Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: AvantGo

  1. #1

    pdq pdq je offline
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    384

    Stahoval som si aplikaciu AvantGo no na strankach Avantu som pri istalacii narazil na jeden problem a to ze nie je podporovane zariadenie Smartphone WM 2003 SE a vlastne ziaden Smart. Co s tym? Viete o nejakom podobnom programe?
    Len nie World of line od Sunnysoftu to mi taktiez nepodporuje.
    Dakujem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Avantgo
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    j@m j@m je offline
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    44

    Avantgo mi pekne bezelo, ale jednou se mi njk pomichaly data a videl jsem ruzne nesmysly. Zrusil jsm cely obsah adresare s data avango a nyni mi pri synchronizaci neupdatuje zadny kanal. Stale je vse prazdne. Uz jsm zkousel rusit, pridavat kanaly, rusit server a znovu nastavovat. Nic nepomaha. Nevite nekdo co s tim?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    j@m j@m je offline
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    44

    Anebo nevite nekdo jak uplne odstranit avantgo z mdaII?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    avantgo je soucasti pIE, pokud vim. Zkusil jsi se prihlasit na jinej ucet a pak zpatky?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    180

    Citace Původně odesláno od j@m
    Avantgo mi pekne bezelo, ale jednou se mi njk pomichaly data a videl jsem ruzne nesmysly. Zrusil jsm cely obsah adresare s data avango a nyni mi pri synchronizaci neupdatuje zadny kanal. Stale je vse prazdne. Uz jsm zkousel rusit, pridavat kanaly, rusit server a znovu nastavovat. Nic nepomaha. Nevite nekdo co s tim?
    Tak mne sa to svojho času stalo tiež (s "pomocou" Fast Cleanup). Nepomohlo nič iné len HR, odinštalovať AvantGo a potom znovu nainštalovať.
    A mimochodom, nová verzia (5.7) už nie je súčasťou PIE, ale funguje samostatne a musím povedať, že lepšie. Nejaké drobnosti tam ešte sú, ale...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. ActiveSync 4.1 a AvantGO
    Od milex_ce4you v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-01-2006, 13:30
  2. Nastavení Avantgo
    Od jeenik_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 22-06-2005, 09:19
  3. Jak zprovoznit AvantGO?
    Od Rogner_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 25-03-2004, 16:30
  4. CE4 You a AvantGo
    Od Madfather_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-09-2003, 16:54