Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 35 z 50 PrvníPrvní ... 25333435363745 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 511 až 525 z 736

Téma: Tom Tom - rady, tipy, zkušenosti

  1. #511
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    23

    Citace Původně odesláno od MilanSu
    Prepnu mapu do CR, a dam itinerar, spustit navigaci a ukoncim TT5, tim se mi trasa ulozi.
    Spustim TT5 a nacte se mi posledni trasa, a jedu na hranicich pri cekani na celnici prehodim mapu a mam podrobnosti vsude kde jedu.
    Trochu nechápu to ukončení TT5. Ti si to připravuješ před cestou doma nebo to musíš udělat v autě?

  2. #512
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Kdyz dam navigovat na blizky bod zajmu, TomTom vzdy spadne. I po HardResetu. Zkousel jsem i updatovat na 5.1 a stale nic. Pokud se to tu jiz resilo, omlouvam se, ale procitat 92 stranek je opravdu mnoho



  3. #513
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    Nevím proč, ale občas se 5.1 upgrade nepovede úplně, zkusil bych znovu nahrát data.chk i TomTom Navigator.exe ručně (oba soubory jsou v instalačním CABu).

  4. #514
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Pokud ukončím TT5 nabídkou Ukončit aplikaci, pri dalsimn spusteni se mi nacte trasa aktualni v dobe ukonceni. Je jedno jestli to delam v aute nebo doma, nebo kdekoliv.
    Pokud jsem bez signalu, pouziji pokrocile planovani z Doma do nekam, trasa se spocte i bez signalu, ukoncim TT5. Sednu do auta , zapnu TT5 a "mam ji tam"

  5. #515
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    119

    Ted uz jen jak je z ttn.cab vypreparovat... Nebo mas na mysli jiny cab?
    Citace Původně odesláno od tortoise
    Nevím proč, ale občas se 5.1 upgrade nepovede úplně, zkusil bych znovu nahrát data.chk i TomTom Navigator.exe ručně (oba soubory jsou v instalačním CABu).

  6. #516
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    Citace Původně odesláno od landys
    Ted uz jen jak je z ttn.cab vypreparovat... Nebo mas na mysli jiny cab?
    Mám na mysli přesně tento. Otevře to např. PowerArchiver. Správné jméno souboru se pozná z INI, nicméně to 1.6MB je TomTom Navigator.exe a to skoro mega jsou ty data. U mně to pomohlo, předtím 5.1 stále padal na bodech zájmu, dnes už ne.

  7. #517
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    otevři např. ve WinRARu



  8. #518
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od Evžen Všetečka
    Máte někdo zkušenosti s kombinací TT5 a Loox 720/718 + Asus BT100 ? Podle výrobce TT toto PDA funkční není ale přitom jsem slyšel že to funguje.
    Presne tuhle konfiguraci pouzivam a funguje to bez problemu...
    Edit by MODERATOR

  9. #519
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Nahodou nemate nekdo manual na TT5 v CZ ?

  10. #520
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    0

    Zkus http://www.tomtom.com/lib/doc/go5/refman/Main_menu_ces.html.
    Je to sice na TomTom Go , ale az na drobnosti v HW je ovladani programu je stejne.

  11. #521
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    Otočený displej:

    Všem mohu pouze doporučit. Z důvodu nedostatku místa jsem si nechal otočit zobrazení o 90° a umístil PDA naležato. A nestačil jsem se divit. Dohled "nahoru" v 3D byl stejný, jako když je displej stojatý, a přibyl větší rozhled do stran. Ale hlavně všechny nápisy v dolní části jsou podstatně větší a tím čitelnější. Nezatracujte a vyzkoušejte.

  12. #522
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Taky opouzivam TomToma "nalezato". Informaci je subjektivne na obrazovce vic.



  13. #523
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    Citace Původně odesláno od Boban1108
    Ale hlavně všechny nápisy v dolní části jsou podstatně větší a tím čitelnější. Nezatracujte a vyzkoušejte.
    Teď jsem porovnával screenshoty z verze nastojato s verzí "naležato" a písma dole jsou stejně velká kromě názvu silnice, na kterou se jede. Nic to nemění na tom, že je to tak přirozenější a lepší než nastojato.

  14. #524
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    No jde asi na zvyku, mne pripada prirozenejsi nastojato, pri jizde obcas se potrebuji podivat na kontakt, kalednar a to mam vsechno nastojato. Navic mam pouzdro Krusell a nevim jak bych to uchytil nalezato (i kdyz asi bych to vydumal). V kazdym pripade si myslim, at nalezato nebo nastojato je TT5 super. Mimochodem dneska bych mel dokoncit manual k TT5 navigator (castecne prevzato z ceskeho prekladu pro GO). Az bude hotovo dam sem PDF, nebo odkaz ke stahnuti. Snad se bude nekomu cesky manula hodit.

  15. #525
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    188

    No me zrovna stejny neprijdou, viz obrazek.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00083896_Screen001_ajK.png 
Zobrazení: 20 
Velikost: 8.2 KB 
ID: 2718  

Strana 35 z 50 PrvníPrvní ... 25333435363745 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. iGO - rady, tipy, zkušenosti
    Od beecher v sekci iGO
    Reakcí: 315
    Poslední příspěvek: 26-07-2006, 22:33
  2. Alturion - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci Alturion
    Reakcí: 270
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 15:22
  3. OziExplorerCE - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 412
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 15:20
  4. SmartMaps - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 788
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 14:38