Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 44 z 50 PrvníPrvní ... 344243444546 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 646 až 660 z 736

Téma: Tom Tom - rady, tipy, zkušenosti

  1. #646
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    365

    Neexistujici cesty maji vsichni, to je veci dodavatele map. Takze i vychvalovany Dynavix i TomTom i Alturion...

    Vcera jsem jel z jizni spojky na Strakonice a prestoze odbocuji vpravo, podjedu pod mostek a drzim se vlevo, Miroslav hlasil "Sjeďte" a potom odbocte vlevo.

    Od te doby si pamatuji, ze "Sjedte" je i odboceni vpravo...

  2. #647
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    5

    Toto je docela osklive mateni ridicu, u nas je taky jedna takova krizovatka, pri prvnim testovacim prujezdu okolim me to dost nastvalo, ale asi je potreba se fakt divat jednim ockem i na mapu. Coz je ve hustem provozu velkomest docela o drzku



  3. #648
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Chlapi, jezdete hlavou, jak jste driv jezdili bez navigace ? Ono kazda hlasova navigace vychazi z vektoru silnic, takze kdyz se podivas na sipku, tak skutecne jedes jakoby vlevo. To ze ve skutecnosti je to prakticky rovne je vec druha. Ale na druhou stranu i kdyz blbe odbocim, tak prepocte trasu a dovede mne do cile. A o to GO (alespon mne)

  4. #649
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Jeste mne "irituji" ;-) na TT 2 veci - da se pri vypnuti 3D nejak vypnout aby automaticky pred krizovatkou nemenil meritko, protoze je pro mne vic prehledne, kdyz zachovava to mnou nastavene ?

    Jde nejak vypnout ten jeho "fullscreen", protoze pokud chci pouzivat 2 GPS programy soucasne (rad bych mel na pozadi pusteneho OziExplorera, ktery by mi logoval trasu, abych se pak mohl podivat, kudy jsem zkoutecne jel, pokud jsem treba nekde byl nuceny trasu menit ...), abych mezi temito programy mohl v pripade potreby prepinat ? Diky ...

  5. #650
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od vladas
    Jo a jeste mne "irituji" ;-) na TT 2 veci - da se pri vypnuti 3D nejak vypnout aby automaticky pred krizovatkou nemenil meritko, protoze je pro mne vic prehledne, kdyz zachovava to mnou nastavene ?

    Jde nejak vypnout ten jeho "fullscreen", protoze pokud chci pouzivat 2 GPS programy soucasne (rad bych mel na pozadi pusteneho OziExplorera, ktery by mi logoval trasu, abych se pak mohl podivat, kudy jsem zkoutecne jel, pokud jsem treba nekde byl nuceny trasu menit ...), abych mezi temito programy mohl v pripade potreby prepinat ? Diky ...
    Nastavení měřítka je automatické dle aktuální rychlosti a i když jej změníš tak si jej TomTom zase po chvíli podle aktuální rychlosti upraví, zafixovat napevno to nejde. Vývojáři kladli důraz na co nejjednodušší ovládání, proto spousta ovládacích prvků které byly k mání v předchozí verzi vymizela a omezila se na minimum, jinak než ve fullscreenu to tedy pustit taky nepůjde. S tím logováním - je problém přes GPS Gate najdříve spustit Oziho a logování a pak přepnout na Toma? Pokud se týká vlastního přepínání aplikací to by mohla vyřešit nějaká aplikace třetí strany která v sobě integruje Task Manager s přepínáním aplikací na tlačítko

  6. #651
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od neooo
    , jinak než ve fullscreenu to tedy pustit taky nepůjde...
    Jo zatim prave asi nic nineho nezbyva, nez Oziho pustit jako prvni.
    Aplikace prepinam vetsinou vBarem (nebo jak se to presne jmenuje) ze "SysTray", takze tohle prave TT neumozni :-( ...
    Na jednom tlacitku uz mam mapovano uplne zhasinani displaye (pro pesi navigaci pro vydrz baterky pokud jsem dele nebo vecer a nestaci zhasinat podsviceni) takze by to jeste chtelo nejakeho toho taskmanagera pres tlacitka - nevite prosim o nejakem ? Dik ...

