Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 12 z 50 PrvníPrvní ... 2101112131422 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 166 až 180 z 736

Téma: Tom Tom - rady, tipy, zkušenosti

  1. #166
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    ano

  2. #167
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    49

    Ahojky, tak jsem se dival na ten TT MN5 a opravdu CR tam je, ale me by vice zajimalo to opravdu vsichni mate volnych 400MB pro tu mapu? Ty Cechy jsou prece v kompletu s D,A,CH,,,,,da se to nejak vyextrahovat aby nebyla tak objemna? dekuji za odpoved



  3. #168
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    nutnost mit kartu 512mb a vice

    A HLAVNE DOBROU RYCHLOU KARTU, JINAK TO OPRAVDU MUZE STARTOVAT 20 A VICE SEKUND

  4. #169
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    3

    Takže rychlosti nejméně 10 Mb/s nebo radeji ultra?

  5. #170
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Ja vim, bohuzel v TT5 bylo odpourano spousta funkci a mezi ne patri i cast off-line rezimu, kdy si slo udelat itinerar a pote nad nim spustit DEMO.
    Kdyz nebyl signal GPS tak se TT3 zeptal odkud se ma brat "falesna" pozice GPS (stred mapy/domov/posledni bod na mape).

    Bohuzel tech vychytavek v TT5 bylo zruseno daleko vice.
    - vyse zminene
    - oznaceni ctvercem zakazane usek
    - zaznam pohybu GPS do tracku
    - definice HW tlacitek
    - definice screenu a menu
    - slozity pristup k prohlizeni mapy

    skoro perfektni pokryti CR a pouzivani "stylus-free" nam snad toto vse vykompenzuje.

    JENOM KDYBY TY BODY ZAJMU NEBLBLY (

  6. #171
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    365

    tak jsem mrknul do manualu a nasel jsem tam reseni. Jestlize potrebuji vic prujezdnich bodu, resi to itinerar. A je dobre, ze se da i ulozit.

    POI nemam ani v Italia.

  7. #172
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    231

    V jakem adresari jsou mapy na karte?



  8. #173
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    365

    v rootu, kazda ma svuj.

  9. #174
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    121

    Mám TomTom 5 a MDA2 a HOLUX GR230 - PROBLÉM: jakmile pustím Tomtoma okamžitě se mi nikdo nedovolá (učastník je nedostupný) a i pokud ho vypnu, tak dokud nedám SW reset tak se mi nikdo nedovolá. Přitom radiovou část vyplou "jakoby" nemám... :
    Co mám dělat?

  10. #175
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    49

    Dotaz,je mozno provozovat mapy z TT5 na TT3? protoze me desne stve to ze TT5 nedokaze nahravat projetou trasu a to je dost zavazna vec:-)))

  11. #176
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Citace Původně odesláno od Padluke
    Dotaz,je mozno provozovat mapy z TT5 na TT3? protoze me desne stve to ze TT5 nedokaze nahravat projetou trasu a to je dost zavazna vec:-)))
    Ne, nelze.

  12. #177
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    231

    Citace Původně odesláno od ms
    v rootu, kazda ma svuj.
    Tak jinak, je nutne instalovat mapy pres setup TOM TOMa nebo je mozne je nakopirovat na kartu v ctecce?
    Mam aktualizaci DE_AT_CH_PL_CZ_Plus-Map, ale nemuzu donutit program aby ji nasel



  13. #178
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    staci nakopirovat

  14. #179
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    231

    No a prave proto me zajima do jakeho adresare to mam na kartu soupnout
    thx

  15. #180
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Jasne, nakopirovat leda tak crackla mapa do crackleho programu. No fuj, warez prece podporovat nebudeme.

    Originalni mapy se musi instalovat, pokud se prekopiruje nainstalovana mapa tak ji program nevidi.

    Neexistuje legalni zpusob jak nekde ziskat rozbalenou mapu, takze pozor na to.

Strana 12 z 50 PrvníPrvní ... 2101112131422 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. iGO - rady, tipy, zkušenosti
    Od beecher v sekci iGO
    Reakcí: 315
    Poslední příspěvek: 26-07-2006, 22:33
  2. Alturion - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci Alturion
    Reakcí: 270
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 15:22
  3. OziExplorerCE - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 412
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 15:20
  4. SmartMaps - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 788
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 14:38