Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 53 PrvníPrvní 12341252 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 789

Téma: SmartMaps - rady, tipy, zkušenosti

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    Probíralo se to na pražském srazu, kde to mělo vééélký úspěch
    Službu T-Mobile Locator netřeba představovat. Na noc sem nechával schovaný v autě šunku telefon s tím, že pokud tam ráno nebude pošlu sms "kde yyyyyyyy 605xxxxxx" a příde mi např. +420605xxxxxx Hlavni mesto Praha, cast: Praha 2, nazev obvodu: Podskali. E14*24'49"@N50*4'17" +-500m 24:23:56 17.01.05.
    Vím tedy kde stará je - páč sem jí tu kartu rád daroval Mám Smartmaps a otázka zní jak v položce "zobrazit polohu" zadat GPS souřadnice z sms? Smartmaps chce formát WGS84... Gps umí i nadmořskou výšku rozezná to i 10 cm, když ... bude mít na sobě jenom telefon a sem-tam?...

  2. #17
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Citace Původně odesláno od Suoraj
    Probíralo se to na pražském srazu, kde to mělo vééélký úspěch
    Službu T-Mobile Locator netřeba představovat. Na noc sem nechával schovaný v autě šunku telefon s tím, že pokud tam ráno nebude pošlu sms "kde yyyyyyyy 605xxxxxx" a příde mi např. +420605xxxxxx Hlavni mesto Praha, cast: Praha 2, nazev obvodu: Podskali. E14*24'49"@N50*4'17" +-500m 24:23:56 17.01.05.
    Vím tedy kde stará je - páč sem jí tu kartu rád daroval Mám Smartmaps a otázka zní jak v položce "zobrazit polohu" zadat GPS souřadnice z sms? Smartmaps chce formát WGS84... Gps umí i nadmořskou výšku rozezná to i 10 cm, když ... bude mít na sobě jenom telefon a sem-tam?...
    No ja si myslim, ze to zas tak slavne nebude. Ta GPS pozice bude pozici vysilace/prijimace GSM. Aspon podle zkusenosti z GPS urceni pozice z vlastniho mobilo kde se s nim nachazim. To funguje uz od leta.

    Ale jinak s tim autem to je docela dost dobry napad. Takhle by se dalo docela dobre hlidat auto za par korun.



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    Zase nepochopil Jad mám zadat tu pozici z sms do Smart! Přepočítat do toho formátu nebo sou tam jinak oddělovače?

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    15

    Pozici zadáte v dialogu Mapa->Zobrazení pozice.
    Do pole "Šířka": 50 | 4 | 17
    "Délka" : 14 | 24 | 49

    Teď jsem to zkoušel a zobrazí Podskalí.

  5. #20
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    Stejně to neukáže - musím mít GPS modul? A jsou mezi těmi příčníky mezery?

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od Suoraj
    Stejně to neukáže - musím mít GPS modul? A jsou mezi těmi příčníky mezery?
    Zapomněl jsem napsat, že je to ve formátu WGS84. Znak "|" znázorňuje, že každé číslo je v jiném zadávacím poli.

  7. #22

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od Suoraj
    ....pošlu sms "kde yyyyyyyy 605xxxxxx" a příde mi např. +420605xxxxxx Hlavni mesto Praha, cast: Praha 2, nazev obvodu: Podskali. E14*24'49"@N50*4'17" +-500m 24:23:56 17.01.05.
    ...
    Pomalu, jsem natvrdlej (počítám daně, tak už přemejšlím jen v procentech ).
    Takže:
    1. Na jaké číslo mám poslat tu SMS? Na to, které hledám?
    2. Nikdo neodpověděl Suorajovi na to, jak zadá příchozí koordináty do SmartMaps, takže se také přimlouvám.
    Díky.



