Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 42 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 622

Téma: Co se zobrazuje na displejích ( TODAY ) našich přístrojů.

  1. #31
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    121

    Abych jen neprudil.

    Standard od T- mobile.

    Inspirace od ostatních:

    WisBar v 1.x (zkouším, zatim mne neuchvátil)
    NDays

    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00045905_display_3_6Dm4.jpg 
Zobrazení: 20 
Velikost: 17.0 KB 
ID: 1294  

  2. #32
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    Od doby, kdy jsem zde prezentoval aktuálně používaný Today, mám již několik SZ s prosbou o info. Rád odpovím všem, ale jednodušší možná bude to sem hodit. Podotýkám, že nejsem agentem Juniho ani Handango . Za design může soubor B&W, který obsahuje ikony a skiny nonVGA a VGA pro programy PocketBreeze, ContactBreeze, WisBar, SpbP+ a Weather panel. Stránky onoho finského maníka jsou ZDE, najdete tam plno free, ale B&W je na Handango asi za 5$, tzn. i s DPH (VAT) to je něco kolem 140,- Kč.
    Pro korektní zobrazení češtiny ve skinech WisBar je potřeba malá úprava:
    Jedu v TotalCommanderu, v cihle mám nainstalovaný font CETahoma. Rozbalte B&W, vlezte do nonVGA či VGA adresáře, rozbalte soubor pro Breeze. Tam jsou tři soubory *.skin. Zadejte editaci, zadejte Ctrl+H, jako hledaný výraz zadejte Frutiger Linotype, jako náhradu zadejte CETahoma. To udělejte u všech používaných souborů *.skin. Uložte, překlopte do cihly a budete mít např. u WisBar správně česky názvy položek v settings, programech atd. To se ale týká jen výrazů, které bere WisBar z počeštění WM03, rozhodně od toho nečekejte překlad položek, které používá WisBar, prostě zmizí čtverečky a zkomoleniny....
    Je to v současnosti hojně používaný soubor ikon a skinů, dle dostupných informací pracuje Juni na doplnění ikon WetherPanelu pro PocketWeather, tzn. že doplní počet ikon počasí na potřebných 47+0 ikon... no uvidíme, zda dodrží slovo...
    PS: Umí to i landscape, ale nemám ověřenou kvalitu, zatím nejedu WM SE ops: , na kvalitu se ptejte TheMelina, který to provozuje na vysavači



  3. #33
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Tak zde zasílám slíbené scr...
    Jen jeden dotaz.Hrál jsem si v nastavení p. breeze a něco zapnul a něco vypnul a zjišťoval co se stane (takhle to testuje neznalec angličtiny ). Teď mám za datumem dvě závorky v kterých jsou čísla.Tu druhou už jsem pochopil.Je to číslo týdne,ale ta první mě nenapadá co by to mohlo být :sarcastic:
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00046216_landscape_lZBM.jpg 
Zobrazení: 20 
Velikost: 44.8 KB 
ID: 1308   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00046216_landscape2_WU3.jpg 
Zobrazení: 21 
Velikost: 49.7 KB 
ID: 1309  

  4. #34

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    dopructe mi pls nejakej dobrej skinner. zkousel jsem PocketBlinds, ale s tim se chudak masina skoro ani nespustila.

  5. #35
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    Citace Původně odesláno od CommanderZ
    dopructe mi pls nejakej dobrej skinner. zkousel jsem PocketBlinds, ale s tim se chudak masina skoro ani nespustila.
    Otestuj Pocket Theme Manager, možná bude vyhovovat tvým potřebám... např. TADY, nebo Theme Generator ZDE.. je toho více, vyhledej googlem

  6. #36
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    60

    Co dodat .... v jednoduchosti je krasa ...

    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00046304_screen_t1HC.jpg 
Zobrazení: 18 
Velikost: 23.6 KB 
ID: 1314  

  7. #37

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od BigOne
    jak jste na WeatherPanel našli usti nad labem? me to našlo akorat Prague? dik
    Možná to patří do jiné diskuse, ale tato je momentálně nejčtenější.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00046333_meteo_mOqC.jpg 
Zobrazení: 21 
Velikost: 34.5 KB 
ID: 1317  



  8. #38
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Dotaz na Jarouše a Birkoffa a Paveluha

    Vy používáte wisbar? A zobrazuje vám zmeškaný hovory a esemesky? A signál?
    Že mi zas cosi uniká...?

