Neboj. Od doby, kdy jsme si nainstalovali první Windows95 jsme zvyklí, že je spousta věcí každý den jinakPůvodně odesláno od Pavel Koza
.
Neboj. Od doby, kdy jsme si nainstalovali první Windows95 jsme zvyklí, že je spousta věcí každý den jinakPůvodně odesláno od Pavel Koza
.
Jednoznacne podle vyrobcu, ve smes jsou zarizeni vicemene identicka. Mozna by nebylo od veci rozdelit Technickou podporu na vice podkategorii. Npr. Wi-fi, bluetooth, Activesync, Pam. karty, apod. ke kazdemu je spousta diskuzi, bylo by pak jednodussi vyhledavani.
Já se domnívám, že když je diskuze rozdělena podle modelů, tak je přehlednější. Jestliže chci si projít nějakou oblast, která mě zajímá, tak je to rychlejší, než se "přehrabovat" mnoha jinými příspěvky a názory.
Dělení modelů - ne.Sem začátečník a s mým novým ,půlroku starým Hx3700 se dostal na ce4you a na fóru se vyznal hned a účelově našel vše co sem chtěl Mě osobně to ted vyhovuje akorat by bodlo fulltextové hledaní
...no, to uz snad par dni boda, nePůvodně odesláno od Gooddeath
![]()
ne to Hledat ale v pravo nahore ramecek na fulltext a ten sem tam nenasel) viz tady
Tyto diskuze jen kopiruji phpBB, nejedna se o stejny system.
osobne si myslim ze rozdelenim na konkretni modely se spousta informaci ktere by mohli byt uzitecne i uzivatelum ostatnich zarizeni (treba i jineho vyrobce) rozmelni do "mikrochlivku", ktere uz nebude bavit procitat nikoho jineho, nez prave vlastnika (ci potencialniho vlastnika) inkriminovaneho typu. Jsem za nechat to jak to je, protoze jsem se dozvedel spoustu informaci, ktere by se najednou ocitly ve forech ktera by mne stezi napadlo navstivit..
To ne, např. SW by se přeci měl diskutovat ve vlastní kategorii. Problém třeba s lámajícím se stylusem na Looxu 720 pak ve "chlívku" Loox 720 ...Původně odesláno od Orloj
Dejme tomu u Aceru by to nebyl problem - modelu je tam par a kazdy je uuplne jiny nez ten druhy. A co takove iPaqy?
Nech to tak, jak to je...
Zbytecna prace... Vyrobci maji spolecne prislusenstvi a spolecne problemy... V threadu hp jsem jako doma...Navic by hromada modelu (treba ten muj) zelo prazdnotou... a ptat bych se nekde jinde... na jinem ipaqu ...
jednoznacne NE :no:
Takze timto debatu uzaviram a dekuji za postrehy. V ankete sice zvitezila varianta oddelenych for, ale priznivci spolecnych for meli zase silnejsi argumenty. Odsouvam timto reseni tohoto problemu na dobu, kdy bude mit ce4you 1000000 prispevku mesicne NEBO 25000 lidi kazdy den![]()