Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 22 12311 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 329

Téma: Pocket Kim - rady, tipy, zkušenosti

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    628

    Určeno pro příspěvky o Pocket Kim

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    19

    1. Dají se u PocketKim nějak zobrazit nějaké body zájmu ? Např. benzínky, nemocnice, atd ....

    2. Co znamená ta dlouhá oranžová šipka, která je přilepená na tu červenou, která udává aktuální pozici - ukazuje to střed světa nebo tak něco ?

    3. Umí to navigovat jen zadáním cíle, tj. z aktuální pozice ? Když zadám jen cíl, hlásí to trasa nezadána.

    4. Lze nějak nastavit , aby přepočítával rychleji - ne až když ujedu 5 km. Když minu odbočku, tak to na mě 5 minut píská, pak to něco vypočítá, ale to už jsem zase někde jinde....

    Díky za rady



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Citace Původně odesláno od Diesel
    1. Dají se u PocketKim nějak zobrazit nějaké body zájmu ? Např. benzínky, nemocnice, atd ....
    NELZE, NEUMI POI

    2. Co znamená ta dlouhá oranžová šipka, která je přilepená na tu červenou, která udává aktuální pozici - ukazuje to střed světa nebo tak něco ?
    VZDUSNA VZDALENOST A SMER K MANUALNE ZADANEMU BODU V MAPE

    3. Umí to navigovat jen zadáním cíle, tj. z aktuální pozice ? Když zadám jen cíl, hlásí to trasa nezadána.
    ANO - PROC TO NEVYZKOUSITE?

    4. Lze nějak nastavit , aby přepočítával rychleji - ne až když ujedu 5 km. Když minu odbočku, tak to na mě 5 minut píská, pak to něco vypočítá, ale to už jsem zase někde jinde....
    ANO V NASTAVENI, POKUD TO VSAK NASTAVITE NA MALOU VZDALENOST (POD 200M) TAK TO BUDE DELAT ZMATKY, NEBOT SI BUDE MYSLET ZE JSTE MIMO SILNICI A TRASU

    Díky za rady
    ODPOVEDI VIZ VYSE, ALE JENDODUSI BY BYLO SI NAPRED TEN PK SPUSTIT A PAK SE PTAT.

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    19

    Citace Původně odesláno od Kocir
    Citace Původně odesláno od Diesel
    1. Dají se u PocketKim nějak zobrazit nějaké body zájmu ? Např. benzínky, nemocnice, atd ....
    NELZE, NEUMI POI

    2. Co znamená ta dlouhá oranžová šipka, která je přilepená na tu červenou, která udává aktuální pozici - ukazuje to střed světa nebo tak něco ?
    VZDUSNA VZDALENOST A SMER K MANUALNE ZADANEMU BODU V MAPE

    3. Umí to navigovat jen zadáním cíle, tj. z aktuální pozice ? Když zadám jen cíl, hlásí to trasa nezadána.
    ANO - PROC TO NEVYZKOUSITE?

    4. Lze nějak nastavit , aby přepočítával rychleji - ne až když ujedu 5 km. Když minu odbočku, tak to na mě 5 minut píská, pak to něco vypočítá, ale to už jsem zase někde jinde....
    ANO V NASTAVENI, POKUD TO VSAK NASTAVITE NA MALOU VZDALENOST (POD 200M) TAK TO BUDE DELAT ZMATKY, NEBOT SI BUDE MYSLET ZE JSTE MIMO SILNICI A TRASU

    Díky za rady
    ODPOVEDI VIZ VYSE, ALE JENDODUSI BY BYLO SI NAPRED TEN PK SPUSTIT A PAK SE PTAT.
    Díky. Měl jsem spuštěno a zkusil, co se dalo. Např. to zadání pouze cíle - dokud nemám dvě místa, prostě mi to trasu neukáže. Stejně tak ta šipka - žádný bod jsem nezadával a přesto je tam - jak ji zrušit ?

