Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 9 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 133

Téma: Navigon - rady, tipy, zkušenosti

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    47

    Navigon 4, to snad ne

    Mimochodem - otazka pro autory uzasneho noveho ceskeho navigacniho SW, jehoz diskuse je uz uzavrena: Budete poskytovat neco jako konkurencni upgrade?

  2. #17
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Citace Původně odesláno od vichr
    Navigon 4, to snad ne

    Mimochodem - otazka pro autory uzasneho noveho ceskeho navigacniho SW, jehoz diskuse je uz uzavrena: Budete poskytovat neco jako konkurencni upgrade?

    Na krabici nekoukej,ta stím nesouvisí.Jde o to před krabicí.Nebo lépe co je vní.



  3. #18
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    231

    Zkousel uz nekdo tu na ACER n35? Podle NAVIGONU by mela fungovat, podle Suunysoftu ne

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    74

    No v poslední době se zdá že Acer N35 s verzi 5 problem nemá naopak Acer N50 většinou nefunguje vubec

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    74

    No v poslední době se zdá že Acer N35 s verzi 5 problem nemá naopak Acer N50 většinou nefunguje vubec

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    2

    ano. mam acer n35 a navigon 5 na nom funguje bez problemov...

  7. #22
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    231

    Dik za info



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    47

    Tak mi prisel Navigon 5, program je hezky, nektere nejdrsnejsi problemy predchozi verze jsou vyreseny (napr. ted uz to neni pozadu, ale zobrazuje skutecne, kde zrovna jste).

    Jsem ale dost zklamany z podrobnosti map (jen par velkych mest, zbytek pokud jde o ulice je smula). To je drsne. Netusite nekdo, jaka je nadeje na brzky update map?


  9. #24
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    150

    Citace Původně odesláno od vichr
    .... Netusite nekdo, jaka je nadeje na brzky update map?
    Už se to tady řešilo několikrát. Navigon používá mapy od Navteq, takže info by mohlo být tady

  10. #25
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    Tak zkouším Navigon 5 - mám ipaq 2210 a iTec 308, přestože s jakýmkoli jiným software mě tato kombinace funguje bez problémů, tak s Navigon 5 po několika minutách spojení dojde ke ztrátě satelitního signálu, přestože iTec ukazuje, že signál má a navigon mi ohlašuje, že spojení s GPS je bez problémů a že není satelitní signál. Když pak restartuji tak opět chvíli běží a pak opět vypadne... Zkoušel jsem různé možnosti GPS předdefinovaných modulů a problém nevyřešen. Nemá někdo podobné zkušenosti či návod jak problém řešit?

  11. #26
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    tak už jsem na chybu přišel, už vše funguje jak má.... omlouvám se za unáhlený předchozí příspěvek

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    7

    chci se zeptat mam taky Acer N35 pouzivam alturion6 ale moc mi nesedi je navigon5 lepší a ma hlasovou navigaci v češtině



  13. #28
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Citace Původně odesláno od ANGELLO
    chci se zeptat mam taky Acer N35 pouzivam alturion6 ale moc mi nesedi je navigon5 lepší a ma hlasovou navigaci v češtině
    Nemohu posoudit alturion6,ale Navigon je alespoň pro mne naprostá bomba.Jel jsem v Pondělí do Drážďan a ta přesnost navigace je skutečně na centimetry! Hlasová navigace je dokonalá a skoro by se člověk nemusel ani na ten displej dívat,ale nekoukejte se na něj když je to tak pěkně graficky vyvedené ) Například nastavené značky rychlosti byli měněné skutečně tak jak byli na silnici. Již se těším na modul TMC a jeho dopravní hlášení,mám ho teprve objednaný.

  14. #29
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Jenze je ten sw u nas nepouzitelny, takze na co kupovat jen navigaci Nemecka.....

  15. #30
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Citace Původně odesláno od petr22
    Jenze je ten sw u nas nepouzitelny, takze na co kupovat jen navigaci Nemecka.....
    Proč ty máš Navigon5 že máš takovéhle poznatky? V České republice jsou velice dobře pokryté silnice I.a II. třídy a to dostatečně stačí.Navíc já potřebuji mapu celé Evropy protože často jezdím do ciziny. A když bude tempo pokrytí ČR pokračovat jako doposavad tak se máme skutečně na co těšit. Viz: v předchozím příspěvku mapy… :yes:

Strana 2 z 9 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Navigon 7210 - tipy, triky a obecné zkušenosti...
    Od Tarabascz_ce4you v sekci Navigon
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-01-2009, 19:32
  2. iGO - rady, tipy, zkušenosti
    Od beecher v sekci iGO
    Reakcí: 315
    Poslední příspěvek: 26-07-2006, 21:33
  3. Alturion - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci Alturion
    Reakcí: 270
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 14:22
  4. Tom Tom - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 735
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 13:33