Dej si hledat "voice", na kartě máš složky TomTom....něco a jedna má na konci voice... Vždyť sou to základy ovládání PC...
Edit by MODERATOR
Dej si hledat "voice", na kartě máš složky TomTom....něco a jedna má na konci voice... Vždyť sou to základy ovládání PC...
Edit by MODERATOR
To: Jarin
Soubor tomtomvoice nemůžeš najít, protože prostě není. Vawy jsou soustředěné v adresáři. Rozdíl mezi souborem a adresářem jsem ochotný vysvětlit za příplatek.
Mám TomToma taky na kartě a moje cesta je: Storage Card\TomTom Navigator English Voice\*.vaw
TomTom nemam, ale protoze je to pro novacka, mozna to bude *.wav :-)
Edit by MODERATOR
I'm sorry, tluču hlavou o stůl. Zblbnul mě původní text tazatele.
ahojte,som tu nový. potrebuje poradiť ako rozchodiť tom tom na Acer n35.nainštaloval som to ide v pohode,ale potrebuje poradit ako nastavit GPS prímač,pretože v možnostiach pripojenia my ponuka rôzne príjímacie moduly napr. HAICOM GPS: HOLUX GM-200: NAVMAN GPS1000: NAVMAN GPS3000 a rozne iné. Každý z nich ma ešte podmožnosti SC2410 USB Cable
S2410 IRDA2410
S2410 UART0
GPS ON NAVAGATOR
neviem si rady ktorí z nich použit a vybrať aby to vôbec fungovalo
Zdravim, chci se zeptat - testoval jsem Tom Toma ted v nemecku, mel jsem nahranou mapu celeho nemecka v kuse, a Tom Tom se mi pri navigaci kousal - kdyz jsem dojel na krizovatku a sipka ukazujici polohu se dostala na tu zelenou sipku znazornujici smer odboceni, tak misto udaju o cili (vzdalenost a cas do cile atd...) naskocil na obrazovce jenom udaj o rychlosti v dobe kdy jsem najel na tu sipku a upozorneni ze jsem na "unnamed road" a program dal nenavigoval (sipka zkysla na te zelene sipce). Ani po hodine nechani v klidu se program nerozbehl - musel jsem soft resetovat, coz je na kazde treti krizovatce celkem nevyhodne.
Pouzivam HP iPAQ 2210 a BT Navilock 308... poradi nekdo co kde nastavit nebo cim by to mohlo byt? Diky.
Pro všechny co mají problém s com porty a BT. Např nemají možnost přepnout na com5 jelikož není v seznamu.
update gps na verzi 3.07
Mam stejny problem s TomTomem - H2210 a GPS Holux. Po nejake dobe vzdy zatuhnul a nasledoval reset. Zjisti jsem, ze musim vypnout zobrazovani POI (body zajmu) a pak to funguje skvele. Nevyhoda je, ze nemuzu za jizdy vyuzivat POI (coz je skoda). Pokud nekdo zna pravou pricinu, tak dejte vedet.:yes:
nevíte někdo jak se dá zrychlit prohlíženínaplánované trasy...
To je co "zrychlit prohlíženínaplánované trasy..." ?
Edit by MODERATOR
je tam přece volba, kdy si můžeš prohlídnout naplánovanou trasu " demonstrate route" co ji to našlo a ta podle mě jede normální rychlostí. pokud mám ale trasu na 5 hodin tak to bych u toho asi sedět nevydržel...
jo a pak jsem se chtěl zeptat, když mám verzi 3.03 je na to nějaký upgrade na vyšší verzi?
Ackoli TT nemam, z logiky veci by se mi zdalo, ze dmonstrate by melo bezet rychleji. POkud se to spusti a clovek chvili vydrzi, opravdu to jede tak pomalo? Mozna to je treba 4x rychlejsi, ale i tak to asi nebude "metelesku blesku".
Edit by MODERATOR
no a to to při demonstrate route dodržuje i rychlost a podřazuje....noooo a o tom to asi jeeee
pokud si nastavíš v settingu vyšší rychlost tak by to mohlo jít rychleji...
no tak Vám teda pěkně děkuju....![]()
přístě zvýším tempo a naplánuju si trasu z kopce....