Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 50 PrvníPrvní ... 2345614 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 736

Téma: Tom Tom - rady, tipy, zkušenosti

  1. #46
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    Dej si hledat "voice", na kartě máš složky TomTom....něco a jedna má na konci voice... Vždyť sou to základy ovládání PC...
    Edit by MODERATOR

  2. #47
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    95

    To: Jarin
    Soubor tomtomvoice nemůžeš najít, protože prostě není. Vawy jsou soustředěné v adresáři. Rozdíl mezi souborem a adresářem jsem ochotný vysvětlit za příplatek .
    Mám TomToma taky na kartě a moje cesta je: Storage Card\TomTom Navigator English Voice\*.vaw



  3. #48
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    466

    TomTom nemam, ale protoze je to pro novacka, mozna to bude *.wav :-)
    Edit by MODERATOR

  4. #49
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    95

    I'm sorry, tluču hlavou o stůl. Zblbnul mě původní text tazatele.

  5. #50
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1

    ahojte,som tu nový. potrebuje poradiť ako rozchodiť tom tom na Acer n35.nainštaloval som to ide v pohode,ale potrebuje poradit ako nastavit GPS prímač,pretože v možnostiach pripojenia my ponuka rôzne príjímacie moduly napr. HAICOM GPS: HOLUX GM-200: NAVMAN GPS1000: NAVMAN GPS3000 a rozne iné. Každý z nich ma ešte podmožnosti SC2410 USB Cable
    S2410 IRDA2410
    S2410 UART0
    GPS ON NAVAGATOR
    neviem si rady ktorí z nich použit a vybrať aby to vôbec fungovalo

  6. #51
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    11

    Zdravim, chci se zeptat - testoval jsem Tom Toma ted v nemecku, mel jsem nahranou mapu celeho nemecka v kuse, a Tom Tom se mi pri navigaci kousal - kdyz jsem dojel na krizovatku a sipka ukazujici polohu se dostala na tu zelenou sipku znazornujici smer odboceni, tak misto udaju o cili (vzdalenost a cas do cile atd...) naskocil na obrazovce jenom udaj o rychlosti v dobe kdy jsem najel na tu sipku a upozorneni ze jsem na "unnamed road" a program dal nenavigoval (sipka zkysla na te zelene sipce). Ani po hodine nechani v klidu se program nerozbehl - musel jsem soft resetovat, coz je na kazde treti krizovatce celkem nevyhodne.
    Pouzivam HP iPAQ 2210 a BT Navilock 308... poradi nekdo co kde nastavit nebo cim by to mohlo byt? Diky.

  7. #52

    j@m j@m je offline
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    44

    Pro všechny co mají problém s com porty a BT. Např nemají možnost přepnout na com5 jelikož není v seznamu.

    update gps na verzi 3.07
    Připojené soubory Připojené soubory



  8. #53
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1

    Mam stejny problem s TomTomem - H2210 a GPS Holux. Po nejake dobe vzdy zatuhnul a nasledoval reset. Zjisti jsem, ze musim vypnout zobrazovani POI (body zajmu) a pak to funguje skvele. Nevyhoda je, ze nemuzu za jizdy vyuzivat POI (coz je skoda). Pokud nekdo zna pravou pricinu, tak dejte vedet.:yes:

  9. #54
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    65

    nevíte někdo jak se dá zrychlit prohlíženínaplánované trasy...

  10. #55
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    To je co "zrychlit prohlíženínaplánované trasy..." ?
    Edit by MODERATOR

  11. #56
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    65

    je tam přece volba, kdy si můžeš prohlídnout naplánovanou trasu " demonstrate route" co ji to našlo a ta podle mě jede normální rychlostí. pokud mám ale trasu na 5 hodin tak to bych u toho asi sedět nevydržel...

  12. #57
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    65

    jo a pak jsem se chtěl zeptat, když mám verzi 3.03 je na to nějaký upgrade na vyšší verzi?



  13. #58
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    466

    Ackoli TT nemam, z logiky veci by se mi zdalo, ze dmonstrate by melo bezet rychleji. POkud se to spusti a clovek chvili vydrzi, opravdu to jede tak pomalo? Mozna to je treba 4x rychlejsi, ale i tak to asi nebude "metelesku blesku".
    Edit by MODERATOR

  14. #59
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    no a to to při demonstrate route dodržuje i rychlost a podřazuje.... noooo a o tom to asi jeeee pokud si nastavíš v settingu vyšší rychlost tak by to mohlo jít rychleji...

  15. #60
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    65

    no tak Vám teda pěkně děkuju....
    přístě zvýším tempo a naplánuju si trasu z kopce....

Strana 4 z 50 PrvníPrvní ... 2345614 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. iGO - rady, tipy, zkušenosti
    Od beecher v sekci iGO
    Reakcí: 315
    Poslední příspěvek: 26-07-2006, 22:33
  2. Alturion - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci Alturion
    Reakcí: 270
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 15:22
  3. OziExplorerCE - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 412
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 15:20
  4. SmartMaps - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 788
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 14:38