Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 9 PrvníPrvní ... 23456 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 133

Téma: Navigon - rady, tipy, zkušenosti

  1. #46
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    150

    Dívali jste se někdo na tohle?
    Kromě ČR je tam tuším i část Řecka, Maďarsko, Slovensko a taky Slovinsko.

  2. #47
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Citace Původně odesláno od jarula
    Citace Původně odesláno od martinhamr
    Citace Původně odesláno od petr22
    Jenze je ten sw u nas nepouzitelny, takze na co kupovat jen navigaci Nemecka.....
    Proč ty máš Navigon5 že máš takovéhle poznatky? V České republice jsou velice dobře pokryté silnice I.a II. třídy a to dostatečně stačí.Navíc já potřebuji mapu celé Evropy protože často jezdím do ciziny. A když bude tempo pokrytí ČR pokračovat jako doposavad tak se máme skutečně na co těšit. Viz: v předchozím příspěvku mapy… :yes:
    S tou II.třídou v ČR to jistě nemyslíš vážně. I.třída snad, ale třeba takové Boskovice, či Blansko, které bohužel na I.třídě neleží , jsem nenašel. Vesničky na I.třídě z Brna do Hradce už oproti N 4.2 jsou, ale okolo jsou stále "lvi".

    V Z.Evropě pohoda, ale ten Východ. Ve středu jsem zkoušel Polsko, včera Slovensko. Výběr měst, které jsou volitelné pro navigaci, je spíš k pláči než smíchu. Přesto, včera po Bratislavě byla navigace v pohodě, až do čísla popisného v zvolené ulici, ale když jsem se pak z centra chtěl dostat na dálnici na Žilinu, tak mě nutila stále se otočit do protisměru, je-li možno, ale ono na dálnici s dělícím pruhem, byť ve městě, je problém. Trvalo mi snad 2 kilometry, než mi docvaklo, že nikdo není neomylný, a jet opačným směrtem se dá jedině přes dálniční sjezd a nájezd. První dojem perfektní Bratislavy vystřídalo zklamání z neaktuálních podkladů. Zbytek cesty směr Žilina byl bez připomínek. Zpět na Moravu zná jen I.třídu.

    Neber si to osobně,ale čekat od navigace že za tebe převezme řízení je velká utopie.No a že tam není slušně Bratislava a Slovensko,tak to se nediv.Vyrábějí to Němci a ty nějaké Slovensko zajímá až na konec.Nevím jestli jsi měl třeba před Navigonem 4,2 ještě starší verzi,zajímalo by mně jak dělá navigon rok od roku větší pokroky...Aspoň v České republice



  3. #48
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    A ještě něco,nechápu proč se tady pořád někdo přetrumfovává že ten či onen soft je lepší.Jestli je někdo zklamán že se jeho očekávání nenaplnilo do puntíku,tak to je mi líto,ale jsou to jenom hračky pro nás nadšené "GPSkáře" a jestli to někdo bere jako něco životně důležitého tak je to jen jeho problém...

  4. #49
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    130

    Je pravdou, ze vetsina GPS programu jsou "pouhou hrackou".
    Vetsina uzivatelu je "nepotrebuje" pouze chce. U teto skupiny problemy tak nevadi, i kdyz dilko by melo byt perfektni.
    Ale co s temi, kteri navigaci skutecne potrebuji?

  5. #50
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Vzhledem k tomu, ze vyrabime navigacni pocitace do aut, tak rozhodne navigaci za HRACKU NEPOVAZUJI

    Naopak, je to smrtelne vazne myslena aplikace kde jakakoliv chyba muze stat desitky tisic Euro. U nas by si nikdo nedovolil vydat nekompletni nebo polofunkcni mapu - proste by ta pokuta byla tak strasliva nehlede na ostudu, kdy by vsichni zakaznici nakoupili jinde.

    Pokud neni vyrobek prvotridni, nesmi na trh. Jedine stesti sw firem je ze SW se neprodava - tudiz ho nelze reklamovat pro nefunkcnost. Jenze navigacni pocitac reklamovat lze.

