Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 13 z 50 PrvníPrvní ... 3111213141523 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 181 až 195 z 736

Téma: Tom Tom - rady, tipy, zkušenosti

  1. #181
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    365

    2petr22: vubec nevite, o cem hovorite...program jste asi nikdy nevidel...

    2Mefisto: samozrejme, ze mas pri instalaci na vyber 3 moznosti:. Bud primo do PDA /nekonecne/ nebo pres ctecku primo na kartu nebo muzes zvolit ulozit do adresare na HDD - coz je asi nejlepsi zpusob. Das si vsechny mapy na HDD a pak nemusis porad hledat instalacni CD, kdyz chces jinou mpu.

    Mapa pak musi byt v korenovem adresari karty.


  2. #182
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838


    Panove kopirovani map na kartu fungovalo jiz v TT3. Nakonec instalacka (originalni) nedela nic jineho, nez ze vezme originalni CD s mapou a tu rozbali na kartu. Dokonce ani neni nutne dodrzovat presne nazvy adresaru aby TT mapy nasel. Odzkouseno i v TT5.

    Doporucuji napred vyzkouset, overit si sve teze a potom vydavat zaverecna stanoviska.



  3. #183
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    65

    můžete někdo poradit jak nahodit českou navigaci. Mám české menu, ale v nabídce jazyků čeština není. Někde jsem četl, že se jmenuje nějak jinak, ale nemohu to najít. Díky

  4. #184
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1

    Dobrý den
    Jsem čerstvým majitelem Yakumo Delta 300 gps, ke kterému jsem dostal i Tomtom navigátor 5.Mám takový problém:
    program mi nabídne český hlas,ale nemohu ho nikde najít.Na stránkách TT jsem ho také nenašel.
    Tímto bych chtěl poprosit nějakého hodného člověka jestli by mi tento soubor neposlal na můj mail.autodily-blazek@supro.cz
    Mnohokrát děkuji.

    UŽ jsem na to přišel

  5. #185
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    121

    No tak lidi, většina tu máte XDA II, neříkejte, že jsem jediný komu to "nějak" vyřadí radiovou část a nikdo se mi nedovolá dokud nedám sofr. reset...
    CO S TÍM? Nahrát WM2003SE a s tím i novej ROM? Nebo co? PS: U známého to samé a u dalšího známého co má zase MDAc mu padá BT. OMG, co to je za program?

  6. #186
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    121

    česká "hlasová" navigace "Mirosla" si instaluje z DVD zvlášť... takto: autorun - přidat hlasovou výzvu - čeština Miroslav. Při prvním spuštění v PDA se pak tato vybere...

  7. #187
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    65

    díky, ale já jí na DVD nemám.



  8. #188
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Lze se na strankach TT Plus zaregistrovat a pak je ktem downloadum pristup, vcetne barevnych schemat map. Vze zadarmo.

  9. #189
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    60

    Komunikace s BT u MDAc už funguje, je to jen o nahrazení POI souboru. (L)

  10. #190
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    49

    Nevite nekdo duvod proc verze 5 je tak bylo orazana, vzdyt to jsou same uzitecne funkce a nemyslim, ze by bylo tak slozite to nejak implementovat z 3, nevite jestli na toto tema je nekde nejaka diskuze a vyjadreni od vyrobce? Diky

    Edit by MODERATOR

  11. #191
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    117

    Taky se vám to někomu furt vypíná? Z Varů do Prahy se mi to asi 10x vypnulo. Pak to znovu zapnu a on pokračuje v navigaci, ale taky nenaskočí pokaždé. A ty tlapičky se pokaždé posunou na liště doleva jako by se spouštěl další program.... Fakt divný. Kurňa škoda, jinak je to to nejlepší co jsem v MDAc měl.

  12. #192
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    117

    Já se zaregistroval a CZ voice jsem si nátáhl pak přímo do MDAc. A fakt mluví "téměř" česky narozdíl třeba od alturion
    Edit by MODERATOR



  13. #193
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    400

    Taky se mi to nekdy vypne, nevim cim to je. Po prvni instalaci se mi to vyplo vzdy kdyz podle GPS nasel polohu. Odinstaloval jsem to, nainstaloval znovu, vcetne odinstalaca a instalace GPS. O te doby mi to nepada timto zpusobem, ale obsas se proste TT bez niceho ukonci a musim ho pustit znovu.

  14. #194
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Pokaždé, když se program samovolně vypne (spadne), tak po dalším spuštění (pokud mezitím nedošlo k SR) se tlapičky posunou tak, jak psal Suri. Jinak mě to padalo, dokud jsem měl v mapě zapnuté zobrazování POI a oddálil jsem mapu při navigaci tlačítkem "-" na max. A také mi to spadne, pokud ťapnu na tlačítko "vytočit číslo" (nebo jak se to přesně jmenuje) ve vzhledávání POI. Prostě ty POI jsou dle mého názoru tak v ranném stádiu alfa verze.

    ms: Tak, jak psal Kocir, zaregistruješ se a potom muzeš sosat klidně i přímo z PDA.

  15. #195
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Jak dlouhou to umí DEMO navigaci? Mě to při max. urychlení (5x) ujede 120km a potom to jede zase od začátku, při menším zrychlení (3x) to neujede ani 100km a stejný efekt.

Strana 13 z 50 PrvníPrvní ... 3111213141523 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. iGO - rady, tipy, zkušenosti
    Od beecher v sekci iGO
    Reakcí: 315
    Poslední příspěvek: 26-07-2006, 22:33
  2. Alturion - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci Alturion
    Reakcí: 270
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 15:22
  3. OziExplorerCE - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 412
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 15:20
  4. SmartMaps - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 788
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 14:38