Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 50 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 736

Téma: Tom Tom - rady, tipy, zkušenosti

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    11

    Potrebuju vycestovat do Pobaltskych statu, tj.Litva, Lotyšsko a Estonsko. Má TomTom nějaké mapy do těchto států ? Ď.

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    95

    for ladis33:
    Kompletně celý východní blok obsahuje Tom Tom Routeplanner. Ale není to až tak podrobné.



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    Citace Původně odesláno od bass
    No nevím co je na absenci vynechání dálnic k smíchu.
    No asi takhle. Jsem jeden z těch "rádoby podnikatelů v dopravě" a s návěsem sem do Španělska jezdil necelé dva roky non stop. Ono project Francii do Španělska s 180 eurama za dálnice nebo jen za 30 éček je za rok hodně znát... Co se týče rychlosti tak Frantíci mají podél dálnic prvotřídky na kterých můžu s kamionem stejně rychle jako po dálnici.
    __________________________________________________ _____
    Na tyhle rundy sem TOMa nepotřeboval ale nyní sem dostal Benelux a tak sem ho minulý týden poprvé použil... Nadšení je obrovské. V Belgickém Zelliku je cca 800 metrů dlouhá ulička Jan Tieboutstraat a on jí zná - včetně toho ze které strany se do ní musí zaject:yes: V properitách si zadám, že to tlačim po dálnici i s tolerancí 85 km/hod a ono mi to přepočítává čas do příjezdu podle aktualní situace zácpy, zastávky a pod. což je super. Dám-li si všechny body, které projíždím tak mohu plánovat pauzy... prostě je to neocenitelné. Kolik rát mi to připadalo, že ta ženská co mne navádí sedí u mne a sleduje vše kolem.

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    Jo a ještě jedna věc. Nainstaloval sem Toma kompletně na kartu a protože sem si uložil nějaké polohy do Favorites tak sem hledal. Ono je to ve složce dokumenty v cihle což je trochu bojim. Zkoušel někdo změnit cestu k týhle složce v registru? Kde se dá editovat poloha kterou sejmu tím "memorize position" můžu na ní maximálně kliknout...

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    28

    Ted by se snad mela zacit prodavat Tom Tom navigator verze 5... nevite jestli uz tam bude aspon CR.. pripadne lepe cela vychodni evropa?

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    117

    TOMTOM3 a PocketKIM ????

    PocketKIM mi na MDA compact + BT fortuna fachčil normálně. Teď jsem přidal TOMTOM3 (taky funguje) a PocketKIM hlásí při nastavení "číst polohu z GPS": ERROR - Unable to set the time-out parametrs.

    Zkusil jsem upgrade tomtoma na 3.07, ale to nepomohlo. Poradíte prosím někdo jak to rozchodit oboje najednou????

    Ď.

    Suri

  7. #22
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    Vezmi to logicky (jako já) Čas vyprší a nespojí se to....:sarcastic:

    Ale protože sou to wokna tak v tom logika není... stačí znovu spárovat a chodí to



  8. #23

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od Suri
    TOMTOM3 a PocketKIM ????.....
    Ten problém jsem měl také a tuším, že chyba byla na straně PK. Zkus hledat v diskuzích "PocketKIM", mám dojem, že existovalo řešení - UP na PK.

  9. #24
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    pokud si je jistej portem (4,5) tak to alespoň u mne stačílo odpátovat a znovu spárovat GPS a vše bylo OK

  10. #25
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    88

    Citace Původně odesláno od Suri
    TOMTOM3 a PocketKIM ????
    Poradíte prosím někdo jak to rozchodit oboje najednou????
    Odpoveď tu
    Edit by MODERATOR

  11. #26
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    117

    Díky za odkaz. Nainstalovat jsem TRE program a dle návodu šel hledat dll...

    V registrech najděte klíč
    HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuiltIn\Serial8\Dll
    (u některých PDA může být ovladač na portu Serial6 - např.iPAQ 4150, 1940,...)
    a změňte jeho hodnotu z ttbtdev.dll na hodnotu BtCeIf.dll (hodnota klíče je následující následující b t c e i f ale je třeba dodržet velká a malá písmena, jak je napsáno výše a na obrázku!)

    Jenže já tam nemám adresář HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuiltIn\Serial8 .........?????

    Je tam jen serial, serial_Cmd, serial_Data a serialUSB.
    V žádném z nich není ttbtdev.dll a vyhledávání to TRE (asi) nemá.

  12. #27
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    88

    Možno pomôže ešte toto, je to ale na inú GPS, princíp je ale rovnaký

    Following my previous post in this thread, I was motivated to find a solution to the TomTom bluetooth issue.

    I now appear to have resolved it, at least for Ipaq 4150 / WM2003, RBT300 & TomTom 3.07/3.07T combination anyway.

    The install of TomTom GPS does replace the standard bluetooth driver which stops other apps from using the BT port. I beleive, its not that TomTom hogs the port, its that other apps can't use the TomTom driver.

    This is the fix that worked for me.

    1. Uninstall the Royaltek serial port driver on the ipaq but leave the Royaltek BlueGPS app installed. (The serial port driver is installed by default with the Royaltek software) This is not required to use BlueGPS.

    2. Uninstall TomTom GPS. (Just GPS, not navigator)

    3. Soft reset

    4. Goto:- HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuiltIn\Serial6 Note the value for Dll, "BTCEIF.DLL" or similar.

    5. Re-install TomTom GPS 3.07

    6. Soft reset

    7. Go back to:- HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuiltIn\Serial6. You will find that the Dll entry has been changed by TomTom. Probably to something like"--BTCEIF.DLL".

    8. You need to edit this back to whatever it was before. (TomTom GPS not installed) i.e. "BTCEIF.DLL"

    9. Do another soft reset.

    10. Set TomTom GPS to SiRF or NMEA Bluetooth and set the COM port to COM6.

    Should now be all ok. TomTom working and third party apps can now connect to the COM port. NOT at the same time though!

    Hope it helps



  13. #28
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    117

    Díky všem, pomohla ta jednodušší rada: "odstranit BT GPS a naspárovat jí znovu" :-)

    Thx

    Suri

  14. #29
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    Neblbni... fakt jo?
    Edit by MODERATOR

  15. #30
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    Ten kdo zna jen smartmaps poket kima si neumí představit ten propastnej rozdíl. Přesně jak si říkal - až k číslu popisnému. Krom toho je vše optimální i bez nastavování (upozorňuje na jakékoliv změny směru a to i ty které neznamenají odbočení). V ČR je dobrej na hlavní tahy ale to se projeví mizivé procento možností. Do Scanií se montují v příplatku tak navigace a přezto si kluci na Portugalsko vozí TOMa...
    Edit by MODERATOR

Strana 2 z 50 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. iGO - rady, tipy, zkušenosti
    Od beecher v sekci iGO
    Reakcí: 315
    Poslední příspěvek: 26-07-2006, 21:33
  2. Alturion - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci Alturion
    Reakcí: 270
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 14:22
  3. OziExplorerCE - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 412
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 14:20
  4. SmartMaps - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 788
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 13:38