  9. #39
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    121

    Citace Původně odesláno od yasmeene2
    Dotaz na Jarouše a Birkoffa a Paveluha

    Vy používáte wisbar? A zobrazuje vám zmeškaný hovory a esemesky? A signál?
    Že mi zas cosi uniká...?
    Mně taky ne (MDA II) a proto jsem ho zrušil.

  10. #40
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    Citace Původně odesláno od yasmeene2
    Dotaz na Jarouše a Birkoffa a Paveluha

    Vy používáte wisbar? A zobrazuje vám zmeškaný hovory a esemesky? A signál?
    Že mi zas cosi uniká...?
    Můžeš podrobněji popsat problém? Já to mám OK, tzn. zmeškaný hovor je na cihle oznámen jednak blikáním pravé diody červeně a dále mám potom v horní liště "!", po ťapnutí na něj se zobrazí v bublině zmeškaný hovor (pokud ho mám v kontaktech, tak i se jménem). Stejná situace je u oznámení SMS - při jedné zmeškané je v bublině text, při více je tam jejich počet). Dtto u MMS. Zmeškaný hovor je evidován i v přehledu na telefonní klávesnici. Uff, tak jsem podrobně popsal, jak to funguje u mne, co z toho nefunguje u tebe, resp. co tam máš navíc při nepoužívání WB??

  11. #41
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Citace Původně odesláno od Jarouš
    Můžeš podrobněji popsat problém?
    No já si do teď myslel, že tyhle věci (signál, zmeškaný hovory, esemesky) wisbar nezobrazuje a proto se autor WA už pěkně dlouho pokouší o wisbar PE (momentálně v ne příliš fungující alfa verzi).

  12. #42
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Takovejhle bordel mam dnes na ploše já.. Nic víc tam nestíhám ani dát, v důsledku každodenních hardresetů v rámci testování ExtROMek..:?

    PS: Omlouvám se, že ten capture je tu dvakrát, trošku jsem se přehmátl.. Stane se, no..
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00046431_capture_vb4j.jpg 
Zobrazení: 27 
Velikost: 106.5 KB 
ID: 1319   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00046431_capture_KRM.jpg 
Zobrazení: 18 
Velikost: 92.9 KB 
ID: 1320  



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    42

    <font color="blue">toto jsou moje dva screeny,co pouzivam, nemam moc rad ty barevny ctverecky v tlacitku start</font></br>
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00046620_Screen001_0T2b.jpg 
Zobrazení: 25 
Velikost: 69.8 KB 
ID: 1328   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00046620_Screen002_S7sH.jpg 
Zobrazení: 20 
Velikost: 87.1 KB 
ID: 1329  

  14. #44
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    128

    Citace Původně odesláno od yasmeene2
    Dotaz na Jarouše a Birkoffa a Paveluha

    Vy používáte wisbar? A zobrazuje vám zmeškaný hovory a esemesky? A signál?
    Že mi zas cosi uniká...?
    Ja mam na SMSky a hovory Sunnysoft plus!

  15. #45
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    189

    Tak toto je moj Today.Snazim sa vzdy udrziavat aky taky poriadok.Neznasam ked tam mam milion ikon.Potom mam v tom chaos :-)
    Btw mam Wisbar free a bohate mi staci.

    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00046639_pda_eUkw.jpg 
Zobrazení: 21 
Velikost: 22.8 KB 
ID: 1330  

Strana 3 z 42 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Problémy jednotlivých verzí ROM u přístrojů MDA2/DATAPHONE2
    Od Jiří Pospíšil_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 89
    Poslední příspěvek: 18-09-2007, 11:15
  2. Kvalita použitých materiálů přístrojů E-Ten
    Od daník_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 05-04-2007, 13:58
  3. HTC, QTEK, MDA, O2 ... jak to tedy je s názvy našich PPC?
    Od sirandrew v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-12-2006, 01:48
  4. Redukce na 2 SIM do přístrojů MDA2/DATAPHONE2
    Od Jiří Pospíšil_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 29
    Poslední příspěvek: 23-02-2006, 17:38
  5. Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 04-05-2005, 09:47