divna vec

    Jedu po dalnici od Mlade Boleslavi, prijizdim na Cerny Most. Nahle to hlasi ze sjizdim z trasy - a ejhle, jak je ta zatacka kolem nakupniho centra, tak to kurzor bere zkratkou a jede utazenym obloukem mimo silnici. Podobna situace se opakuje v zatacce u Sterbohol - kurzor jede zkratkou mimo silnici.

    Vypinam GPS a zapinam ji o par kilometru dal. Kurzor se objevuje na puvodnim miste par kilometru dozadu a strasne pomalu se priblizuje k pozici auta, dosahuje ji po cca 10 minutach.

    Takze by me zajimalo, co mam kde spatne nastavene ?



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    37

    Kurzor se srovnává 10 minut?!? Tak to vůbec nechápu, protože to vypadá, že snad ani nemůže být kvůli SW - ten přece bere signál, jak anténa nakoupí...

    K těm cestám mimo silnici - někde může být špatně zkalibrovaná mapa, ale mě se podobné věci (cca do dvaceti metrů mimo cestu) stávají, když jedu podél nějaké pevné překážky - např. jižní spojka v opačném směru (směr do Štěrbohol), kousek za výjezdem na D1 - po pravé straně je tam zvuková bariéra, nebo možná říznutý kopec.
    Pravidelně se tu dostávám "nad koleje", které jsou vlevo od silnice. GPS signál totiž zřejmě jistou odrazivost má - minimální, ale má.

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od petr22
    Takde dalsi jizdy se SmartMaps a deje se divna vec

    Jedu po dalnici od Mlade Boleslavi, prijizdim na Cerny Most. Nahle to hlasi ze sjizdim z trasy - a ejhle, jak je ta zatacka kolem nakupniho centra, tak to kurzor bere zkratkou a jede utazenym obloukem mimo silnici. Podobna situace se opakuje v zatacce u Sterbohol - kurzor jede zkratkou mimo silnici.

    Vypinam GPS a zapinam ji o par kilometru dal. Kurzor se objevuje na puvodnim miste par kilometru dozadu a strasne pomalu se priblizuje k pozici auta, dosahuje ji po cca 10 minutach.

    Takze by me zajimalo, co mam kde spatne nastavene ?
    Dobry den,
    pravdepodobne mate nekterou ze starsich verzi nasi aplikace. Zkuste si stahnout ze samoobsluhy na www.aponia.cz novou verzi, ve verzi 2.2.0 by se jiz GPS komunikace zpozdovat nemela. Pokud by problem presto pretrvaval, ozvete se mi prosim na e-mail.

  15. #45
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Verze je posledni 2.2.0

    potiz je, ze to jeste pred tydnem nedelalo - cely tyden to chodilo jako z praku. Az vcera. Jenze nikde nemuzu najit kde by se dalo nastavit cteni z GPS ani parametry spojeni (krome klasickeho portu a rychlosti)

    Hned jsem zkusil Kapesniko Kim-Ir-Sena, a ten to nedela. Leda ze by se hadaly drivery na GPS mezi sebou.

Strana 3 z 53 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. SmartMaps 3.4 - obecné zkušenosti, rady a tipy
    Od Petr_J v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 31-01-2011, 13:40
  2. iGO - rady, tipy, zkušenosti
    Od beecher v sekci iGO
    Reakcí: 315
    Poslední příspěvek: 26-07-2006, 21:33
  3. Tom Tom - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 735
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 13:33
  4. Pocket Kim - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci PocketKiM
    Reakcí: 328
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 13:31