Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: IE - nejde žádná www adresa

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    9

    Pánové, na FS720 mi najednou nejede žádná www adresa. Ihned po odentrování mi vylétne hláška: Stránka, kterou hledáte nemůže být zobrazena. Softreset nepomohl. Nemá někdo zkušenosti? Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... na PDA spusť welcome.exe ve složce Windows...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    9

    Díky, funguje to. Sice nechapu jak a cim se to pokazilo, ale jsem rad, ze to zase jede.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    48

    No, mě nepomohlo ani to puštění welcome.exe, prolízám tu celý dopoledne diskuze a zatím jsem na nic nepřišel... v AS mám nastavený PassThrough - The Internet, ale třeba musím ještě něco nastavit v LOOXovi, fakt už nevím
    Chtěl jsem to připojení přes PC použít pro Sunnysoft World off-line, takhle mám asi smůlu, stahovat ty stránky přes mobil fakt nebudu...
    Ještě budu hledat v dikuzích, ale opravdu to už asi vzdám... Kdybyste mě mohl někdo nasměrovat na něco, v čem by mohl být problém, byl bych vděčný...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Tak zkus to druhe, The Work :-) Co treba proxy, brana, nebo co to mas v siti? Co FireWall?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    48

    Work jsem zkoušel taky, tam mi to rovnou vyhodí, že s tímhle připojením se nepřipojím. S Internet se to aspoň snaží Asi bych to měl upřesnit - přes USB připojeno k PC, a dle různých příspěvků by mělo připojení k ne tu fungovat bez jakéhokoliv nastavování... Nebo snad musím i v PDA nastavit "něco"? Samozřejmě v práci jsem za proxy i fw, ale moje PC je normálně k netu připojené, žádný user a heslo... Takže předpokládám, dle jiných příspěvků, že by mělo stačit PDA připojit přes to USB a net by měl fungovat (při zapnutém AS)...
    Myslím, že jsem něco někde zahlídl i o hard resutu, ale to se mi teď fakt nechce Zas tam všechno instalovat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    48

    Tak zpět - už to funguje
    Nedalo mi to a kouknul jsem na tu proxy... Nastvail jsem v AS Work, v PDA v připojení jsem nastavil firemní proxy a už to jede
    Teda, fakt mám zmatek v tom, jak to přes ten AS vlastně funguje... Myslel jsem, že AS se připojuje pomocí nastavení v PC a pro PDA funguje jako taková proxy... A ono asi teda ne... Jak to teda funguje? Proč musím nastavit v PDA proxy, když IP nikam nezadávám a vlastně využívá můj comp, coby prostředníka přes AS?
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. HP iPAQ 6340 nefunguje žádná SD karta
    Od brevla v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-09-2009, 15:59
  2. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-08-2008, 07:50
  3. nefungují žádná tlačítka
    Od Graph v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-08-2007, 13:54
  4. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 12-04-2006, 14:11
  5. MAC adresa
    Od Tomáš Bílek v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 16-01-2006, 15:26