  8. #23
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    Tam žádný pole nejsou?[IMG]null[/IMG]
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00047077_poloha_trxf.jpg 
Zobrazení: 37 
Velikost: 14.8 KB 
ID: 1341  

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od Suoraj
    Tam žádný pole nejsou?[IMG]null[/IMG]
    Bohužel máte starou verzi, kterou ještě nevyvíjela naše firma.
    Proto bych Vás s dotazem na způsob zadání zkusil přesměrovat na www.pdamapy.cz

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    18

    Taky jsem si to vyskoušel a funguje to bezvadně nám poslední verzi 2.2.0

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1

    Zdravim , mam nasledujici problem s programem smartmaps , spustim instalacni program - Autoatlas_CR_PDA_Setup.exe -> zadam sve heslo , zadam umisteni - pda , instalace probehne v poradku , v pda se mi objevi ikonka v nabidce start -> Smart Maps CZ , chci to spustit ale pokazde se objevi hlaska : Chyba : Odkaz "\Program Files\Smart Maps CZ\SINFO" neobsahuje zadne mesto! a tim to konci , nic se nespusti , nevim si s tim rady , dekuji za pomoc.

  12. #27
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    A obsahuje ten adresar nejakou mapu nebo ne ?

    Pokud ne, tak myslim ze je to jasne. Protoze mapa CR se do pameti vetsiny PDA nemuze vejit, obvykle se instaluje na kartu



  13. #28
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    Podivej se jestli máš ve složce "Program files" složku SINFO a v ní "Autoatlas CR" (46.08 MB), případně "Praha" (23.86 MB). Pokud tam nejsou tak se to nenainstalovalo. Raději to nahraj na kartu.

  14. #29
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od dReAmCZ
    Zdravim , mam nasledujici problem s programem smartmaps , spustim instalacni program - Autoatlas_CR_PDA_Setup.exe -> zadam sve heslo , zadam umisteni - pda , instalace probehne v poradku , v pda se mi objevi ikonka v nabidce start -> Smart Maps CZ , chci to spustit ale pokazde se objevi hlaska : Chyba : Odkaz "\Program Files\Smart Maps CZ\SINFO" neobsahuje zadne mesto! a tim to konci , nic se nespusti , nevim si s tim rady , dekuji za pomoc.
    Odinstaluj to, nainstaluj znovu na kartu a vyzkoušej znovu.
    Jakou máš verzi Autoatlasu? Mně totiž verze 2.2.0 po instalaci udělá zástupce, který po spuštění hlásí, že "ProVaši lokalitu nejsou k dispozici žádné mapy". Musím si najít ten "pravý" spoštěcí soubor a pak to běží.

  15. #30

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Včera jem jel pomocí SmartMaps a GPS z Prahy do Karlových Varů a nestačil jsem se divit. Mám nejposlednější verzi, včetně UP z netu. Opravdu jste vy všichni, co máte stejou verzi spokojeni?
    Krátce: výjezd z Hostivice, takže po Praze nevím. V Jenči mne nutil jet místo na R6 na Unhošť a na R6 se napojil až ve Velká Dobrá. Pak už jel po 6-ce až do KV, ale: měl jsem puštěné podrobné info o trase a zobrazování křižovatek. Nevím proč program jede od jedné mimoúrovňové křižovatce k druhé, dokonce si plete křižovatku s přemostěním silnic. A navíc, přestože pokračuji po 6-ce rovně, zobrazuje, že na příští křižovatce budu odbočovat (prostě šipka doprava a údaj k ní xx metrů :sarcastic: .
    Přiznám, možná je to rukmama, proto dnes udělám opakovaný pokus a večer doplním tyto informace.
    A jaké jsou vaše zkušenosti?

Strana 2 z 53 PrvníPrvní 12341252 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. SmartMaps 3.4 - obecné zkušenosti, rady a tipy
    Od Petr_J v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 31-01-2011, 14:40
  2. iGO - rady, tipy, zkušenosti
    Od beecher v sekci iGO
    Reakcí: 315
    Poslední příspěvek: 26-07-2006, 22:33
  3. Tom Tom - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 735
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 14:33
  4. Pocket Kim - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci PocketKiM
    Reakcí: 328
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 14:31