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    1) navigace do cile bez zadani startu
    vzdyt je to jednoduche, zadam 1 bod kdyz mam GPS signal a zapnu vystredovani mapy "cervena sipka na ikone"

    2) vypnuti oranzove sipky
    Nastroje -> Znacka -> Smazat znacku (Zobrazit smer ke znacce)

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    6

    Chtěl by jsem se zeptat,jestli jde u PocketKim zadat nějaké místo, kde momentálně jsem,do stálých bodů.Třeba zastavím v neznámém míéstě mimo mapu a zadám svoji polohu.Vypnu PDA a běhám po okolí a po zapnutí PDA chci najít svoje auto.
    Studoval jsem návod ale nějak se mi to nedaří.Jinak navigace funguje bezva,upozorňování na odbočku a automatické zoomování před křižovatkou taky.Jsem spokojen.

  7. #7

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Jéjda, přečti si návod. Ptáš se na věci, které tam jsou a jsou velmi jednoduché
    Nástroje/Značka/Zadat značku/Tady



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Chtěl bych říci všem haničum PoketKima že máte pravdu v tom že je to nedokonalé a má dětské nemoci,ale pište proto podmětné návrhy jeho tvůrcům jako já a možná se to někam pohne.Budoucí upgread bude již v Dubnu,tak se snažte...

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    No mozna bysme tvurcum psali napady - ono je ale tezke psat nekomu neco kdyz na tebe dotycny zvysoka kali :-))


  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    6

    Já si nemyslím,že je tak špatný.Dnes jsem ho zase prověřil za letu ve vrtulníku,v pohodě fungoval i když to není letecká mapa a podle GPS Bendix King i mapového navigač.systému Mooving absolutně bez problému.
    Vtipné je,že zaznamenáva proletěnou trasu jako projetou autem po nejbližších silnicích.Není to letec.mapa ale je docela OK.


  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Neni tak spatny, akorat ze mapa je nepresna, sipka porad blika doleva a misto hlasove navigace to umi jenom hykat :-)

    Ale uvidime v dubnu vo vymysli za update

    Minimalne hlasovou navigaci by to chtelo

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Také jsem jim psal návrh aby byla výstraha před odbočením kapku výraznější,šipka velká a mohlo by to nějak lépe pípat,když už není hlasová navigace.To co je dnes je moc malé a řidič na to musí koukat a nedává pozor při řízení.



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Me na tom hlavne vadi to, ze to NEUSTALE HYKA. Naprosto na sechno to reaguje pouze hykanim. Takze porad musim koukat, co se to vlastne deje.

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Vcera jsem se zkousel navigovat z Prahy do Harrachova. Dvakrat mi to hlasilo, ze mam odbocit (sipkou i pipanim), i kdyz se melo jet porad rovne - na mape to bylo zobrazeno spravne. Stava se to taky nekomu? Kdybych spolehal jen na pipani, tak se do cile nikdy nedostanu. A to, ze jsem na mape jel (hlavne ke konci) skoro porad mimo silnici, uz ani neresim ...

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Citace Původně odesláno od jirka.s
    Vcera jsem se zkousel navigovat z Prahy do Harrachova. Dvakrat mi to hlasilo, ze mam odbocit (sipkou i pipanim), i kdyz se melo jet porad rovne - na mape to bylo zobrazeno spravne. Stava se to taky nekomu? Kdybych spolehal jen na pipani, tak se do cile nikdy nedostanu. A to, ze jsem na mape jel (hlavne ke konci) skoro porad mimo silnici, uz ani neresim ...
    To je vlastnost programu. Hyka vzdy kdyz se meni cislo silnice, byt se jede stale rovne po te same.

Strana 1 z 22 12311 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Pocket Mechanic Pro 2.xx - rady, tipy, zkušenosti
    Od beecher v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 81
    Poslední příspěvek: 21-08-2009, 10:43
  2. Fujitsu-Siemens Pocket LOOX n 520 rady tipy zkušenosti
    Od Šeba_oldd v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 31
    Poslední příspěvek: 08-06-2007, 16:04
  3. iGO - rady, tipy, zkušenosti
    Od beecher v sekci iGO
    Reakcí: 315
    Poslední příspěvek: 26-07-2006, 22:33
  4. Tom Tom - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 735
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 14:33