  7. #652
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    5

    Ja mam na jednom HW tlacitku definovane DNES,kdyz na to zmacku tak vidim obrazovaku DNEs a pres vBar si muzu prepnout co je potreba. ¨
    Dalsi varianta je mit na jednom tlacito TT a na druhem jina GPS soft a prepinat tlacitky



  8. #653
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od vladas
    takze by to jeste chtelo nejakeho toho taskmanagera pres tlacitka - nevite prosim o nejakem ? Dik ...
    Nemám to odzkoušeno, ale nabízí to např. SPB PocketPlus

    Buttons. Alt-Tab. Pocket PC devices are becoming more and more keyboard oriented and a good task switching utility is vital for comfortable operation with the keyboard. A new Spb Pocket Plus 3.0 feature is that you can now assign the [Switch Programs (Alt-Tab)] command to a hardware button.

    Just press the assigned hardware button several times to select an application you need. After you select it the application will open automatically.

  9. #654
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    132

    Nevim, co mas za pristroj, ale na mem MDA3 vypnu podsviceni tak, ze podrzim vypinaci tlacitko asi 2s a stejne tak podsviceni i zapnu. Kratkym stiskem, vypnu MDA. Usetril by jsi tak hw tlacitko.

  10. #655
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Jak genialni a pritom jednoduche - hned jsem to tak udelal a funguje :-) Akorat skoda, ze u z mam na jednom tlacitku vypnani displaye, na jednom tohle, na jednom otaceni displaye a uz mi zbyva jen jedno volne :-(

  11. #656
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Na mem Yakumo DeltaX to funguje stejne, ale takhle to vypina jen podsviceni a tim my m zpusobem to pres programek "DisplayOFF" nebo jak se jmenuje vypnu uplne, pojud treba posloucham MP3, nebo si jen pesky zaznamenavam body trasy a chci mit trasu komplet v logu, takze si display zpnu jen pred zaznamenavanim bodu. Doufam, ze tedy neni jen cerna obrazovka, ale ze je opravdu vypnuty a i ta cerna obazovka by mozna teoreticky mela zrat mene proudu nez kdyz na ni neco je zobrazeno ...

  12. #657
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    BZ se v TTN zobrazují v pořadí dle vzdálenosti od aktuálního bodu, proto nikdy nemohou být dle abecedy. V přehledu je navíc možné zobrazit jen prvních 100 BZ. Proto je tam ale tlačítko, které vypadá jako klávesnice, to se stiskne a vykoukne klávesnice. Stačí začít zadávat j-e-s-e-n ... a nejdeš ho hravě.



  13. #658
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    159

    Prosím HELP!!! :-)

    Mám nově MDA III a zaboha nemůžu nakonfigorvat GPSku v TomTomovi 5. Mám i MDA II, ve kterém zcela jasně spáruju a na Serial portu 5 mi TomTom v poklidu GPSku (ASUS) najde a jede. Jenomže MDA III mi GPSku najde, spáruje, ale vytvoří jakýsik SPP Slave, což samozřejmě ve výběru GPS portů v TomTom není (zkusil jsem ale všechny BT porty co tam jsou, bez úspěchu). Dokonce mám pocit i že nakonektěná GPS se po spuštění TomTom odpojí... Nevíte prosím někdo, co s tím?

    Jinak s TomTomem, MDA2 a GPSkou mám zkušeností dost, minulý týden jsem byl například v Anglii autem, navigace Tomtomem naprosto bomba, dokonce i anti "hračičková" přítelkyně po "na kruhovém objezdu jeďte vpravo, třetí odbočka" prohlásila, že je to neuvěřitelné :-)

  14. #659
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    MDA III nemám, ale na MDA II jsem svoji GPS nehledal v BT GPS, ale v ostatních kabelových GPS (Other Cable GPS). Pak mi vše fungovalo bez problémů.


  15. #660
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    159

    No tybrďo, to je ale workaround :-) Zkusil jsem to (ač jsem na MDA2 dával normálně BT GPS) a na "kabelovém" portu 6 se to snad chytlo... Dík za nápad :-)

Strana 44 z 50 PrvníPrvní ... 344243444546 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. iGO - rady, tipy, zkušenosti
    Od beecher v sekci iGO
    Reakcí: 315
    Poslední příspěvek: 26-07-2006, 22:33
  2. Alturion - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci Alturion
    Reakcí: 270
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 15:22
  3. OziExplorerCE - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 412
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 15:20
  4. SmartMaps - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 788
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 14:38