Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 39 z 50 PrvníPrvní ... 29373839404149 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 571 až 585 z 736

Téma: Tom Tom - rady, tipy, zkušenosti

  1. #571
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    73

    Me to teda ukazuje jednotlive segmenty dalnice, treba na D1ce do Brna. Zkus si dat vyhledat cestu z Prahy do Posluchova a pak se vyhnout casti D1cky - Veznice. Krasne te to odvede a zas vrati na dalnici.
    Kazdopadne by tohle nejlepe vyresil TomTom traffic, kdyby uz u nas konecne fungoval :/

  2. #572
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Sice segmenty ano, ale jeden usek ma treba 100 km (Mirosov-Jihlava)
    Skoda ze nejde ve volbe cestovat pres dat vice nez jeden bod, pak by slo dat zacatek a konec a vyhnout se casti trasy. No snad nekdy



  3. #573
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    Tak pak ještě jde dát "Najít alternativu", opět zvolit stejný režim, jako původně (např. nejrychlejší) a TT5 najde druhou nejrychlejší trasu, ale jinudy. Ostatně jsem udělal zkušenost, že (zvláště po Praze) je druhá nejrychlejší varianta většinou ideální poměrem vzdálenost/délka jízdy.

  4. #574
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    128

    Prosím netušíte někdo, bude s touhle GPS "GPS Bluetooth Navilock BT-310T - Xtrac" - http://www.ahmobile.cz/inshop/scripts/detail.asp?itemID=52730 - fungovat s TTN5 TMC až u nás v ČR bude?
    MODERATOR: NEbude, protože TMC bude dostupné na TTN pouze přes placenou službu TomTom Traffic Services, které jede přes GPRS (internet)

  5. #575
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    95

    Reprodukuju jednoho známého, který se mě ptal přes ICQ na zvláštní dotaz: Lze někde nastavit, aby po zapnutí PDA Yakumo automaticky naběhl TT5 ?

  6. #576
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    132

    Asi bude stacit, hodit odkaz do cesty: "WinCE Device\Windows\StartUp", odkaz vytvori treba resco explorer.

  7. #577
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Mno, to ale nepůjde po zapnutí ze stand by režimu ale jen po restartu. Jak ho jednou shodí, bude ho muset až do dalšího SR spouštět ručně.



  8. #578
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    365

    No ale to mu prece staci. Kdyz vypne PDA, tak se prece TT nevypne.

  9. #579
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Pokud to PDA nepoužívá na nic jinýho nebo mu nebude TT5 na pozadí překážet (hlavně kvůli paměti) tak jo.

    ... jen tak si tipnu: že on to chce půjčit na cestu manželce a nechce aby se v tom vrtala ???

  10. #580
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    95

    Opravdu nevím. Já osobně si myslím, že to jedno tapnutí na ikonku není až tak velký problém. I moje žena, jinak technický antitalent (ještě že sem nechodí) mi už PDAčko bere a využívá.
    Ale dotaz zazněl a já v každém případě moc děkuju za odpověď

  11. #581
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    119

    Me ale po vypnuti PDA se spustenym TT5 a naslednem zapnuti nejak zlobi a zakusuje se - musim resetovat. Pokud bys na tom byl stejne, taky bys musel TT5 vzdy pred vypnutim PDA taky vypinat Jiny soft mi to nedela!

  12. #582
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    365

    Jeste nikdy se mi TT5.1 nekousnul. Ani po vypnuti a zapnuti PDA s bezici aplikaci. Jen to trva o chvilku dele, nez najde signal. Cca asi o 1-2 minuty.
    Na karte mam ale samozrejme jen mapu, ostatni v pameti.



  13. #583

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Když koukám, co máš všechno v cihle naplácané . V dobách dávných jsem měl podobný problém, ale ještě s TomTomRoutePlaner. Nakonec jsem přišel na to, že se nesnáší s PocketKIMem a po jeho odpálení chodil bez problémů. Takže bych doporučil HRknout cihlu, naprat do ní jen TTN5.1 a pokud problém zmizí, máš skoro vyhráno.

  14. #584
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Me nedela problem vypnout PDA a pak ho zapnout kdyz je v nem spusteny PDA. pravdepodobne pouzivate ne zcela korektni verzi TT5.

    Ja bych doporucoval nasledujici reseni. TT5 hodit do startupu aby po SR TT5 nastartoval Na today obrazovce povypinat vsechny pluginy a nechat tam jenom TT5. Pokud bude mit manzelka zakladni vysku IQ potrebnou pro prijem stravy (coz ma urcite daleko vyssi) tak urcite zvladne kliknout na jediny prouzek na obrazovce (jeho bitmapu muzete zmenit napriklad napsat "Mamko tukni prstem sem").

  15. #585
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    72

    existuje Poiedit pro PDA ??
    MODERATOR: Neexistuje. (3.11.2005)

Strana 39 z 50 PrvníPrvní ... 29373839404149 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. iGO - rady, tipy, zkušenosti
    Od beecher v sekci iGO
    Reakcí: 315
    Poslední příspěvek: 26-07-2006, 22:33
  2. Alturion - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci Alturion
    Reakcí: 270
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 15:22
  3. OziExplorerCE - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 412
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 15:20
  4. SmartMaps - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 788
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 14:38