    Pokud by se melo jednat o bezcennou hracku, melo by se to prodavat za 200 Kc v hrackarstvi, a ne v srioznich obchodech.

    To, co predvadi nektere firmy s mapami a softem by si v automobilovem prumyslu nedovolil nikdo - jedna takova bota a firma zjisti, ze nema pro koho vyrabet.

    A je mnohem lepsi vydat az kompletni mapu nez nejakou polofunkcni. TeleAtlas ty mapy MA, protoze nase Blaupunkt navigace ma kompletni podklady pro CR od roku 2003. Tudiz to co predvadi Navigon je pouze tahani penez z lidi.

    Navigaci, na kterou enni spoleh nebo ma nekompletni mapy nema smysl v dames state vubec prodavat.

  6. #51
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Citace Původně odesláno od petr22
    Vzhledem k tomu, ze vyrabime navigacni pocitace do aut, tak rozhodne navigaci za HRACKU NEPOVAZUJI

    Naopak, je to smrtelne vazne myslena aplikace kde jakakoliv chyba muze stat desitky tisic Euro. U nas by si nikdo nedovolil vydat nekompletni nebo polofunkcni mapu - proste by ta pokuta byla tak strasliva nehlede na ostudu, kdy by vsichni zakaznici nakoupili jinde.

    Pokud neni vyrobek prvotridni, nesmi na trh. Jedine stesti sw firem je ze SW se neprodava - tudiz ho nelze reklamovat pro nefunkcnost. Jenze navigacni pocitac reklamovat lze.

    Pokud by se melo jednat o bezcennou hracku, melo by se to prodavat za 200 Kc v hrackarstvi, a ne v srioznich obchodech.

    To, co predvadi nektere firmy s mapami a softem by si v automobilovem prumyslu nedovolil nikdo - jedna takova bota a firma zjisti, ze nema pro koho vyrabet.

    A je mnohem lepsi vydat az kompletni mapu nez nejakou polofunkcni. TeleAtlas ty mapy MA, protoze nase Blaupunkt navigace ma kompletni podklady pro CR od roku 2003. Tudiz to co predvadi Navigon je pouze tahani penez z lidi.

    Navigaci, na kterou enni spoleh nebo ma nekompletni mapy nema smysl v dames state vubec prodavat.

    No za 60-80tisíc co stojí navigace v autě ty mapy musejí být sakra kompletní.A nestojí náhodou to vaše CD nebo DVD taky nějakou tisícovku?Zajímalo by mě kolik tam máte POI bodu pro Českou Republiku...

  7. #52
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    130

    Citace Původně odesláno od petr22
    Vzhledem k tomu, ze vyrabime navigacni pocitace do aut, tak rozhodne navigaci za HRACKU NEPOVAZUJI

    Naopak, je to smrtelne vazne myslena aplikace kde jakakoliv chyba muze stat desitky tisic Euro. U nas by si nikdo nedovolil vydat nekompletni nebo polofunkcni mapu - proste by ta pokuta byla tak strasliva nehlede na ostudu, kdy by vsichni zakaznici nakoupili jinde.

    Pokud neni vyrobek prvotridni, nesmi na trh. Jedine stesti sw firem je ze SW se neprodava - tudiz ho nelze reklamovat pro nefunkcnost. Jenze navigacni pocitac reklamovat lze.

    Pokud by se melo jednat o bezcennou hracku, melo by se to prodavat za 200 Kc v hrackarstvi, a ne v srioznich obchodech.

    To, co predvadi nektere firmy s mapami a softem by si v automobilovem prumyslu nedovolil nikdo - jedna takova bota a firma zjisti, ze nema pro koho vyrabet.

    A je mnohem lepsi vydat az kompletni mapu nez nejakou polofunkcni. TeleAtlas ty mapy MA, protoze nase Blaupunkt navigace ma kompletni podklady pro CR od roku 2003. Tudiz to co predvadi Navigon je pouze tahani penez z lidi.

