Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 7 z 9 PrvníPrvní ... 56789 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 91 až 105 z 133

Téma: Navigon - rady, tipy, zkušenosti

  1. #91
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    149

    Citace Původně odesláno od martinhamr
    Můj dojem je takový,že si myslím že i na mapách pro Českou republiko něco přibilo.Kdo používá varovné značky rychlosti jako já,tak si myslím že tam někde jsou nově.Třeba Praha,Novořeporyjská jihozápadní okruh.Hlásí to 130Km/h.Napište prosím jestli je to i ve verzi 5.
    Fakt to je jen dojem Označení rychlosti je součástí mapového podkladu, takže by museli vydat aktualizaci mapy. A vydali aktualizaci mapy GB ...

  2. #92
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Citace Původně odesláno od pantata
    Citace Původně odesláno od martinhamr
    Můj dojem je takový,že si myslím že i na mapách pro Českou republiko něco přibilo.Kdo používá varovné značky rychlosti jako já,tak si myslím že tam někde jsou nově.Třeba Praha,Novořeporyjská jihozápadní okruh.Hlásí to 130Km/h.Napište prosím jestli je to i ve verzi 5.
    Fakt to je jen dojem Označení rychlosti je součástí mapového podkladu, takže by museli vydat aktualizaci mapy. A vydali aktualizaci mapy GB ...
    A na Novořeporyjské ji máš také?Zkus simulaci...



  3. #93
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    253

    tak jsem se vratil z dovolene,byl jsem u Hodonina,tesil jsem se ,jak tam pouziji Navigon.Hned prvni den jsem zjistil,ze jsem rad,kdyz jsem trefil do Straznice,vsude kolem bilo,nejak to pokryti nejede.Prepnul jsem na Tomtoma a ejhle,vsude nejaka silnice ,ulicka.Navigon uz po vylepseni na 5.1 jede dobre,s HP4700 uz nepada,ale ,kdyz opomenu pokryti,ta HROZNA POMALOST,to je doba nez se otevre okno.Mozna je chyba u me,nema nekdo radu?Jestli ne,tak jede soft do kose a jezdim s Tomtomem:no:

  4. #94
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    47

    Dnes se mi Navigon 5.1 nejak kousl, po nekolika soft resetech se muj iPAQ 4700 zasekl tak, ze po soft resetu vubec nenabihal, pomohl az hard reset na nekolikaty pokus. Stalo se vam to nekomu taky?

  5. #95
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    130

    Jo, take mam problem s 5.1. Naviguje me to pouze na kratke useky, cca 200 - 300 metru dlouhe a hlasi, ze jsem u konce sve cesty

    Vratil jsem se k 5.0. Vypada to, ze komu to nejelo, tak jede a komu to jelo, tak ma problemy. I kdyz znam i take, co jim to s 5.1 funguje.

    Zda se, ze N5 je sazkou do loterie (pojede - nepojede?)

  6. #96
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Mám Asuse 730 a šlapeto perfektně jak s N5,tak i s N5.1 Ty HP jsou asi prokleté.:no:

  7. #97
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Hmmmm na Aceru N10 to taky nejde

    5.1 naviguje na nejblizsi krizovatku, tam se zacne tocit dokola a rve ste v cili. A tak dale celou cestu.



  8. #98
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Tak si tu 5.1 zase odmázněte a dejte si tam 5.

  9. #99
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Tam me depta to ze nerika vzdalenost na krizovatku

    Asi skusim vsecky 3 verze update

  10. #100
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    65

    omlouvám se, že otravuji, ale nevíte někdo jaké pokratí má Slovensko. Používám Toma, ale tam není nic a tak bych rád radu od někoho, kdo má tohle. Díky

  11. #101
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    149

    Téměř žádné (mírně hlavní cesty a Bratislava)

  12. #102
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    EE, ta verze pro HP to nedela, a na druhym PDA od Asuse to chodi OK hned po instalaci.

    A navic je to instalovane z orgos DVD, lezi mi tu na stole :-) Ovsem co na tom PDA bylo instalovane driv, tod otazka - moje to neni. Nemcina pro navigaci saje.




  13. #103
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Slovensko sou tam koukam dve silnice, dost k prdu

    To same pokryti mest v Cechach - velka seda plocha, a par hlavnich silnic

    Tohle bych si osobne nikdy na navigaci poc esku neporidil. Nicmene kolega tvrdi ze na Nemecko je to super vcetne cisel baraku

  14. #104
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    65

    Aha, díky moc takže to asi nebudu ani zkoušet a stáhnu ci jen cestu (itinerář) z Michelinu.
    Jo a když už tak otravuji tak Maďarsko nebo Chorvatsko asi to samé, co?

  15. #105
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Je tam Slovinsko, jenze to ti asi nepomuze v ceste na Jadran

Strana 7 z 9 PrvníPrvní ... 56789 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Navigon 7210 - tipy, triky a obecné zkušenosti...
    Od Tarabascz_ce4you v sekci Navigon
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-01-2009, 20:32
  2. iGO - rady, tipy, zkušenosti
    Od beecher v sekci iGO
    Reakcí: 315
    Poslední příspěvek: 26-07-2006, 22:33
  3. Alturion - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci Alturion
    Reakcí: 270
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 15:22
  4. Tom Tom - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 735
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 14:33