Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 48 z 50 PrvníPrvní ... 384647484950 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 706 až 720 z 736

Téma: Tom Tom - rady, tipy, zkušenosti

  1. #706
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    32

    vladas> dle mych zkusenosti jedine itinerar

  2. #707
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    116

    ahoj nevite kdy tom tom bude vydavat nove mapove podklady??



  3. #708
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    46

    Chci se zeptat funguje TomTom pod WM5, na stránkách výrobce jsem o tom nenašel ani čárku. Jsem asi slepý, ale nemohu si pomoct, není to tam.

  4. #709
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    4

    Funguje, zkousel jsem to...
    Spacir.

  5. #710

    rds rds je offline
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    15

    http://www.wm5fixsite.com ,musi se to instalovat primo z .cab

  6. #711
    Evžen Všetečka
    Guest

    Dneska jsem se snažil nainstalovat TT5,prní CD s softem bylo v pohodě ale při insalování dalšího CD kde jsou mapy mi to napsalo toto "Not enough free space on temporary folder . Cannot run Setup" Sice vim co tam píšou ale naprosto nevim co to znamená a jak se toho zbavit . Je mi jasné že to nebude problém TT ale počítače . Je mi někdo schopný poratit ? Děkuji.

  7. #712
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    No to je snad jasny, mas nekde malo mista. Blok map ma cca 350 MB, nejvetsi asi 450 MB. Takze musis mit minimalne 500 MB zrejme na disku C pro pracovni sou´bory instalace.
    Jinak ja to mam treba tak, ze jsem si instaloval plus mapy na HDD a na PDA si soupnu jenom ty co zrovna potrebuji, i kdyz mam 2GB kartu, vsechny najednou se tam stejne nevejdou a navic kam bych dal MP3 a filmy



  8. #713
    Evžen Všetečka
    Guest

    To mě taky napadlo ale ani při 1.5GB volného prostoru na C se až na tu hlášku nic neděje.(

  9. #714
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    68

    Pro Evžena: řešení viz. stánky TomTom zde

  10. #715
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    16

    Zdravím, mám problém s TomTom Mobile 5 a GPS. Postupuju přesně podle návodu z webu a nedaří se mě rozchodit komunikaci. Párování i nastavení COM portů poběhne v pořádku. Když ale spustím Toma, tak žádnou GPS nenajde, když ho pak ukončím a podívám se do nastavení, tak COMy jsou zatrhnutý, ale zařízení TomTom Wireless GPS se smázne. Když při párování zadám jinej název GPS (třeba nechám původní BT-GPS-315DB0) tak v Tomu žádná změna a spárovaný zařízení tam zůstane i po ukončení TT. Už jsem sehnal i jinou instalaci, čistej smartpone a nic. Mám Eurotel Smartphone 2 a GPS momentálně i-tec bt-339, ale zkoušel jsem to už i na BT-308 a žádný rozdíl. Dík za pomoc

  11. #716
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    32

    update na 5.1 mi vyresil tento problem (mam stejnou GPS) a mohl jsem pouzit "ostatni BT GPS". pokud nepomuze, tak zkouset i "ostatni kabelove GPS" na ruznych portech. nekdy to trva, takze minutku pockat a dalsi. nakonec se to chytne.
    jen tak malinko mimo: jak dlouho ti trva, nez GPS nabehne (zacne blikat zelena ledka)? nemyslim pri pouzivani, to je hned, ale treba rano, prvni zapnuti toho dne. diky

  12. #717
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Nevite nekdo nahodou o softu, kterym by bylo mozne "vyextrahovat" konkretni mapu z toho jejich baliku? Jde me o to, ze zbytecne clovek musi mit zabranych pul giga i kdyz jenom ma CR. Diky za odpoved.



  13. #718
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    16

    Neměřil jsem čas, ale studenej start je cca do 2 minut a teplej za chvilku. Díky za radu a mluvíme o jiný verzi TomTom. Já potřebuju pomoct s verzí TomTom Mobile 5, která je určená pro SmartPhone.

  14. #719
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od taunus
    ahoj nevite kdy tom tom bude vydavat nove mapove podklady??
    Na Invexu tvrdili lidi od SunnySoftu že koncem listopadu by měly být nové mapové podklady. Ale jak moc to odpovídá pravdě těžko říct...

  15. #720
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    420

    taky bych bral, proc musim mit v PDA mapu nemecka a okolik, kdyz jezdim jen po CR...

    Citace Původně odesláno od S474N
    Nevite nekdo nahodou o softu, kterym by bylo mozne "vyextrahovat" konkretni mapu z toho jejich baliku? Jde me o to, ze zbytecne clovek musi mit zabranych pul giga i kdyz jenom ma CR. Diky za odpoved.

Strana 48 z 50 PrvníPrvní ... 384647484950 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. iGO - rady, tipy, zkušenosti
    Od beecher v sekci iGO
    Reakcí: 315
    Poslední příspěvek: 26-07-2006, 22:33
  2. Alturion - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci Alturion
    Reakcí: 270
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 15:22
  3. OziExplorerCE - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 412
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 15:20
  4. SmartMaps - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 788
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 14:38