Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 5 z 9 PrvníPrvní ... 34567 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 61 až 75 z 133

Téma: Navigon - rady, tipy, zkušenosti

  1. #61
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    253

    mam ipaq 4700,uz jsem snad zkusil vse,a nic.Zjistil jsem vsak,ze kdyz nepripojim GPS nebo GPS nema signal,tak to nespadne,ale jakmile mam signal a zacne to navigovat,tak to cele spadne.Mam GPS navilock 308,nevite nekdo,jestli to nemuze byti tim?

  2. #62
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Tady je stránka na stránkách Navigonu kde si zjistíš kompatibilitu http://www.navigon.cz/site/de/de/service_support/compatibility

    Chtěl jsem si koupit Asus 730 a ejhle Navigon by mi nechodil...:? A to jsem měl již nákup rozjednán.



  3. #63
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    47

    S iPaqem 4700 to funguje. Problem bude v necem jinem ;-)

  4. #64
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    Citace Původně odesláno od iron side
    mam ipaq 4700,uz jsem snad zkusil vse,a nic.Zjistil jsem vsak,ze kdyz nepripojim GPS nebo GPS nema signal,tak to nespadne,ale jakmile mam signal a zacne to navigovat,tak to cele spadne.Mam GPS navilock 308,nevite nekdo,jestli to nemuze byti tim?
    jednomu znamymu to dela totez a taky ma 4700, me funguje s 2210 bez problemu...

  5. #65
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    253

    tak po dlouhem tydnu trapeni jsem prisel v com je zakopany pes,jak jsem zjistil,Navigon5 ma jeden nedostatek a to ten,ze s nim funguji jen 2 z 10 HP4700.To byla doba,mel jsem do Sunnysoftu zavolat hned,a nemusel jsem se trapit.Jak mi rekli,ocekavaji nejakou utilitku,ktera by mohla vyjit do 14 dni,ale kdo vi.Tak si NV5 za 7000,- fouknu pod postel a snad jednou nekdy pouziju.Tak to je konec me odysee s NV5:

  6. #66
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    Citace Původně odesláno od iron side
    tak po dlouhem tydnu trapeni jsem prisel v com je zakopany pes,jak jsem zjistil,Navigon5 ma jeden nedostatek a to ten,ze s nim funguji jen 2 z 10 HP4700.To byla doba,mel jsem do Sunnysoftu zavolat hned,a nemusel jsem se trapit.Jak mi rekli,ocekavaji nejakou utilitku,ktera by mohla vyjit do 14 dni,ale kdo vi.Tak si NV5 za 7000,- fouknu pod postel a snad jednou nekdy pouziju.Tak to je konec me odysee s NV5:
    a co takhle upgradovat ROM pro 4700, je k mani verze 1.1 (od 10.5.)

  7. #67
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    19

    Citace Původně odesláno od martinhamr
    Tady je stránka na stránkách Navigonu kde si zjistíš kompatibilitu http://www.navigon.cz/site/de/de/service_support/compatibility

    Chtěl jsem si koupit Asus 730 a ejhle Navigon by mi nechodil...:? A to jsem měl již nákup rozjednán.
    Mám Asuse 730W a po Navigonu 4.2 jsem si teď pořídil N 5. Funguje, ale občas musím udělat hard reset, protože se mi nespojí Navigon s GPS - mám iTEC bluetoth ze sady od Sunnysoftu, možná je to tím.



  8. #68
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Citace Původně odesláno od jarula
    Citace Původně odesláno od martinhamr
    Tady je stránka na stránkách Navigonu kde si zjistíš kompatibilitu http://www.navigon.cz/site/de/de/service_support/compatibility

    Chtěl jsem si koupit Asus 730 a ejhle Navigon by mi nechodil...:? A to jsem měl již nákup rozjednán.
    Mám Asuse 730W a po Navigonu 4.2 jsem si teď pořídil N 5. Funguje, ale občas musím udělat hard reset, protože se mi nespojí Navigon s GPS - mám iTEC bluetoth ze sady od Sunnysoftu, možná je to tím.
    Mám obavy že vtom je zakopanej pes...Dělat občas hard reset by mě dost drtilo!