    Navigaci, na kterou enni spoleh nebo ma nekompletni mapy nema smysl v dames state vubec prodavat.
    Jo, myslim ze si rozumime. Ja se bavim o programech, ne o HW. Kdyz rikam, ze Navigace je hracka, tak to netvrdim o HP iPAQ hx 4700, to je snad jasne
    V takovem stavu, v jakem firmy vypousteji sve produkty, to by si malokdo v oblasti HW dovolil.
    Problem je jediny a to moznost vraceni takoveho SW.
    Kdyz nejede HW, vratim. Kdyz nejede vice lidem, tak ho vrati. Dusledek, firma jde do sipku.
    Kdyz nejede SW, tak se clovek obrati na podporu. Vysledek, firma si zacne uctovat i konzultace a zacne na tom vydelavat

    Vracel vubec nekdo SW z oblasti navigace? Jake mate zkusenosti?



  8. #53
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    253

    potreboval bych poradit,mam navigon5,naistaloval jsem ho s polu s mapou na CF kartu,spustim to a do deseti min.mi to spadne.Zkousel jsem to dat na druhou kartu a porad to same.Mat Ipaq 4700.

  9. #54
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    149

    Citace Původně odesláno od iron side
    potreboval bych poradit,mam navigon5,naistaloval jsem ho s polu s mapou na CF kartu,spustim to a do deseti min.mi to spadne.Zkousel jsem to dat na druhou kartu a porad to same.Mat Ipaq 4700.
    zkousel jste dat program do PDA a mapu na kartu? jenom pro informaci mate originalniho NAvigona 5?

  10. #55
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    253

    jasne,zkousel jsem to dati na kartu i do PDA,mam original,Jen co to zapnu,vse nabehne jak ma,rozjedu se ,zacne mi to navadet a do 10 min. mi to spadne,potom uz to pada jen co mi nabehne mapa,nevim co s tim mam delat

  11. #56
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    130

    Citace Původně odesláno od iron side
    jasne,zkousel jsem to dati na kartu i do PDA,mam original,Jen co to zapnu,vse nabehne jak ma,rozjedu se ,zacne mi to navadet a do 10 min. mi to spadne,potom uz to pada jen co mi nabehne mapa,nevim co s tim mam delat
    Zacni od pocatku. Hard reset. A pak Navigon.Nic vic. Program v pameti, data na karte.
    Pokud chodi, OK. Postupne pridavej programy, az to zacne blbnout.

  12. #57
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    253

    dobra,zkusim hard reset,jeste mi rekni,kam mam nahrad ten softim,do ipaq store?A mapu na kartu?Vecer to zkusim,uz jsem z toho cely nasr...,



  13. #58
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    130

    Zkus ruzne verze. Program do RAM, data do karty. Pak zkus iPAQ store, pokud by to nejelo.
    Ja jsem tento program zkousel a technicky to chodilo.
    Kdyby neco tak pis SZ

  14. #59
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    253

    tak jsem snad zkusil vsechno,snad jeste muzu zkusit to fouknout do baterky ,stale stejny vysledek,vse bezi OK do doby,nez zpustim navigovat,pak to bezi par minut a sadne mi to,poradte nekdo co stim,je mozne,ze to je tou novou verzi ramky?

  15. #60
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    149

    Citace Původně odesláno od iron side
    tak jsem snad zkusil vsechno,snad jeste muzu zkusit to fouknout do baterky ,stale stejny vysledek,vse bezi OK do doby,nez zpustim navigovat,pak to bezi par minut a sadne mi to,poradte nekdo co stim,je mozne,ze to je tou novou verzi ramky?
    co máte za přístroj? vím, že navigon 4.2 měl problémy na acer n50, ale to jen na okraj

Strana 4 z 9 PrvníPrvní ... 23456 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Navigon 7210 - tipy, triky a obecné zkušenosti...
    Od Tarabascz_ce4you v sekci Navigon
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-01-2009, 20:32
  2. iGO - rady, tipy, zkušenosti
    Od beecher v sekci iGO
    Reakcí: 315
    Poslední příspěvek: 26-07-2006, 22:33
  3. Alturion - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci Alturion
    Reakcí: 270
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 15:22
  4. Tom Tom - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 735
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 14:33