Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 8 z 9 PrvníPrvní ... 6789 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 106 až 120 z 133

Téma: Navigon - rady, tipy, zkušenosti

  1. #106
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    65

    jasně, díky. takže konec experimentů , zůstanu u Toma a papírvé mapy pro případ, že tam holt něco nebude.

  2. #107
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    130

    Citace Původně odesláno od Vasek
    Tyhle "vlastnosti" má Navigon s crackolou verzí, popř. s keygenem
    Tak jsem to zkusil. Na stejnem HW jsem zkusil original N5.1 i keygen ver. N5.1.

    Chodi to uplne stejne, nebo lepe nechodi to stejne!!!
    Naviguje to po skocich cca 200-500 metru.
    Ale toto jsem zjistil pouze u iPAQ 4700. u zadneho jineho PDA (ASUS, ACER, ) co znam to nedela.
    Problem je na 4700 s N5.1.



  3. #108
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    A na Aceru N10

    Zadny crack ani keygen tam neni a blne to. Kdyz se tam da verze pro HP tak to naviguje OK, akorat je nefunkcni volba nastaveni a dalsi.

  4. #109
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    42

    Ako nastavit ACER n 35 aby fungoval GPS , program funhuje no GPS sa neprihlási . Mám českú verziu Nav. 5

  5. #110
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Musi byt spravne port a komunikacni rychlost, GPS si to zapne samo pri startu programu.

    Seriova GPS v CF slotu - COM2, 4800 baudu, BT GPS vetsinou COM8 a rychlost stejna

  6. #111
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    8

    [QUOTE="Lada Dekany
    Naviguje to po skocich cca 200-500 metru.
    Ale toto jsem zjistil pouze u iPAQ 4700. u zadneho jineho PDA (ASUS, ACER, ) co znam to nedela.
    Problem je na 4700 s N5.1.
    [/QUOTE]

    Zajimavy dotaz:
    http://www.sunnysoft.cz/faq_odpoved.php?id=114
    Cituji ze Sunnysoftu :
    "Jak mám nainstalovat upgrade Navigon 5 na verzi 5.1 a co mi přinese?

    Patch je ke stažení na následujících stránkách:
    http://www.navigon.com/site/int/en/service_support/download_center/243
    Soubor je zabalený v zipu, ten rozbalíte a výsledný CAB soubor přenesete do PDA.
    V PDA jen na tento soubor dvakrát kliknete v Průzkumníku.

    Novinky:
    -Možnost stažení barevných témat mapy
    -oprava pro Ipaq 4700 J
    -zmenšení zpoždění mezi aktuální a zobrazenou polohou
    -zrychlení na WM2003SE
    -reálnější zobrazení výpočtu trasy (tj. že PDA nezobrazuje dlouho 1 procento a najednou přeskočí na100 procent)"

    Ze by oprava neopravovala ??? :?: :sarcastic:

  7. #112
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    20

    Citace Původně odesláno od Igor96
    Ako nastavit ACER n 35 aby fungoval GPS , program funhuje no GPS sa neprihlási . Mám českú verziu Nav. 5
    V nastaveni Navigatoru zadej :
    jiny GPS zarizeni,
    nastav port COM 8
    a rychlost 9600

    jede to jako z praku



  8. #113
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Nechápu proč se tady v České kotliněnikdo nikdo nezabý prodejem originálního příslušenství k Navigonu.Fakt škoda...:no:

  9. #114
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Vsechny aktivacni klice, ktere odemknou najednou USA i Evropu jsou nelegalni a tudiz nefungujou.

    Navic nefungujou nektere klice jen na celou Evropu. Pokud se preregistruje sw, je to OK. Taky pomuze nahrati update 5.1 verze HP (aspon kolegovi to pomohlo, taky to pri hledani trasy uz nepada)

  10. #115
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    73

    Kolegové s Navigonem, TomTomista ma pro vas dotaz - ma nekdo GPS s TMC a pouziva TMC? Jak to fachci? U nas/v zahranici (jede-li to u nas vubec).

  11. #116
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    21

    Citace Původně odesláno od jeenik
    Tak zkouším Navigon 5 - mám ipaq 2210 a iTec 308, přestože s jakýmkoli jiným software mě tato kombinace funguje bez problémů, tak s Navigon 5 po několika minutách spojení dojde ke ztrátě satelitního signálu...
    Prosím mohl bys říct, jak si to vyřešil?

    Dík

  12. #117
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    72

    Chlapi, jak je to u Navigonu s BZ. Je tam taky možnost (jako u TT) importovat vlastní BZ a jak je to s pokrytím (POI) ČR?



  13. #118
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Citace Původně odesláno od rossini
    Chlapi, jak je to u Navigonu s BZ. Je tam taky možnost (jako u TT) importovat vlastní BZ a jak je to s pokrytím (POI) ČR?
    Nechápu uplně přesně slovo "Body zájmu",ale můžeš si stáhnout do paměti Navigonu jakékoliv místo na mapě a k tomu si přidat název a třeba i hlasový pokyn.Ale asi se spíše bude jednat o nějaká veřejná místa(Sportoviště,banka,benzínka...) a to tam dle mého mínění zadávat nelze,a nebo to ještě nikdo nezkoušel,včetně mne.Teď mě tak napadlo že bych to mohl zkusit.Dám vědět jestli to tam nějak nedostanu.

  14. #119
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Nevíte někdo jestli se nechystá zase nějaký Upgrade?

  15. #120
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Funguje nekomu Navigon v zarizeni s Windows Mobile 5? Je Navigon s timto systemem jiz kompatibilni? Diky

Strana 8 z 9 PrvníPrvní ... 6789 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Navigon 7210 - tipy, triky a obecné zkušenosti...
    Od Tarabascz_ce4you v sekci Navigon
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-01-2009, 20:32
  2. iGO - rady, tipy, zkušenosti
    Od beecher v sekci iGO
    Reakcí: 315
    Poslední příspěvek: 26-07-2006, 22:33
  3. Alturion - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci Alturion
    Reakcí: 270
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 15:22
  4. Tom Tom - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 735
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 14:33