  9. #69
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    Citace Původně odesláno od jeenik
    Citace Původně odesláno od iron side
    tak po dlouhem tydnu trapeni jsem prisel v com je zakopany pes,jak jsem zjistil,Navigon5 ma jeden nedostatek a to ten,ze s nim funguji jen 2 z 10 HP4700.To byla doba,mel jsem do Sunnysoftu zavolat hned,a nemusel jsem se trapit.Jak mi rekli,ocekavaji nejakou utilitku,ktera by mohla vyjit do 14 dni,ale kdo vi.Tak si NV5 za 7000,- fouknu pod postel a snad jednou nekdy pouziju.Tak to je konec me odysee s NV5:
    a co takhle upgradovat ROM pro 4700, je k mani verze 1.1 (od 10.5.)
    Tak muj znamej nainstaloval ROM pro HP 4700 verze 1.1 a ted se to ve spojeni s navigonem 5 zda bejt mnohem stabilnejsi (respektive uplne stabilni), ale jeste je treba udelat poradnej zatezovej test

  10. #70
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    253

    jak mi sdelil prodejce,nektera HP 4700 jsou trochu jina,proto nektera chodi a nektera ne s NV5,ja mam samozrejme ten NE,tak musim cekat na nejakou tu utilitku.Pry ma vyjit behem 14 dnu,tak uvidime.Zatim mi bylo receno,ze Sunnysoft prestal NV k HP4700 prodavat,tak uvidime.

  11. #71
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Citace Původně odesláno od iron side
    jak mi sdelil prodejce,nektera HP 4700 jsou trochu jina,proto nektera chodi a nektera ne s NV5,ja mam samozrejme ten NE,tak musim cekat na nejakou tu utilitku.Pry ma vyjit behem 14 dnu,tak uvidime.Zatim mi bylo receno,ze Sunnysoft prestal NV k HP4700 prodavat,tak uvidime.
    Tak ať se brzy dočkáš,také bych byl z toho na prášky...

  12. #72
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    130

    Zda se, ze problem padani Navigonu 5 na HP iPAQ 4700 je v komunikaci s GPS prijimace.

    4700 a SmartMaps, signal "jako skala" i ze vzdalenosti 5m. Supr viditelnost satelitu, BT funguje.

    4700 a Navigon 5, pokud nejsem do 1m tak hlasi ze GPS vidi, ale ze nejsou satelity. Kdyz se vice vzdalim, tak ztraci spojeni. Ale pritom kdyz se podivam na Nastveni spojeni, tak je BT Optimalni, nebo lehce pod.
    GPS mam BT338.

    Jinak NAvigon 5, navigace ktera se da pouzit (vzhledem k pokryti) je Praha a pak mimo hranice smerem na zapad. Subjektivne je hlasova navigace prijemnejsi, hlas kultivovanejsi, hlaseni vcasna.Daleko, daleko lepsi nez SmartMaps

    Pokryti je dost spatne.
    Tak ze, po CR pouzivam SmartMaps, dovedou i do Kotehulek, v Praze Navigon (vcas reaguje, vcas varuje)

    Mimo nas svet Navigon.







  13. #73
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    130

    Jak se daji pridat vlastni POI do NAVIGONu 5?
    Treba pripisi i souradnice.
    Je k tomu externi SW?

  14. #74
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    1

    Jsou upgrady map zadarmo, nebo se musi dokupovat. Diky moc

  15. #75
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    Citace Původně odesláno od jeenik
    Citace Původně odesláno od jeenik
    Citace Původně odesláno od iron side
    tak po dlouhem tydnu trapeni jsem prisel v com je zakopany pes,jak jsem zjistil,Navigon5 ma jeden nedostatek a to ten,ze s nim funguji jen 2 z 10 HP4700.To byla doba,mel jsem do Sunnysoftu zavolat hned,a nemusel jsem se trapit.Jak mi rekli,ocekavaji nejakou utilitku,ktera by mohla vyjit do 14 dni,ale kdo vi.Tak si NV5 za 7000,- fouknu pod postel a snad jednou nekdy pouziju.Tak to je konec me odysee s NV5:
    a co takhle upgradovat ROM pro 4700, je k mani verze 1.1 (od 10.5.)
    Tak muj znamej nainstaloval ROM pro HP 4700 verze 1.1 a ted se to ve spojeni s navigonem 5 zda bejt mnohem stabilnejsi (respektive uplne stabilni), ale jeste je treba udelat poradnej zatezovej test
    zatezovy test zjistil, ze se kamosovi spojeni uz neztraci, ale zato se navigon velmi casto uplne vypne, takze s 4700 stale neni moc pouzitelny

Strana 5 z 9 PrvníPrvní ... 34567 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Navigon 7210 - tipy, triky a obecné zkušenosti...
    Od Tarabascz_ce4you v sekci Navigon
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-01-2009, 19:32
  2. iGO - rady, tipy, zkušenosti
    Od beecher v sekci iGO
    Reakcí: 315
    Poslední příspěvek: 26-07-2006, 21:33
  3. Alturion - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci Alturion
    Reakcí: 270
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 14:22
  4. Tom Tom - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 735
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 13:33